Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8
Samsung julkaisi viimeisimmän lippulaivamallinsa, Samsung Galaxy Note 8. Note 8:ssa on 6,3 tuuman Super Amoled näyttö joka onkin ehkä jopa paras näyttöinen älypuhelin joka markkinoilla on vuoden 2017 loppuun mennessä. Samsung Note sarjaan on aina kuulunut S- Pen kosketusnäyttökynä ja niin on tässäkin mallissa. Se on mukava lisä puhelimeen ja voit esimerkiksi tehdä S- Pen kynällä pikaisia muistiinpanoja. Note 8 takaosan 12 megapikselin kaksoiskamerat optisilla kuvanvakaimilla kuuluvat myös aivan markkinoiden kärkipäähän vuoden 2017 lopulla. Kokonaisuutena Samsung Galaxy onkin tällä hetkellä paras Android puhelin mitä rahalla voi saada.

Samsungin puhelimet ovat edelleen maailmanlaajuisesti todella suosittuja, joten on useita valmistajia jotka tekevät lisävarusteita Samsungin puhelimille. Meillä Lux-Case.fi verkkokaupassamme on monipuolinen valikoima lisävarusteita Samsung Galaxy Note 8 mallille. Etsitkö uutta suojakoteloa jossa on monia ominaisuuksia vai käytätkö mielummin persoonallisia suojakuoria? Meidän laajasta valikoimastamme Samsung Galaxy Note 8 mallille, löytyy jokaiselle miellyttäviä lisävarusteita.

Haluatko tehdä puhelimestasi enemmän oman persoonasi näköisen vai ainoastaan mietit suojata Samsung Galaxy Note 8 älypuhelimesi? Meillä on todella laaja valikoima erilaisia suojakuoria Note 8 mallille. Meiltä löydät älypuhelimellesi paljon erilailla suunniteltuja kuoria monenlaisilla kuvilla ja kuvioilla. Vai oletko etsimässä yksiväristä suojakuorta? Siinä tapauksessa meiltä löydät kaiken väriset suojakuoret mitä voit kuvitella. Mistä ikinä pidätkään, meillä on tarjolla jokaiselle asiakkaalle jotain mielenkiintoista. Kaikki kuoret on suunniteltu Samsung Galaxy Note 8 mittojen mukaan, joten ne istuvat älypuhelimeesi täydellisesti.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.