Samsung Galaxy Note7

Samsung Galaxy Note7

Samsung Galaxy Note7 on määrä julkaista 2016 vuoden lopulla ja siitä on odotettavissa uutta lippulaivaa Samsungin Note tuoteperheelle. Puhelimessa on määrä olla hieno 5.7” Super AMOLED näyttö 1440 x 2560 pikselin resoluutiolla. Käyttöjärjestelmä tulee olemaan Android OS, v6.0.1 (Marshmallow). Kokoa puhelimella on 153.5 73.9 x 7.9 mm ja muistia siinä on 4 GB RAM sekä vapaata tallennustilaa 64 GB. Meillä on lux-case.fi verkkokaupassamme koottu erinomainen valikoima tuotteita sille. Myynnissä on erilaisia kuoria, koteloita, pusseja, näytönsuojia, latureita, autolatureita, autotelineitä, pyörätelineitä, kuulokkeita, kaiuttimia, kaapeleita sekä muita hyödyllisiä lisätarvikkeita. Kuoret ovat hyvin kätevä tapa suojata puhelin päivittäisiltä kolhuilta ja naarmuilta. Ne ovat valmistettu puhelimen mittojen mukaisesti, joten ne sopivat siihen täydellisesti. Saatavilla on eri mallisien, värisien lisäksi myös todella upeita kuva, kuvio sekä teksti ja kuva yhdistelmällä varustettuja malleja. Koteloilla puolestaan saat tarjottua erittäin kattavan suojan koko puhelimelle. Se erottuu ominaisuuksiltaa muista suojista hyvin edukseen, siinä olevien standin ja korttitaskujen ansiosta. Saat sen avulla annettua puhelimellesi erittäin upean ja tyylikkään ilmeen. Autotelineet ovat yleinen varuste autoissa, sillä se helpottaa puhelimen pitämistä autossa paikoillaan. Autotelineillä saat pidettyä puhelimesi erittäin hyvin ja turvallisesti autossa. Voit myös käyttää puhelintasi vapaasti sen ollessa telineessä sillä se ei vaikuta puhelimen käyttöön millään tavalla, lisäksi saat käännettyä sen lähes mihin tahansa kulmaan. Tilaa omasi jo tänään niin toimitamme tilauksesi ilmaiseksi.

 

posti

Ilmainen Kuljetus

✔ Ilmainen toimitus

✔ Päivittäiset toimitukset

paytrail

Paytrail

✔ Suomen verkkomaksut

✔ 30 Päivän palautusoikeus

 

support

Asiakastyytyväisyys

✔ 100% Tyytyväisyystakuu

Samsung Galaxy Note7 Suojakuoret

Lux-case.fi verkkokauppamme tarjoaa Samsung Galaxy Note7 puhelimelle upean ja erittäin kattavan valikoiman erilaisia hienoja kuoria puhelimesi suojaksi. Meillä on nopea ja luotettava palvelu, josta saat erittäin kätevästi hankittua tuotteesi näpärästi kotiin. Tarjoamme yli 10 vuoden kokemuksellamme sinulle turvallisen palvelun. Meiltä on saatavilla todella hienojen mallien ja väri vaihtoehtojen lisäksi myös upeilla eri kuvilla, kuvioilla sekä teksti ja kuva yhdistelmällä varustettuja kuoria joista valita. Valmistusmateriaalit ovat todella kestäviä ja korkealaatuisia kuten silikoni, alumiini, joustava muovi ja kovamuovi. Kuoret tarjoavat puhelimelle erittäin hyvän ja lisäksi myös tyylikkään suojan naarmuja sekä kolhuja vastaan. Ne ovat myös valmistettu kyseisen puhelin mallin mittojen mukaan, joten ne istuvat siihen täydellisesti ja ne myös samalla jättävät napit ja liitännät puhelimesta vapaiksi. Kuoret ovat hyvin yksinkertainen ja helppo vaihtoehto pitää puhelin suojattuna erilaisilta vaurioilta, joita saattaa päivän mittaan sattua. Tilaa meiltä omasi jo tänään ja pääset hyödyntämään ilmaisen toimituksemme. Tilatessasi tuotteesi arkisin ennen klo 18.00 saamme pakettisi vielä saman päivän postiin.

Samsung Galaxy Note7 Suojakotelot

Koteloilla tarjoat markkinoiden kattavimman ja tyylikkäimmän suojan Galaxy Note7 puhelimellesi. Niissä olevien ominaisuuksien vuoksi ne ovatkin enemmän kuin vain pelkkä puhelimen suojus. Niissä olevat standit mahdollistavat sen että voit asettaa puhelimesi juuri sellaiseen kulmaan josta sinun on mukavinta katsella esimerkiksi videoita tai surffailla netissä. Korttitaskuissa saat kätevästi pidettyä puhelimesi mukana tärkeimmät korttisi tai vaikka rahaa kun käyt vaikka ostoksilla tai kun olet reissussa. Kotelot ovat valmistettu todella laadukkaista ja vahvoista materiaaleista kuten keinonahasta ja joustavasta muovista, joten ne ovat erinomaiset suojaamaan puhelimesi naarmuilta ja kolhuilta. Myös koteloita on saatavilla useiden eri väri vaihtoehtojen lisäksi kauniita kuvioilla ja kuvilla varustettuja malleja joista on helppo valita omat suosikit puhelimelle. Kotelot ovatkin erittäin käytännöllinen ja monipuolinen vaihtoehto suojata puhelin päivittäisiltä vahingoilta, lisäksi se on kädessä mukavan tuntuinen.

Samsung Galaxy Note7 Suojapussit

Pussit ovat myös todella erinomainen tapa pitää arvokas Galaxy Note7 puhelin kokonaan suojattuna ja lähes uudessa kunnossa. Pussit ovat vahvatekoisia ja erittäin laadukkaita, jonka vuoksi ne kestävät hyvin pitkässä päivittäisessä käytössä sekä myös eri sääolosuhteissa. Pusseissa on erittäin käytännöllinen ja mukavan tuntuinen kantohihna, jonka avulla sinun on helppo pitää kätevästi puhelintasi mukana kun olet liikkeellä. Niissä on lisäksi myös ylimääräinen tasku jonne voit laittaa ja säilyttää pienempiä tavaroitasi kuten avaimia, kortteja tai vaikka rahaa, pussin sisäpinta on vuorattu erittäin pehmeällä materiaalilla joka ei naarmuta puhelintasi ta sen näyttöä. Saatavilla on eri mallisia ja todella hienoja erilaisia väri vaihtoehtoja, joiden joukosta pääset omasi valikoimaan. Toivotamme sinulle oikein leppoisia ja mukavia ostoshetkiä lux-case.fi myymälässämme.