Samsung Galaxy S4 Active

Samsung Galaxy S4 Active
Samsung Galaxy S4 Active - Tervetuloa selaamaan laajaa Samsung Galaxy S4 Active tuotevalikoimaamme. Kaikki myymämme tuotteet ovat korkealaatuisia ja 100% yhteensopivia S4 Active puhelimelle. Tarjoamme tälle Samsungin huippu uutuudelle kymmeniä suojakuori, joista pääset valikoimaan itsellasi sopivimmat tuotteet. Kaapeli valikoimamme pitää sisällään laadukkaat latauskaapelit, jotka on 100% yhteen sopivia myymiemme autolatureiden, verkkovirtalatureiden sekä PowerBank varavirtalähteiden kanssa. Katso myös Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S4 Zoom ja Samsung Galaxy S4 Mini tuotteemme.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Samsung Galaxy S4 Active

Samsungin lippulaivaan Samsung Galaxy S4 puhelimeen pohjautuva Samsung Galaxy S4 Active on ominaisuuksiltaan lähes sama puhelin kuin Galaxy S4, mutta Active malli on saanut kestävämmän ja vesitiiviin rungon. Aktiivisille ihmisille suunnattu Samsung Galaxy S4 Active. Puhelin on sertifioitu (IP67), joka tarkoittaa ettei rantahiekka, vesi tai muta ole tälle iskun ja veden kestävälle puhelimelle ongelma. Samsung Galaxy S4 Active on valmistettu kestämään kosteutta myös samaan aikaan kuulokkeilla musiikkia kuunnellessa. Puhelimella on myös mahdollista ottaa kuvia sukeltaessa, sillä puhelin kestää vettä metrinsyvyydessä puolentunnin ajan ja äänenvoimakkuuden säädin toimii kameran laukaisimena.

Samsung Galaxy S4 Active puhelin ei tosi ole vain kestävä, vaan sen sisällä sykkii todella tehokas neliytiminen 1,9 gigahertsi prosessori, jota tukee kaden gigabitin RAM-muisti. Puhelin on varusteltu viiden tuuman TFT LCD kapasitiivisella kosketusnäytöllä, joka näyttää kuvan 1080x1920 pikselin resoluutiolla. Akkuna toimii todella tehokas 2600mAh kapasiteetilla oleva akku. Tallennustilaa puhelimessa on 16Gt verran, joka on laajennettavissa microSD-muistikortilla. Kamera on kahdeksan megapikselinen, automaatti tarkenteinen, HDR valotuksella ja LED salamalla varustettu, paljon kiitosta saanut muistakin Samsungin malleista tuttu kamera.

Tarvikkeet

Tälle Samsungin huippu mallille tulemme keräämään varmasti Suomen parhaan valikoiman suojakuoria, koteloita, näytön suojakalvoja ja paljon muita lisätarvikkeita. Autotarvikkeet kuten autotelineet tarjoamme kymmenissä eri malleissa. Latauskaapelit ja kaikki tarpeelliset kaapelit datan, kuvan ja äänen siirtoon auttamaan sinua saamaan kaikki huippu ominaisuudet irti puhelimeltasi. Korkealaatuiset langattomat ja langalliset mini-kaiuttimet antavat sinulle täysin uudenlaisen musiikki elämyksen puhelimeltasi. Monia kymmeniä kuulokemalleja unohtamatta, jotka ovat kaikki yhteensopivia Samsung Galaxy S4 Active puhelimen kanssa. Samsung Galaxy S4 Active on liikkuvan ihmisen puhelin, joten urheiluun soveltuvat käsivarsikotelot on varmasti sinunkin hankinta listallasi. Urheilukotelot löydät monissa väreissä ja malleissa. Jos sinulle heräsi kysymyksiä tai et löytänyt etsimääsi älä epäröi ottaa yhteyttä ystävälliseen asiakaspalveluumme, jossa autamme sinua mielellämme. Lisäämme tuotteita uutuus puhelimille lähes päivittäin.