Samsung Galaxy Note 10.1

Samsung Galaxy Note 10.1

Samsung Galaxy Note 10.1 tabletille saat helposti meiltä tilattua kaikki tarpeelliset tuotteet. Meidän laajasta ja kattavasta valikoimastamme löydät tablettiisi kuoret, kotelot, pussit, laturit, näytönsuojat, autotelineet, pyörätelineet, kaapelit, kuulokkeet, kaiuttimet ja muut lisätarvikkeet. Suojakuoria on saatavilla upeita eri värisiä, hienoilla kuvioilla ja kuva/teksti yhdistelmällä varustettuja kuoria. Ne ovat erittäin yksinkertainen ja helppo tapa pitää tablettisi suojattuna. Kätevillä näytön suojakalvoilla suojaat tablettisi näytön erinomaisesti likaa ja naarmuja vastaan. Kotelot tarjoavat parhaan suojan tableteille. Standillä ja korttitauilla varustetut kotelot ovat paljon enemmän kuin vain suoja tabletillesi, Autotelineet ovat loistava hankinta autoosi, saat sillä pidettyä erittäin hyvin tablettisi paikoillaan autossasi ajon aikana. Tarjoamme tuotteillemme ilmaisen toimituksen joten tilaa omasi jo tänään, Tutustu samalla myös meidän muihin Samsung tuotteisiimme.

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Samsung Galaxy Note 10.1

Samsung Galaxy Note 10.1 on loistava taidon näyte Samsungilta tablet tietokoneiden kategoriassa. Android käyttöjärjestelmään tukeutuva Samsung Galaxy Note 10.1:ssä on 10.1 tuumainen TFT kosketusnäyttö 1280x800 resoluutiolla, joka takaa nautinnollisen katselu elämyksen. Prosessorina pörrää ARM Cortex-A9 1,4 gigahertsin neliydinprosessori ja 2Gt järjestelmämuistia, joiden ansiosta kaikki ohjelmat ja pelit pyörivät takertelematta. Sisäistä tallennus tilaa Samsung Galaxy Note 10.1:ssä on vain 16Gt, mutta se on laajennettavissa helposti microSD muistikortilla aina 64 gigaiseksi. Kameroita on kaksi niin kuin tableteissa kuulukin olla videopuheluita varten, pää kamera on tosin jäänyt hieman vaatimattomaksi se tarkkuuden ollessa 5 megapikseliä, etupuolen kamera taas on videopuhelu kameraksi varsin riittävät 1,9 megapikselin tarkkuinen. Laitteen muotoilu on erittäin elegantti ja tyylikäs. Samsung Galaxy Note 10.1 Laitteen paksuin kohta on vain 8,9 millimetriä ja painoa laitteella on 600g.

Meillä on ilo esitellä todella laaja valikoima suojakoteloita Samsung Galaxy Note 10.1 tabletille, valikoimamme löydät tietenkin LUx-Case.fi verkkokaupasta. Upeat nahasta, kovasta komposiittimuovista ja silikonista valmistetut kotelot on valmistettu mittatilaustyönä Samsung Galaxy Note 10.1 tabletille ja näin ollen ne istuvat virheettömästi laitteesi suojaksi antaen sille parhaan mahdollisen suojan kolhuja, likaa ja naarmuuntumista vastaan. Kotelot löydät todella monissa väreissä ja malleissa. Suojakotelo on pieni sijoitus mikä pidentää tablettisi käyttö ikää huomattavasti. Suojakuorilla annat helposti uuden tyylin taulutietokoneellesi. Kuorien asennus ja irrotus vie vain sekunteja, joten voit vaihtaa tyyliäsi vaikka päivittäin.

Lisätarvike valikoimastamme teet löytöjä joilla helpotat tablettisi käyttöä kotona, matkoilla, autossa niin kuin toimistossakin. Autotelineet ja auto laturit mahdollistavat Samsung Galaxy Note 10.1 laitten käytön myös auto ajaessasi, pidemmällä latauskaapelilla saat annettua virtaa laitteelle vaikka takapenkille asti. Kosketusnäyttökynä on mukava apuväline kosketusnäyttöä käytettäessä, piirrät ja teet helpommin tarkempia tehtäviä. Valikoimassamme on myös kuulokkeet, laturit, pöytätelineet, kaiuttimet ja paljon muita tarpeellisia tarvikkeita. Ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään kysymystesi kanssa.