Samsung Galaxy Note 2

Samsung Galaxy Note 2

Löydät täältä kaiken tarvitsemasi Samsung Galaxy Note 2 puhelimellesi. Me tarjoamme parhaan ja erittäin laajan valikoiman erilaisia lisätarvikkeita kuten kuoret, kotelot, näytönsuojat, laturit, autolaturit, kaapelit kuulokkeet ja autotelineet. Kuori valikoimassa on laaja skaala värejä, kuvioita ja kuvia tekstillä joista varmasti löytyy jokin juuri sinun puhelimellesi. Koteloissa varsinkin nahkaiset mallit ovat suosittuja, kestävää nahkaa antaen parhaan mahdollisen suojan puhelimellesi ja niissä on tuki ja korttitaskut jotka helpottavat päivittäistä käyttöä. Tuki tekee elokuvien katselusta todella mukavaa ja taskuissa voit pitää mukana tärkeimpiä korttejasi. Näytön suojakalvoilla saat kätevästi ja helposti suojattua tehokkaasti puhelimesi arvokkaan näytön. Autoilijoille ehdoton valikoima on autotelineet jotka pitävät näppärästi puhelimen autossa paikallaan ja voit silti käyttää vapaasti puhelinta turvallisesti ajaessa. Tilaa omasi tänään! Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen kotiin kuljetuksen. Tutustu samalla meidän muihin Samsung tuotteisiin.

 

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Samsung Galaxy Note 2 Kuoret

Samsung Galaxy Note 2 on uskomaton puhelin niin tekniikansa kuin ulkonäkönsä puolesta, Samsung on laittanut kaiken parhaan tekniikan samoihin tyylikkäisiin kuoriin. Samsung Galaxy Note 2 on suurikokoinen tyylikäs ja upealla 5,5 tuuman super AMOLED näytöllä jonka tarkkuus on 1280x720 pikseliä mikä on HD tarkkuus. Samsung Galaxy Note 2 Android 4.1 käyttöjärjestelmää pyörittää huippu tehokas 1,6 GHz:n neliydinprosessori, 2Gt RAM muistilla varustettuna Note 2 on yksi markkinoiden tehokkaimmista puhelimista. Puhelimessa on 16Gt sisäänrakennettua tallennustilaa ja lisäksi Micro SDXC Muistikorttipaikka jonka ansiosta laajennat kiitolevysi koon helposti jopa 64Gb asti, vain laittamalla muistikortin puhelimeesi. Puhelin on kooltaan suuri, mutta kaikki edellä mainittu tekniikka on saatu rakennettua uskomattoman ohuisiin kuoriin puhelimen paksuimman kohdan ollessa vain 9,4 millimetriä. Samsung Galaxy Note 2 on varustettu erittäin loistavan kuvanlaadun mahdollista valla 8 megapixelin karalla, missä on Flash-LED salama ja automaattitarkennus. Samsung on tunnettu kamera tekniikasta millä mahdollistetaam loistavien kuvien ottaminen, myös hämärässä. Akku on myös markkinoiden huippu tason sen kapasiteetin ollessa huimat 3100mAh, puhelimelle luvataan 3G valmiusaikaa jopa 890 tuntia.

Samsung Galaxy Note 2 Tarvikkeet

Lux-Case.fi verkkokaupalla on ilo tarjota sinulle Suomen paras valikoima laadukkaita Samsung Galaxy Note 2 suojakuoria ja koteloita. Valikoimastamme löydät yli 300 suojakuorta ja koteloa puhelimellesi. Suojakuoret on valmistettu marrkkinoiden parhaista materiaaleista, ne on mittatilaustyönä Samsung Galaxy Note 2 puhelimen mittojen mukaan valmistettu, näin antaen parhaan suojan puhelimellesi jättäen kuitenkin kaikki painikkeet ja liitännät käyttöösi. Kuoret löydät monissa eri materiaaleissa, väreissä, kuviollisana ja mitä ikinä uskallatkaan ajatella luultavasti löydät sen valikoimastamme, jos et ota yhteyttä ystävälliseen asiakaspalveluumme niin yritetää löytää haluamasi tuote valikoimaamme. Nahkakotelot antavat tyylikkään sivistyneen tyylin puhelimellesi.

Samsung Galaxy Note 2 lisätarvike valikoimamme kattaa yli 400 tuotetta, jonka joukoukosta kaikki löytävät varmasti tarpeelliset tuotteet puhelimelleen. Alkuperäiset latauskaapelit ovat usein turhan lyhyitä, siksi tarjoamme avun tähänkin ongelmaan valikoimastamme löytyvillä jopa viisimetrisillä kaapeleilla. Muistathan suojata upean suuren näyttösi meidän näytön suojakalvoillamme jotka antavat parhaimman suojan likaa ja naarmuuntumista vastaan. Toivomme että viihdyt Lux-Case.fi verkkokaupassamme.