Samsung Galaxy Mega 2

Samsung Galaxy Mega 2

Omistatko tämän hienon Samsungin puhelimen ja haluaisit tehdä siitä entistä paremman? Tulit oikeaan osoitteeseen! Lux-case.fi verkkokaupasta löydät kaiken tarpeellisen puhelimesi suojaukseen ja varusteluun. Meiltä löydät laadukkaat suojakuoret, kotelot sekä näytön suojakalvot Samsung Galaxy Mega 2 puhelimellesi, joiden avulla annat puhelimellesi ja sen suurelle näytölle pidemmän eliniän. Aktiiviselle ihmiselle meiltä löytyy kätevät ja käytännölliset käsivarsikotelot, joiden avulla puhelimesi pysyy aina kätesi ulottuvilla kun olet esimerkiksi salilla tai lenkillä. Musiikin ystäville meiltä löytyy erittäin laaja kattaus kuulokkeita sekä mini kaiuttimia, joiden avulla voit nauttia musiikista missä tahansa. Mikäli tarvitset välineitä autoosi, niin sinun kannattaa suunnistaa Samsung Galaxy Mega 2 autotarvike osioomme, josta löydät erilaiset yleismalliset autotelineet sekä autolaturit. Meiltä löytyy valtavasti erilaisia tarvikkeita, koteloita sekä suojakuoria, joten vietä hetki aikaa ja tutustu tarjontaamme. Tarjoamme kaikki tuotteemme ilmaisella kotiinkuljetuksella koko Suomeen.

 

posti

Ilmainen Kuljetus

✔ Ilmainen toimitus

✔ Päivittäiset toimitukset

paytrail

Paytrail

✔ Suomen verkkomaksut

✔ 30 Päivän palautusoikeus

 

support

Asiakastyytyväisyys

✔ 100% Tyytyväisyystakuu

Samsung Galaxy Mega 2 Suojakuoret

Tervetuloa Lux-case.fi verkkokauppaan. Olemme älypuhelinten ja tablettien suojaukseen erikoistunut verkkokauppa ja meiltä löydät satoja suojakuoria kaikille puhelimille ja tableteille. Valtavasta tarjonnastamme löytyy myös suojakuoret Samsung Galaxy Mega 2 puhelimelle. Samsung Galaxy Mega 2 puhelimessa on todella suuri kuuden tuuman näyttö sekä 1,5 gigahertsin prosessori, joten on tärkeää pitää se turvassa kaikilta vahingoilta. Kaikki myymämme Samsung Galaxy Mega 2 suojakuoret istuvat puhelimellesi täydellisesti ja ne tarjoavat puhelimelle erinomaisen suojan likaa, pölyä, naarmuja sekä iskuja vastaan. Meiltä löydät suojakuoria useissa eri väreissä ja voit vapaasti valita otatko esimerkiksi siniset, punaiset, keltaiset, vihreät, oranssit tai vaikkapa violetit kuoret. Kuorien värin lisäksi voit valita puhelimesi suojakuoren materiaalin. Silikoniset ja TPU materiaalista valmistetut kuoret ovat joustavia ja ne tarjoavat puhelimellesi erinomaisen suojan iskuja vastaan. Alumiinista ja komposiittimuovista tehdyt kuoret ovat ohuita ja ne suojaavat puhelintasi paremmin pölyltä. Vietä hetki aikaa tarjontamme parissa ja etsi sinun tyyliisi sopivat kuoret. Kaikki tilaukset lähetetään kotiisi täysin ilman postikuluja!

 

Samsung Galaxy Mega 2 Kotelot, Laukut & Pussit

Olemme erikoistuneet älypuhelinten suojaukseen ja meiltä löydät suojakuorten lisäksi myös huippusuositut laukut, pussit ja kotelot Samsung Galaxy Mega 2 puhelimellesi. Suojakotelo on paras mahdollinen suoja isolle puhelimellesi ja meiltä löydät PU nahasta valmistetut kotelot, sekä aito nahkaiset kotelot. Samsung Galaxy Mega 2 suojakotelo antaa puhelimelle sekä sen suurelle kuuden tuuman näytölle molemminpuolisen suojan likaa, pölyä, naarmuja sekä iskuja vastaan. Kotelon kansi lukittuu vahvalla magneettikiinnityksellä, joten puhelimesi pysyy varmasti turvassa, vaikka se sattuisi lentämään kädestäsi. Kaikki myymämme suojakotelot on valmistettu millimetrin tarkasti puhelimen mittojen mukaan, joten puhelimesi istuu kuoriin täydellisesti. Mikäli katselet paljon videoita puhelimestasi, niin kotelo auttaa myös siinä, sillä lähes kaikki kotelomme on helppo taittaa standiksi, joten voit aina asettaa puhelimesi mieluisaasi katselukulmaan. Koteloissa voi standin lisäksi olla esimerkiksi korttitaskut tai kätevä smart view ikkuna. Koteloiden lisäksi valikoimastamme löytyy kätevät ja älypuhelinten suojapussit, laukut sekä lompakot. Älypuhelin laukut sekä lompakot ovat tyylikkäitä ja voit säilyttää niissä puhelimesi lisäksi myös rahaa ja pankkikorttejasi. Laukut ja lompakot on varustettu ranne tai olkahihnalla kätevää kuljetusta varten. Valikoimamme on todella laaja ja monipuolinen, joten löydät varmasti sinun puhelimellesi sopivan laukun, pussin tai kotelon.

 

Samsung Galaxy Mega 2 Lisätarvikkeet

Lux-case.fi verkkokaupasta löydät myös valtavan valikoiman älypuhelinten lisätarvikkeita. Meiltä löydät lisätarvikkeet Samsung Galaxy Mega 2 puhelimellesi, joiden avulla teet puhelimesi käytöstä helpompaa ja hauskempaa. Tarjonnastamme löydät kätevät standit sekä telineet, joiden avulla tuet ison puhelimesi haluamaasi katselukulmaan. Meiltä löydät myös Samsung Galaxy Mega 2 kuulokkeet sekä mini kaiuttimet, joiden avulla teet musiikin kuuntelusta sekä elokuvien ja sarjojen katsomisesta nautinnollisempaa. Tarvike valikoimastamme löydät myös näytön suojakalvot, kosketusnäyttökynät, autotelineet, autolaturit, pyörätelineet, kaapelit ja paljon muuta. Kaikkia tuotteitamme on saatavilla useissa väreissä ja malleissa, joten valinnanvaraa on todella paljon. Jos sinulla on jotain kysyttävää tuotteistamme, niin ystävällinen asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi.