Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5
Lux-case.fi verkkokauppa kerää valtavan Samsung Galaxy S5 lisätarvike ja suojakuori kattauksen. Meiltä löydät kaiken mitä saatat tarvita ottaaksesi kaiken hyödyn irti tästä samsungin lippulaiva puhelimesta. Tarjoamme loistavan valikoiman erilaisia suojakuoria, joilla suojaaminen onnistuu tehokkaasti ja saat vielä hienon ulkoasun puhelimeesi. Lisäksi meiltä löytyy paljon tarvikkeita aina kosketusnäyttökynistä autotelineisiin. Tavoitteemme on tyytyväinen asiakas joten ystävällinen asiakaspalvelumme vastaa kaikkiin kysymyksiin. Tarjoamme myös ilmaisen kotiinkuljetuksen. Katso myös Samsung Galaxy S5 Mini, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy S3 ja Samsung Galaxy S4 tuotteet.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Samsung Galaxy S5

Samsung lyö markkinoille taas huhtikuussa uuden galaxy lippulaiva puhelimen. Tässä on todellinen seuraavan sukupolven älypuhelin. Puhelimen 2.5 GHz neliydin prosessori on ennennäkemättömän suorituskykyinen. Todella tarkka 5.1 tuumainen FHD super amoled näyttö astuu taas askeleen eteenpäin tarkkuudessa ja uskomattoman suuri värien määrä tekee elokuvien katsomisesta todella miellyttävää. Uusi Android 4.4.2 Kitkat käyttöjärjestelmä on entistä miellyttävämpi käyttää ja samsung on laittanut todella tarkan 16 megapikselin kameran jossa uusi automaattitarkennus ominaisuus, joka on suunniteltu siten että saat kuvan otettua todella nopeasti. S5:ssä on entistä tehokkaampi suojaus pölyä ja kosteutta vastaan. 2800 mAh akku on riittävän tehokas jotta puhelinta ei tarvitse kokoajan olla lataamassa ja tämän lisäksi laitteeseen on lisätty ultra power saving tila joka minimoi virrankulutuksen. WiFi yhteyden maksimoimiseksi puhelimeen on lisätty uudenlainen kahta antennia käyttävä todella tehokas järjestelmä. Puhelimeen on myös lisätty sormenjäljen tunnistus järjestelmä jota voi muunmuassa käyttää lukituksen poistoon tai jopa netissä maksamiseen. Voimme todeta että tämä odotettu huippu uutuus on loistava älypuhelin joka kilpailee suurten markkinoiden ehdottomassa kärjessä.

Samsung Galaxy S5 Suojakuoret

Lux-case on erikoistunu nimenomaan älypuhelimen suojaukseen. Näin suureen julkaisuun tulee valikoimamme olemaan valtava. Tämän hintaluokan älypuhelimen suojaaminen kuorella on ehdottomasti suositeltavaa ja me tarjoammekin valikoiman eri mallisia ja näköisiä suojakuori jotka on suunniteltu ja testattu jotta ne sopisivat täydellisesti Galaxy S5 puhelimeesi. Tarjonnastamme löytyy silikonisuojuksia, alumiini bumpereita, komposiittimuovista valmistettuja bumper kehyksiä, kova- ja joustavamuovisia kuoria ja paljon muuta. Kuoret antavat tehokkaan suojan ja tyylikkään ulkomuodon ennestään upealle Samsung Galaxy S5 älypuhelimelle.

Samsung Galaxy S5 Puhelinlompakot

Lux-case.fi verkkokaupasta löydät kymmenet tyylikkäät Samsung Galaxy S5 puhelinlompakot, joilla pidät puhelimesi varmasti turvassa. Myymämme lompakkokotelot on valmistettu mukailemaan kaikkia puhelimesi muotoja ja puhelimesi istuu siihen täydellisesti. Lompakkokotelot Samsung Galaxy S5 puhelimelle on suunniteltu siten, että latausportti, audioliitäntä sekä painikkeet jäävät avoimiksi käyttöösi vaikka puhelimesi on turvallisesti lompakkokotelon sisällä. Puhelinlompakoiden kansi avautuu vaakasuuntaan ja kannessa on sisäänrakennetut korttitaskut yhdelle, kahdelle, kolmelle tai neljälle pankkikortille, lompakon mallista riippuen. Lompakon kansi lukittuu vahvalla magneettikiinnityksellä, joten puhelimesi suuri näyttö pysyy varmasti turvassa naarmuja aiheuttavilta esineiltä kun pidät puhelinta esimerkiksi käsilaukussasi. Avattuna kannen voi taittaa puhelimen taakse, jolloin saat lompakkokotelosta kätevän telineen puhelimellesi. Telineen ansiosta sinun on helppo asettaa puhelin esimerkiksi työpöydällesi saapuvien ilmoitusten seuraamisen helpottamiseksi. Puhelinlompakoita löytyy normaaleina yksivärisinä versioina tai voit valita vaikkapa pöllö, kukka, tai perhoskuvioidun lompakon. Puhelinlompakko tekee puhelimestasi myös todella tyylikkään ja se antaa sille yksilöllisen ulkoasun. Meiltä löytyy myös Samsung Galaxy S5 Mini puhelinlompakot. Tilaa nyt ja hyödynnä tarjoamamme ilmainen kotiinkuljetus!