Samsung Galaxy S8+

Samsung Galaxy S8+
Samsung Galaxy S8+

Samsung Galaxy S8+ on määrä julkaista kuluttajille 2017 Huhtikuussa ja siitä odotetaan uutta lippulaiva mallia Samsungille. Tässä puhelimessa on laadukas 6.2” Super AMOLED näyttö 1440 x 2960 pikselin resoluutiolla. Käyttöjärjestelmänä siinä toimii Android OS, v7.0. Kokonsa puolesta se on todella käytännöllinen mitoilla 159.5 x 73.4 x 8.1 mm ja painoa on 173 g. Puhelimessa on keskusmuistia 4 GB RAM ka vapaata tallennustilaa löytyy 64 GB.

Luc-case myymälästämme löytyy tälle puhelin mallille kattava valikoima erilaisia suojia sekä tarvikkeita kuten kuoria, koteloita, pussit, laturit, näytönsuojat, autotelineet, pyörätelineet, kaapelit, kaiuttimet, kuulokkeet sekä muut lisätarvikkeet. Olemme jo hyvissä ajoin keränneet tänne laadukkaan tarjonnan.

Koteloilla saat tarjottua puhelimellesi kattavan suojan, koska ne ovat valmistettu erittäin kestävistä ja laadukkaista materiaaleista. Suojakotelot ovat todella monipuolisia sekä käytännöllisiä sillä niissä olevien korttitaskujen ja standin vuoksi ne erottuvat hyvin edukseen muista suojista, sillä standin avulla saat asetettua puhelimen juuri sellaiseen kulmaan josta on mukava katsella esimerkiksi elokuvia tai pelata pelejä ja korttitaskuissa saat pidettyä erittäin kätevästi tärkeimpiä korttejasi puhelimen mukana. Kuoret ovat yksinkertainen mutta tehokas tapa tarjota puhelimelle suoja päivittäiseen käyttöön. Kuoria on tarjolla upeita erilaisia malleja sekä kauniita väri vaihtoehtoja, lisäksi ne ovat valmistettu kyseisen puhelimen mittojen mukaisesti joten ne istuvat täydellisesti puhelimellesi ja jättävät puhelimesi liitännät vapaiksi. Pussit varsinkin ovat erittäin tyylikkäät ja tehokkaat suojat kolhuja sekä naarmuja vastaan. Tule nyt tutustumaan meidän myymäläämme.

Samsung Galaxy S8+ puhelimelle meillä lux-case.fi verkkokaupassa on erittäin laadukas ja kattava valikoima upita eri suojakuoria pitämään puhelimesi hyvässä kunnossa. Olemme keränneet ne kaikki tälle yhdelle osastolle, josta ne ovat kätevästi löydettävissä. Saatavilla erittäin upeiden väri vaihtoehtojen lisäksi myös tyylikkäillä kuvilla, kuvioilla sekä kuva ja teksti yhdistelmällä koristeltuja kuoria, joista varmasti jokaiselle löytyy sopivat mallit. Kuoret ovat valmistettu erittäin vahvoista ja laadukkaista materiaaleista kuten silikonista, alumiinista, joustavasta muovista ja kovamuovista, jonka vuoksi ne kestävät erinomaisesti pitkässä ja vaativammassakin käytössä. Mallit ovat valmistettu kyseisen puhelimen mittojen mukaan, jonka vuoksi ne istuvat niihin erinomaisesti ja samalla myös jättävät napit ja liitännät vapaiksi. Kuoret eivät myöskään häiritse puhelimen normaalia päivittäistä käyttöä.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Samsung Galaxy S8+ Suojakuoret

Samsung Galaxy S8+ puhelimelle meillä on pohjoismaiden kattavin valikoima monenlaisia vaihtoehtoja. Lux-case.fi verkkokaupassamme tarjolla on lukuisia malleja sekä erittäin kauniita väri vaihtoehtoja puhelimellesi. Lisäksi meillä on myös hienoja kuvilla, kuvioilla sekä teksti ja kuva yhdistelmillä varustettuja malleja. Kuoret ovat valmistettu erittäin kestävistä sekä korkealaatuisista materiaaleista kuten alumiinista, silikonista, kovamuovista sekä joustavasta muovista, näiden avulla puhelimesi pysyy erittäin turvallisesti ja samalla myös näyttävästi suojattuna. Lisäksi kuoret ovat valmistettu kyseisen puhelimen mittojen mukaan joten sen vuoksi ne istuvat puhelimellesi täydellisesti ja samalla ne jättävät kätevästi puhelimen liitännät vapaiksi. Kuoret ovat erittäin tyylikäs ja todella hyvä tapa pitää puhelimesi helposti suojassa. Tule äkkiä käymään myymälässämme.

Samsung Galaxy S8+ Suojakotelot

Suojakotelot ovat todella monipuolinen ja käytännöllinen tapa suojata Samsung Galaxy S8+ puhelin kokonaisuudessaan sillä kotelot ovat ehdottomasti paras tapa pitää puhelin suojassa kolhuja sekä naarmuja vastaan, lisäksi niiden ominaisuuksien vuoksi ne erottuvat muista suojista edukseen, sillä niissä olevat standi ja korttitaskut tekevät niistä hyvin kätevät. Standin avulla saat asetettua puhelimesi juuri siihen kulmaan johon itse haluat kun esimerkiksi vaikka katselet elokuvia tai kun pelaat pelejä, korttitaskut puolestaan ovat siitä loistava lisä koteloon kun voit pitää kätevästi puhelimesi mukana tärkeimpiä korttejasi eikä sinun tarvitse aina pitää lompakkoa välttämättä mukanasi. Kotelot ovat suurimmaksi osaksi valmistettu nahasta joten ne ovat todella kestävä vaihtoehto ja lisäksi niiden pinta on todella pitävä joten otteesi pysyy siinä hyvin ja lisäksi ne ovat mukavan tuntuiset pitää kädessä. Kotelot myös tarjoavat erinomaisen suojan lisäksi erittäin tyylikkään ja elegantin ulkoasun puhelimelle joten senkin vuoksi se on todella hyvä vaihtoehto. Koteloita on saatavilla useita eri värisiä ja mallisia joista helposti löydät itsellesi sopivan.

Samsung Galaxy S8+ Suojapussit

Samsung Galaxy S8+ puhelimelle on saatavilla erittäin upea valikoima tyylikkäitä pusseja joilla saat pidettyä erittäin tyylikkäästi ja kätevästi puhelimesi suojassa kolhuilta sekä naarmuilta. Pusseja on saatavilla erittäin hienoja eri mallisia ja myös kauniiden väri vaihtoehtojen lisäksi upeilla kuvioilla varustettuja versioita joiden joukosta varmasti jokainen saa löydettyä mieleiset mallit omalle puhelimelle ja tyylilleen sopivat. Pusseissa olevalla mukavalla ja kätevällä kantohihnalla saat hyvin pidettyä puhelintasi mukana kun liikut kaupungilla ja lisäkasi samalla niissä on ylimääräinen tasku joissa saat säilytettyä pienempiä tavaroitasi kuten avaimia, kortteja sekä rahaa jonka vuoksi ne ovat kuin pieniä laukkuja jossa mukanasi kulkee kaikki päivittäin tarvitsemasti tavarat kätevästi mukana. Pussin sisäpinta on vuorattu erittäin pehmeällä materiaalilla joten se ei naarmuta puhelimesi näyttöä eikä muitakaan tavaroita joita siinä kuljetat. Pussit antavat erinomaisen suojan lisäksi myös erittäin tyylikkään ulkoasun puhelimellesi. Toivottavasti viihdyt ostoksilla verkkokaupassamme.

Samsung Galaxy S8+ kotelot - Lux-Case.fi

Lux-Case Samsung Galaxy S8+ kotelot ja tarvikkeet https://lux-case.fi/samsung-galaxy-s8-26.html