Samsung Galaxy S3

Samsung Galaxy S3
Meiltä löydät parhaan valikoiman Samsung Galaxy S3 suojakuoria, koteloita ja lisätarvikkeita. Kuori ja kotelo valikoimastamme voit valita juuri tyyliisi sopivat tuotteet. Älypuhelinten yleinen ongelma on akun kesto, meiltä löytyy siihenkin ratkaisu. Varavirtalähteiden ansiosta sinun ei enää tarvitse miettiä akunvaraustasi, valikoimassamme on useita erimalleja joista löydät varmasti mieleisesi. Vesitiiviit kotelot ja käsivarsikotelot mahdollistavat laitteesi käytön äärimäisissäkin olosuhteissa. Muistathan suojata myös näyttösi lialta ja naarmuilta, näytön suojakalvoillamme. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaiset toimitukset aina kotiovellesi saakka. Toivotamme nautinollisia shoppailu hetkiä verkokaupassamme. Katso myös Samsung Galaxy S3 mini, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy S4 ja Samsung Galaxy S5 tuotteet.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Samsung Galaxy S 3 Kuoret

Samsung Galaxy S3 tätä älypuhelinta odotettii jo kauan ennen sen julkaisua, Heinäkuussa 2012 markkinoille tullessaan Samsung Galaxy S 3 hyppäsi heti myyntitilastojen kärkeen jättäen varjoonsa Galaxy S2 ja Galaxy Note puhelimet. Tämän ehkä jopa markkinoiden tyylikkäimmän puhelimen sirojen kuorien sisällä sykkii 1,4GHz neliydinprosessori jonka ansiosta pelit ja ohjelmat pyörivät aina takertelematta. Samsung Galaxy III on tekniikaltaan loistava älypuhelin, sen täydellisen selkeä 4,8 tuumainen AMOLED näyttö ja 8MP kamera jolla saat laadukkaita kuvia myös hämärässä tekevät siitä kovan kilpailian Applelle ja HTC:lle.

Lux-Case.fi verkkokauppa tarjoaa markkkinoiden parhaan valikoiman suojakuoria Samsung Galaxy S 3 puhelimelle, meiltä löydät yli kuudetsadat mittätilaustyönä valmistetut suojakuoret jotka antavat parhaimman suojan puhelimellesi jättäen kuitenkin kaikki painikkeet ja liitännät avoimiksi, sinun ei myöskään tarvitse epäillä kuorien istuvuutta, koska ne on valmistettu juuri Samsung Galaxy S3 puhelimen mittojen mukaan ja siksi ne istuvat tyylikkään puhelimesi päälle täydellisesti. Suojakuoret löydät siis varmasti kaikissa haluamissasi väreissä, hauskoilla kuvilla tai vaikka pupunkorvilla, jokaiselle löytyy siis varmasti oma suosikki.

Meidän Samsung Galaxy III lisätarvike valikoimastamme löydät kaapelit, telineet, laturit, näytön suojakalvot, kotelot, kuulokkeet ja paljon muuta tarpeellista. Suuri näyttöisissä älypuhelimissa näyttöön tulee helposti likaa ja naarmuja, muistathan siis suojata näyttösi näytön suojakalvoillamme, voit valita kirkkaista kalvoista tai suojata puhelimesi vedeltä ja lialta vesitiiviillä suojakalvoilla joka suojaa samalla näyttösi. Jos et jostain syystä löytänyt etsimääsi meidän Samsung Galaxy S3 suojakuori & tarvike valikoimastamme, ota rohkeasti yhteyttä meidän auttavaan ja ystävälliseen asiakaspalveluume.

Samsung Galaxy S3 Puhelinlompakot

Samsung Galaxy S3 puhelinlompakko – Lux-case.fi verkkokaupasta löydät sadat erilaiset älypuhelimen suojaukseen tarkoitetut suojakuoret, kotelot, näytönsuojakalvot sekä puhelinlompakot. Puhelinlompakot ovat erittäin kätevä tapa säilyttää älypuhelintasi. Puhelinlompakon ansiosta sinun ei tarvitse enää kantaa lompakkoa mukanasi kun käyt esimerkiksi pikaisella kauppareissulla. Lompakkokotelon kannessa on paikat pankkikorteille ja valikoimastamme löytyy malleja, joissa on yksi, kaksi, kolme tai jopa neljä korttipaikkaa. Korttitaskujen lisäksi lompakosta löytyy tilaa myös seteleille. Lompakkokotelot Samsung Galaxy S3 puhelimelle on valmistettu nahasta tai PU nahasta ja niiden sisus on erittäin vahvaa komposiittimuovia. Komposiittimuovinen runko lukitsee puhelimesi varmasti paikalleen ja nahkainen päällyste antaa sille erittäin tyylikkään ulkoasun. Lompakon kansi lukittuu vahvalla magneetti kiinnityksellä ja se pysyy varmasti kiinni vaikka puhelimesi sattuisi tipahtamaan kädestäsi. Kansi taittuu myös puhelimen taakse, jolloin saat lompakosta kätevän telineen puhelimellesi esimerkiksi elokuvien katsomista varten. Useista myymistämme malleista löytyy myös irrotettava rannehihna. Lompakkokoteloita löytyy kauniisti kuvioituina sekä perinteisinä yksivärisinä versioina. Vaikka pidät puhelinta lompakossa niin, suosittelemme sinua silti hankkimaan sille laadukkaan näytön suojakalvon, joten näyttösi pysyy turvassa 100 % turvassa vahingoilta. Tilaa nyt ja hyödynnä tarjoamamme ilmainen kotiinkuljetus!