Samsung Galaxy S3 Mini

Samsung Galaxy S3 Mini
Jos olet etsimässä Suojakuoria tai tarvikkeita Samsung Galaxy S3 Mini puhelimellesi, on Lux-Case.fi juuri oikea paikka sinulle. Valtavasta valikoimastamme löydät itsellesi varmasti kaiken tarpeellisen. Löydät varmasti sinunkin tyyliisi sopivat suojakuoret ja kotelot. Akun loppuminen on yleinen harmi älypuhelinten kanssa, meillä on tarjota tarpeidesi mukaiset varavirtalähteet jonka saat mukaan minne tahansa. Muista myös näytön suojakalvo! Lisätarvikkeet aina kuulokkeista autotelineisiin. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen kuljetuksen. Nautinnollista Shoppailua! Katso myös Samsung Galaxy S3 tuotteet.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Samsung Galaxy S III Mini Kuoret

Android puhelinten keskihintaluokkaan sijoittuva Samsung Galaxy S3 Mini on erittäin tukevan tuntuisesti rakennettu puhelin. Sen pieniin kuoriin mahdutettu 1GHz:n tuplaydinprosessori ja Mali-400 näytönohjain, joka on huippu tasoa tämän hintaluokan puhelimissa. Muistia Samsung Galaxy S 3 Minissä on gigatavun verran ja sisäinen kovalevy tarjoaa 8 tai 16 gigatavua tallennustilaa mallista riippuen. Kokonaisvaltaisesti suorituskyky on positiivinen yllätys, Samsungin omalla TouchWiz käyttöliittymällä ja Android 4.1.1 käyttöjärjestelmällä varustetussa S3 Minissä pyörivät haastavimmatkin sovellukset sujuvasti ilman minkäänlaista takertelua. Neljä tuumainen Super AMOLED-näyttöllä värit näkyvät kirkkaina ja selkeinä. Viiden megapikselin kamera LED salamalla mahdollistaa laadukkaiden kuvien oton ja etupuolella oleva VGA-tasoinen kamera mahdollistaa videopuhelut selkeällä kuvanlaadulla. Samsung Galaxy S3 Mini on muotoilultaan Samsungin lippulaivan, isoveljensä Galaxy S3:sen näköinen puhelin pienemmässä koossa.

Lux-case on ylpeä erittäin laajasta suojakuori valikoimastaan, jonka se pystyy tarjoamaan tuhansille uskollisille asiakkailleen. Suojakuoria löydät monista eri materiaaleista valmistettuna ja ne on mallikohtaisesti juuri Samsung Galaxy S3 Minille valmistettuja, niiden istuvuus on uskomaton jättäen kameran, painikkeet ja kaikki liitännät käyttöösi antaen kuitenkin parhaimman suojan puhelimellesi. Kaksi suurinta syytä suojakuorien hankintaan on yksilöllisen ulkonäön saavuttaminen ja loistava suoja puhelimellesi pölyä, likaa ja kolhuja vastaan. Pehmeät silikoni kuoret antavat puhelimellesi parhaan suojan putoamis tilanteissa, joustavan koostumuksesnsa ansiosta ne vaimentavat iskut tehokkaasti.

Mallikohtaisten tuotteiden lisäksi Lux-Casella on laaja valikoima yleismallin lisätarvikkeita. 3,5 millimetrisen audio liitännän ansiosta Samsung Galaxy S 3 Mini on yhteen sopiva lähes kaikkien valikoimastamme löytyvien kuulokkeiden ja kaiuttimien kanssa. Autotelineet ja laturit muuttavat autosi hetkessä puhelin ystävälliseksi ja mahdollistaa puhelimesi helpon käytön esimerkiksi navigaattorina. Lisätietoja voit kysellä asiassa kuin asiassa ystävällisestä asiakaspalvelustamme.