Samsung Galaxy Pocket

Samsung Galaxy Pocket
Me Lux-Casella pyrimme aina tarjoamaan mahdollisimman laajan älypuhelin tarvikevalikoiman tuhansille uskollisille asiakkaillemme. Tässä osiosta löydät uusimman kokoelman Samsung Galaxy Pocket lisätarvikkeita. Samsung Galaxy Pocket on mailmanlaajuisesti suosittu älypuhelin joka on tullut suosituksi osittain sopivan kokonsa vuoksi. Lux-Casen suojakuoret on suunniteltu käyttöä haittaamattomiksi ja erittäin kevyiksi. Pyrimme aina tarjoamaan parhaan suojan puhelimellesi. Tarjoamme kaikille tuotteilemme ilmaiset toimitukset koko Suomeen. Toivotamme mukavia ostos hetkiä verkkokaupassamme!
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Samsung Galaxy Pocket Kuoret

Me Lux-Casella pyrimme aina tarjoamaan mahdollisimman laajan älypuhelin tarvike valikoiman tuhansille uskollisille asiakkaillemme. Tässä osiosta löydät uusimman kokoelman Samsung Galaxy Pocket lisätarvikkeita. Samsung Galaxy Pocket on mailmanlaajuisesti suosittu älypuhelin joka on tullut suosituksi osittain sopivan kokonsa vuoksi. Lux-Casen suojakuoret on suunniteltu käyttöä haittaamattomiksi ja erittäin kevyiksi. Pyrimme aina tarjoamaan parhaan suojan puhelimellesi.


Lux-Case on tullut kuuluisaksi suojakuorista ja koteloista eikä turhaan, meillä on tarjota sinulle erittäin kattava valikoima Samsung Galaxy Pucket suojia. Mallistostamme löytyy tällä hetkellä mustia, pinkkejä, sinisiä, punaisia, valkoisia ja läpinäkyviä kuoria. Ei ole mitään syytä olla hommaamatta useita eri tilanteisiin sopivia suojakuoria, sillä kuoret on todella helppo laittaa puhelimen päälle ja vaihtaa mielesi mukaa. Meiltä myös tyylikkäät nahkakotelot joilla juojaat puhelimesi tehokkaasti.


Samsung Galaxy Pocketissa on suhteellisen pieni näyttö verrattuna muihin uusiin kosketusnäyttö puhelimiin, se mahdollistaa paremman akunkeston ajan. Kuitenkin tehokäyttäjille ja  kokoajan menossa oleville henkilöille lisävirtalähteemme (Power bank) ovat loistava ratkaisu, varavirtalähde kulkee mukana laukussasi tai vaikka taskussasi ja mahdollistaa laitteesi latauksen missä tahansa. Power Bankit, laturit ja autolaturit kuuluvat parhaiten myyvien tarvikeidemme joukoon.