Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7 Edge
Juuri julkaistuun Samsung Galaxy S7 Edge puhelimeen meillä on jo tarjota suojia ja lisätarvikkeita. Lux-case.fi verkkokaupasta saat tilattua helposti ja luotettavasti puhelimeesi kotelot, kuoret, pussit, laturit, näytönsuojat, autotelineet, pyörätelineet, kaiuttimet, kaapelit, kuulokkeet ja muut lisätarvikkeet. Galaxy S7 puhelimen näytön pidät todella hyvin suojattuna ja siistinä helposti asennettavilla näytön suojakalvoilla. Suojakuoret tarjoavat erinomaisen suojan puhelimellesi. Löydät meiltä laajan väri valikoiman, hienoja kuvioituja sekä kuva/teksti yhdistelmällä varustettuja kuoria. Kotelot ovat paras ja käytännöllisin tapa suojata puhelimesi. Standi ja korttitaskut ovat erinomainen lisä joiden avulla internetissä surffaaminen ja elokuvien katselu on entistä mukavampaa ja taskuissa saat pidettyä mukana tärkeimmät korttisi. Meidän hienot laturit ja autolaturit löydät myös täältä, useita värejä ja malleja. Kuulokkeita on myös laaja ja kattava valikoima jokaisen makuun. Laadukkaat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänen laadun ja ne toistavat äänet tarkasti. Valittavana on useita värejä ja malleja, joista varmasti löydät mieleisesi kuulokkeet. Kaiuttimia löytyy myös laaja tarjonta erikokoisia, värisiä ja mallisia. Kun haluat kuunnella musiikkia tai katsella elokuvaa paremmalla äänen laadulla niin kaiuttimet ovat loistava valinta. Kaiuttimet voidaan liittää melkein mihin tahansa laitteeseen Bluetoothilla tai käyttämällä audiokaapelia. Saatavilla on myös hyvä valikoima vesitiiviitä kaiuttimia joita voit pitää mukana vaikka kylpyhuoneessa. Kaapeleita verkkokaupastamme löytyy myös useita vaihtoehtoja. Audiokaapelit, USB-adapterin, AUX kaapelit ja jakokaapelit joilla saat kytkettyä kahdet kuulokkeet samaan laitteeseen. Kaapeleita löytyy useita väri ja pituus vaihtoehtoja. Lähetä tilauksesi meille jo tänään. Toimitamme tilauksesi ilmaiseksi sinulle kotiin ja kun teet tilauksesi arkisin ennen klo 18.00 saame pakettisi saman päivän postiin.
View as Ruudukko Luettelo

1 tuote

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
  1. Samsung Galaxy S7 Edge Kumi Päällysteinen Pc Kuori - Valkoinen
    Special Price 13,55 EUR Regular Price 16,95 EUR
View as Ruudukko Luettelo

1 tuote

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Suojakuoret ovat valmistettu hyvin kestävistä materiaaleista kuten TPU-muovi hybridi seoksesta, silikonista, alumiinista, kovamuovista ja puusta. Lisäksi ne ovat valmistettu Galaxy S7 Edge puhelimen mittojen mukaan, siksi se istuu täydellisesti puhelimeen ja samalla jättää puhelimen liitännät vapaaksi. Kuorilla suojaat kätevästi puhelimesi ja samalla se on helppo kiinnittää ja irrottaa. Suojakuoria on saatavilla useita eri väri vaihtoehtoja, hauskoilla kuvioilla ja kuva/teksti yhdistelmällä varustettuja kuoria. Tee tilauksesi tilauksesi tänään ja hyödynnä ilmainen toimitus.

Samsung Galaxy S7 Edge Kotelot ja Pussit

 

Suojapussit ovat käytännöllinen ja hyvä tapa suojata hieno puhelimesi. Ne antavat erinomaisen suojan koko puhelimelle kolhuja, likaa ja naarmuja vastaan. Pussit ovat todella näppäriä ja saat pidettyä puhelimesi mukana ja suojattuna kun liikut kaupungilla, lisäksi voit pitää pussissa myös muita pieniä tavaroita kuten avaimet, rahaa tai meikit. Nahkakotelot puolestaan ovat erittäin loistava suoja puhelimellesi. Se on erittäin kestävä ja kotelon pinta on todella mukavan tuntuinen pitää kädessä. Nahkakotelo poikkeaa muista koteloista ja suojista siinä olevien ominaisuuksien vuoksi, sillä se on enemmän kuin vain kotelo. Standi joka tuo lisää mukavuutta kun esimerkiksi surffailet internetissä tai jos katselet elokuvia, se tukee hyvin puhelinta joten sinun ei tarvitse pitää puhelintasi pystyssä. Korttitaskut ovat loistava tapa pitää tärkeimpiä korttejasi kuten käyntikortit, pankkikortit ja ajokortti kulkevat todella kätevästi puhelimesi mukana esimerkiksi kauppa reissulla. Sekä pusseja että koteloita on saatavana useita eri värejä ja malleja.

Samsung Galaxy S7 Edge Lisätarvikkeet

Lux-case.fi myymälästämme löydät pohjoismaiden laajimman valikoiman suoja ja lisätarvike tuotteita puhelimille, tableteille ja kannettaville tietokoneille. Yli 10 vuoden kokemuksella takaamme helpon ja turvallisen palvelun sinulle. Tilauksesi saat tehtyä helposti ja nopeasti suoraan kotoasi ja toimitamme tuotteet suoraan sinulle. Lisätarvikkeita meiltä löytyy valtavasti kuten näytön suojakalvot joilla suojaat helposti ja kätevästi puhelimesi arvokkaan näytön. Laturit ja autolaturit ovat myös valikoimassamme ja valittavanasi on useita malleja ja väri vaihtoehtoja. Kuulokkeita on myös laaja ja kattava valikoima jokaisen makuun. Laadukkaat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun ja ne toistavat äänet tarkasti. Valittavana on useita värejä ja malleja, joista varmasti löydät mieleisesi kuulokkeet. Kaiuttimia löytyy myös laaja tarjonta erikokoisia, värisiä ja mallisia. Kun haluat kuunnella musiikkia tai katsella elokuvaa paremmalla äänen laadulla niin kaiuttimet ovat ehdoton valinta. Saatavilla on myös hyvä valikoima vesitiiviitä kaiuttimia joita voit pitää mukana vaikka kylpyhuoneessa. Tutustu rauhassa meidän valikoimaamme ja samalla käy tutustumassa muihin Samsung tuotteisiimme. Toivotamme hauskoja ostos hetkiä verkkokaupassamme.