Samsung Galaxy S2

Samsung Galaxy S2
Meiltä löydät parhaan valikoiman Samsung Galaxy S2 kuoria, koteloita, pusseja ja paljon muuta. Löydät varmasti tyyliisi sopivat tuotteet. Etsit sitten muodikkaita ja yksilöllisiä kuoria tai autotelinettä löydät kaiken tarvitsemasi meiltä. Samsung Galaxy S2 kuoriSamsung Galaxy S2 kuori valikoimamme on Suomen kattavin, pitäen sisällään tyylittelyyn ja suojaukseen tarkoitetut kuoret. Nopeat ja ilmaiset toimitukset koko maahan. Toivotamme mukavia shoppailu hetkiä verkkokaupassamme! Katso myös upeat Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S4 ja Samsung Galaxy S5 tuotteemme.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Samsung Galaxy S 2 Kuoret

Samsung Galaxy S 2 on erittäin tehokas älypuhelin 1.2GHz tuplaydinprosessorilla ja Android 2.3 käyttöjärjestelmällä. Samsung Galaxy S2 on erittäin tyylikäs älypuhelin, kaikki huippu ominaisuudet on saatu mahdutettua vain 8,49 millimetrin paksuisiin kuoriin, mikä tarkoittaa, että se on markkinoiden ohuin älypuhelin. On myös sanottu, että puhelimessa on paras näyttö mitä matkapuhelimille on ikinä tehty. SuperAMOLED Plus-näytössä on uskomaton kontrasti, värientoisto ja terävyys, näin ollen 4,27 tuuman näyttösi näyttää kristallinkirkkaalta myös auringonpaisteella.


Lux-Casen Samsung Galaxy S 2 suojakuoret ovat kaikki täysin puhelimen sulavien linjojen mukaan teetetty ja kuoret jättävät kaikki näppäimet ja liitännät täysin esteettömiksi. Suojakuorien asennus tapahtuu vaivattomasti painamalla kuori puhelimen takakuoren päälle, milloin se lukkiutuu puhelimen takakannen päälle suojaksi, irroittaminen on yhtä vaivatonta, näin ollen sinulla voi olla eri suojakuoret vaikka joka päivä ja voit muuttaa puhelimesi tyylin vaikka juhlatilaisuuteen sopivaksi. Luc-Case tarjoaa asiakkailleen vain laadukkaita tuotteita jotka ovat aina valmistettu markkinoiden parhaista materiaaleista. Voit olla täysin varma kuorien istuvuudesta ja käyttömukavuudesta. Samsung Galaxy S II on markkinoiden paras näyttö joka kannattaa ehdottomasti suojata meidän mallikohtaisilla näytön suojakalvoilla, joita et edes huomaa käytössä, mutta ne antavat loistavan suojan kirkkaalle näytöllesi.


Lux-Casella olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme tarjota tämän uskomattoman valikoiman suojakuoria, koteloita ja tarvikkeita Samsung Galaxy S II puhelimellesi. Meiltä löydät suojat tyylikkäillä kuvilla tai hillityissä kuoseissa, jokainen löytää varmasti tyylisensä suojakuoret meidän lähes 500 kuorta kattavasta valikoimasta. Meiltä löydät myös parhaan valikoiman kaapeleita, telineitä & standejä, nahkakoteloita, pusseja ja paljon muuta. Suosittelemme tutkimaan valikoimaamme ja löytämään omien tarpeidesi mukaiset tuotteet, jos et kuitenkaan löydä mitä etsit, ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua aina mielellään.