Samsung Galaxy S4 Mini

Samsung Galaxy S4 Mini
Tervetuloa selaamaan Samsung Galaxy S4 Mini puhelimen lisätarvikkeita. Tarjoamme upealle uutuus puhelimelle loistavan valikoiman suojakuoria ja muita oheistuotteita. Kaapelit, kotelot laturit, autotelineet, kuulokkeet ja kaikki muut tuotteemme on listattu katekoriaan yhteensopivuuden perusteella, joten ne toimivat täydellisesti puhelimesi kanssa. Uutuus laitteille lisätään tuotteita lähes päivittäin, aina kun saammene varastomme hyllyyn. Kaikki verkkokaupassamme olevat tuotteet ovat siis valmiita lähetettäväksi sinulle, eikä ylimääräsiä viivityksiä tule. Katso myös mahtavat Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S4 Zoom ja Samsung Galaxy S4 Active tuotteemme.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Samsung Galaxy S4 Mini

Samsungin huippu uutuus Sansung Galaxy S4 Mini julkistettiin arvattua aikaisemmin yhtiön blogissa 30 päivä toukokuuta. Samsung Galaxy S4 puhelimesta tutun ulkoasun alempaan hintaluokkaan tuova S4 Mini on mitoiltaan huomattavasti S4 pienempi. Leveyttä puhelimella on 61.3mm, Korkeutta 124.6mm, paksuutta vain 8,94mm ja paino on saatu jäämään vain 107 grammaan. Tehokas Mini pitää sisällään 1,7 gigahertsin Qualcomm Snapdragon 400 tuplaydinprosessorin, kahdeksan gigatavun verran tallennustilaa, 1,5 gigatavun verran RAM-muistia. Tallennustila on helposti laajennettavissa microSD muistikortilla. Puhelimen akkuna toimii kapasiteetiltaan loistava 1900mAh akku. Markkinoille Samsung Galaxy S4 Mini tulee kahdella värivaihtoehdolla, mustana ja valkoisena. Näyttönä toimiva 4,3 tuumainen AMOLED-näyttö on resoluutioltaan 960x540 pikseliä.


Tarvikkeet

Lux-Case.fi tulee tarjoamaan tällekkin uutuus puhelimelle uskomattoman laajan valikoiman lisävarusteita ja suojakuoria. Haluat sitten suojata uuden puhelimesi nahkakotelolla tai pelkän takakannen peittävällä suojakuorella on verkkokauppamme oikea paikka etsiä itsellesi sopivimmat tuotteet, jotka toimitamme sinulle nopeasti ja ilmaisella kuljetuksella. Tulet löytämään meiltä myös harvinaisemmat lisävarusteet kuten, polkupyörään kiinnitettävät telineet, langattomat kaiuttimet, upeita standejä ja adaptereita. Tietysti tarjolla on myös kaikki muu tarpeellinen autotelineistä näytön suojakalvoihin. Uusien älypuhelinten akun kulutus on noussut puhelinten suurien tehojen takia erittäin suureksi, siksi varavirtalähteet eli mukana kannettavat akut, joilla lataat puhelimen akun täyteen monesti missä ikinä kuljetkin ja siksi ne on nousseet joka päiväisiksi lisävarusteiksi. Verkkokauppamme tarjoaa varavirtalähteet aina 12000 milliampeerituntisiksi asti. Jos et löytänyt etsimääsi ole rohkeasti yhteydessä ystävälliseen asiakaspalveluumme. Lisäämme uusia tuotteita uutuus puhelimille aina kun saamme tuotteet varastomme hyllyyn saakka, joten voit olla varma, että tilaamasi tuote on aina jo valmiina hyllyssämme lähetettäväksi sinulle.