Samsung Galaxy Note Edge

Samsung Galaxy Note Edge

Tervetuloa Samsung Galaxy Note Edge tarvike valikoiman pariin. Lux-case.fi verkkokauppa tarjoaa suojakotelot, näytönsuojakalvot sekä suojakuoret Samsung Galaxy Note Edge puhelimesi turvaksi todella hyvään hintaan. Meiltä löydät myös kuulokkeet sekä mini kaiuttimet, joiden avulla teet musiikin kuuntelusta nautinnollisempaa. Autotarvike listastamme löydät laadukkaat autotelineet sekä USB-autolaturit. Valikoimastamme löydät myös käsivarsikotelot sekä pyörätelineet, joiden avulla teet puhelimesi käytöstä liikkuessasi helpompaa. Tuotteidemme määrä on todella valtava ja helpompaa navigointia varten olemme jakaneet kaikki tuotteemme omiin kategorioihinsa sivun vasempaan laitaan. Vietä hetki aikaa suuren tarjontamme parissa ja tee tilaus. Jos sinulla on jotain kysyttävää tuotteistamme, niin ystävällinen asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi.

 

posti

Ilmainen Kuljetus

✔ Ilmainen toimitus

✔ Päivittäiset toimitukset

paytrail

Paytrail

✔ Suomen verkkomaksut

✔ 30 Päivän palautusoikeus

 

support

Asiakastyytyväisyys

✔ 100% Tyytyväisyystakuu

Samsung Galaxy Note Edge Suojakuoret

Tässä Samsungin puhelimessa on suuri 5,6 tuuman Quad HD+ Super AMOLED – näyttö, 2,7 gigahertsin suoritin, kolem gigatavua keskusmuistia sekä 16 megapikselin kamera, joten se on todella huippulaatua. Lux-case.fi verkkokaupasta löydät suojakuoret Samsung Galaxy Note Edge puhelimellesi, joiden avulla varmistat, että tämä huippu puhelin ja sen ominaisuudet pysyvät varmasti turvassa. Samsung Galaxy Note Edge suojakuoret lisäävät laitteesi käyttöikää huomattavasti ja pitävät laitteesi uudenveroisena pitkään. Suojakuorilla teet puhelimestasi erinäköisen ja niiden avulla taatusti erotut joukosta. Kuorien ansiosta saat lisäksi paremman otteen puhelimestasi eikä puhelin pääse lipsahtelemaan näpeistäsi. Suojakuoria on saatavilla silikonisina, alumiinisina, TPU-seosteisina sekä muovisina. Tehokkaimman suojan saat silikonisilla suojakuorilla. Silikonikuoret ovat pehmeät ja ne kestävät todella kovia iskuja. Alumiiniset sekä muoviset kuoret ovat ohuita ja nekin antavat puhelimellesi hyvän suojan kevyiltä tärskyiltä. Verkkokauppamme suojakuori valikoima on todella laaja ja meiltä löytyy todella paljon valinnanvaraa niin materiaalin, kuvion ja kuoren värin suhteen. Katsele rauhassa valtaisaa suojakuori tarjontaamme ja tee tilaus. Kaikki tuotteemme toimitetaan ilman postikuluja koko Suomeen.

 

Samsung Galaxy Note Edge Kotelot, Laukut ja Pussit

Suojakotelo Samsung Galaxy Note Edge puhelimelle on paras mahdollinen tapa pitää puhelimesi ja sen huippuominaisuudet suojassa vaaroilta. Samsung Galaxy Note Edge suojakotelo on valmistettu millintarkasti puhelimesi mittojen mukaan ja se myötäilee puhelimesi muotoja täydellisesti. Puhelimesi lukittuu koteloon todella tukevasti eikä se pääse tipahtamaan vaikka kotelon kansi olisi auki. Kotelon kansi lukittuu erittäin vahvalla magneetti kiinnityksellä, joten puhelimesi kansi pysyy varmasti kiinni ja näyttösi turvassa, vaikka puhelimesi lentäisi kaaressa maahan. Kaikki myymämme kotelot on valmistettu käsityönä ja niiden materiaalina on käytetty nahkaa sekä PU nahkaa. Kotelot antavat puhelimellesi täydellisen suojan lisäksi myös erittäin näyttävän ja tyylikkään ulkoasun. Kaikki verkkokauppamme kotelot sisältävät myös monia hyviä ja hyödyllisiä ominaisuuksia kuten korttitaskut, standi ja smart view ikkuna. Koteloiden lisäksi verkkokaupastamme löytyy kätevät ja tyylikkäät puhelinlompakot, laukut sekä suojapussit. Suojapussi on erittäin hyvä lisä puhelimellesi ja voit pitää puhelintasi pussissa vaikka sinulla olisi jo suojakuori tai kotelo. Pussit ja laukut suojaavat puhelintasi naarmuilta sekä pölyltä ja ne on valmistettu nahasta ja kankaasta. Pussien ja laukkujen sisävuori on erittäin pehmeää antistaattista kangasta, joten puhelimesi näyttö pysyy varmasti turvassa. Lähes kaikki pussit, laukut ja lompakot on varustettu ranne- tai olkahihnalla, joten puhelimesi kulkee kätevästi ja turvallisesti mukanasi. Kaikkia koteloita, laukkuja sekä pusseja on saatavilla kaikissa sateenkaaren väreissä, joten löydät varmasti omasi. Tilaa nyt ja hyödynnä tarjoamamme ilmainen toimitus.

 

Samsung Galaxy Note Edge Lisätarvikkeet

Lux-case.fi verkkokaupasta löydät useat erilaiset lisätarvikkeet Samsung Galaxy Note Edge puhelimellesi. Valikoimastamme löydät ohuet ja helposti asennettavat Samsung Galaxy Note Edge näytön suojakalvot, sekä kosketusnäytön käyttöä helpottavat kosketusnäyttökynät sekä hanskat. Meiltä löydät myös autotelineet, autolaturit ja kaiken mitä puhelimesi tarvitsee autossasi. Aktiiviselle ihmiselle meiltä löytyy urheilukotelot sekä pyörätelineet. Tarjontamme on todella massiivinen ja olemmekin jakaneet kaikki tuotteemme omiin kategorioihinsa sivun vasempaan laitaan. Katsele rauhassa tarjontaamme ja tee tilaus. Jos sinulla on kysyttävää, niin ystävällinen asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi.