Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy S4 huippu suositulle uutuus puhelimelle tarjoamme loistavan valikoiman suojakuoria, koteloita, lisätarvikkeita, näytönsuojia ja paljon muuta. Uutuus puhelimille lisäämme uutuus tuotteita päivittäin. Aina kun saamme tuotteet varastomme hyllyyn lisäämme ne verkkokauppaamme eli voit olla aina varma, että verkkokaupastamme tilaamasi tuote on aina valmiina lähetettäväksi sinulle. Tulet löytämään valikoimastamme satoja suojakuoria ja suojakoteloita, joilla suojaat ja stailaat uuden Galaxy S4 puhelimesi. Tuotteet on jaettu kategorioihin, jotta löydät etsimäsi helpommin. Katsasta myös Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy S3 ja Samsung Galaxy S5 tuote valikoimamme.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4 on Samsung:in uutuus mikä julkaistiin 14. päivänä maaliskuuta 2013. Tämä uutuus on kätkenyt sisäänsä ennen älypuhelimissa näkemätöntä tekniikkaa. Prosessori on saanut lisää ytimiä ja Samsung Galaxy S IV on siis tuplasti nopeampi kuin Samsungin edellinen lippulaiva Samsung S III. Keskusmuisti eli RAM-muistia S4:ssä on 2Gt. Muotoiluun on panostettu tässäkin Samsung:in mallissa, lähes koko puhelimen levyistä näyttöä ei tämän pienempään pakettiin olisi saanut mahtumaan. Näyttönä toimii viiden tuuman Full HD näyttö jonka resoluutio on 1080x1920 pikseliä. SuperAMOLED tekniikalla toimiva näyttö jonka pikselitiheys on uskomattomat 441ppi. Kamerana Samsung Galaxy S4 puhelimessa toimii 13MP tarkkuinen kamera automaattitarkennuksella ja tietysti etupuolelta löytyy videopuhelut mahdollistava kamera jonka tarkkuus on 2,1MP. Akun kapasiteetti on ennen näkemättömän hyvä sen ollessa huikeat 2600mAh, joka tulee kyllä tarpeeseen tehokkasta prosessoria ja Full HD tarkkuista näyttöä käytettäessä. Samsung Galaxy S IV on siis edeltäjäänsä Samsung Galaxy S3 kapeampi, ohuempi, pienempi ja tehokkaampi.

Samsung Galaxy S4 Suojakuoret

Suojakuori valikoimamme on Suomen suurin ja monipuolisin! Samsungin lippulaivalle on tarjolla silikonisuojuksia alumiini bumpereita, komposiittimuovista valmistettuja bumper suojakehyksiä, kovamuovisia kuoria, joustavia muovi suojakuoria, hauskoja 3D silikoni suojakoteloita ja paljon muita suojuksia. Kotelot löydät sadoissa malleissa, jotka on kuvioitu, väritetty ja tyylitelty yksilöllisiksi. Kuoret antavat tehokkaan suojan ja upean yksilöllisen ulkoasun älypuhelimellesi.

Samsung Galaxy S4 Puhelintarvikkeet

Tarvike valikoimassamme on tuhansia korkealaatuisia tuotteita Galaxy S4 lippulaiva puhelinmallille. Valikoimamme sisältää muun muassa hienostuneen tyylikkäät suojakotelot, autoillessa käytännölliset autolaturit sekä autotelineet, tukevat standit, siistit puhelinpussit, mallikohtaiset näytön suojakalvot, monikäyttöiset kaapelit, kaikkien mantereiden verkkovirtalaturit sekä PowerBank varavirtalähteet, äänen toistoasi parantavat kuulokkeet, pienikokoiset tehokkaat kaiuttimet, urheilijoiden suosikki tuotteet eli käsivarsikotelot ja älypuhelimien pyörätelineet.

Samsung Galaxy S IV on niin monipuolinen laite, että pystyt hyödyntämään sitä esimerkiksi navigaattori autolla liikkuessasi, lenkillä musiikin kuunteluun, kotona tai matkalla ollessasi elokuvien katseluun, ja toimistossa työntekoon. Lisätarvikkeet on suunniteltu juuri näitä tilanteita helpottamaan, autotelineet, laturit ja handsfree laitteet autoosi, käsivarsikotelot ja kuulokkeet urheilusuorituksiin, standit elokuvien katseluun, kosketusnäyttökynät ja paljon muita apuvälineitä toimistoon. Ystävällinen asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiisi.

Pyrimme Lux-Case:lla tarjoamaan aina parhaimman mahdollisen valikoiman suojakuori kaikille uutuus puhelimille, siksi Samsung Galaxy S 4 suojakuori valikoimamme tulee olemaan valtava. Lisäämme uusia tuotteita valikoimaamme aina kun saamme ne varastoomme, eli voit olla varma, että kaikki Lux-Case.fi verkkokaupassa esillä olevat tuotteet ovat valmiita lähetettäväksi. Puhelimesi suojaus on tärkeää muistaa jo heti uutena, haluathan suojata uuden kalliin puhelimesi lialta naarmuilta ja kolhuilta, samalla pidentäen sen käyttöikää huomattavasti. Olisi sääli jos suureen Full HD näyttösi naarmuuntuisi, joten muistathan suojata näyttösi näytön suojakalvolla.