Samsung Galaxy J7 (2017)

Samsung Galaxy J7 (2017)
Samsung Galaxy J7 (2017)

Samsung julkaisi kesällä 2017 J sarjan suurikokoisimman älupuhelimen, Samsung Galaxy J7 (2017). Maailmalla edellisten vuosien Galaxy J7 mallit ovat saavuuttaneet suuren suosion, mutta Suomessa tätä mallia ei ole oikeastaan ollut tarjolla. Vuoden 2017 J7 mallia sen sijaan on jonkin verran tarjolla.

Suomessa suosittuun Galaxy J5 sarjan malliin verrattuna, 2017 vuoden mallin Galaxy J7 on suurempi 5,5 tuuman Super Amoled näytöllä sekä näytön resoluutio on tarkempi Full HD 1920x1080 pikseliä. Lisäksi akku on kookkaampi 3600mAh, joten akunkesto on vieläkin parempi kuin J5 2017 vuoden versiossa. RAM keskusmuistia on J7:ssä myös enemmän, kahden sijaan kolme gigatavua. Kamerat ovat käytännössä samat molemmissa malleissa eli 13MP molemmilla puolilla. J7:ssa (2017) on myös sama laadukas sormenjälkitunnistin. Hinta Galaxy J7:lle liikkuu vuoden 2017 loppupuolella vajaassa 300 eurossa.

Täältä Lux-Casesta löydät kaikki tarvitsemasi tarvikkeet Samsung Galaxy J7:lle (2017). Meillä on yksi Pohjoismaiden monipuolisimmista valikoimista, joten sinulle pitäisi olla helppoa löytää tarvikkeita omaan makuusi. Meiltä löydät esimerkiksi suojakuoria, näytönsuojuksia, koteloita, kaiuttimia ja power bankkeja. Mitä enään odottelet? Etsi mitä tarvitset juuri tänään! Ainoastaan tarvitsee etsiä sopivin tuote älypuhelimellesi ja saat tilattua tarvitsemasi Samsung Galaxy J7:lle (2017).

Täältä Samsung Galaxy J7 (2017) osastolta löydät suojakuoret älypuhelimellesi. Meiltä löydät verkkokaupasta laajan ja monipuolisen valikoiman erilaisia suojakuoria älypuhelimellesi. Kuoria on saatavilla eri materiaaleiden ja värivaihtoehtojen lisäksi myös erilaisilla kuvioilla ja kuvilla. Joten varmasti löydät meiltä omaan tyyliisi sopivan suojakuoren älypuhelimeesi! Kuoret antavat älypuhelimellesi päivittäisen suojan pölyä, naarmuja ja iskuja vastaan. Kuoret on suunniteltu Galaxy J7 (2017) puhelimen mittojen mukaan, jonka vuoksi ne istuvatkin älypuhelimeesi täydellisesti.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

SEO_FI_Samsung_Galaxy_J7_2017


Samsung Galaxy J7 (2017) on tyylikäs ja moderni puhelin, mutta samalla melkein 300 euron arvoinen. Älä ota mitään riskejä ja suojaa älypuhelimesi kolhuilta sekä naarmuilta. On aina järkevää ostaa suojakuori Samsung Galaxy J7:lle (2017) ennen kuin onnettomuus on jo ehtinyt tapahtua.
Lux-Casessa meillä on monipuolinen valikoima erilaisia kuoria Galaxy J7:lle (2017). Sieltä pitäisi jokaiselle löytyä jotain ja meidän tuotteet on valmistettu lähinnä tekonahasta, muovista, silikoonista ja näiden yhdistelmistä. Kuorissa on myös fiksuja ominaisuuksia kuten mm. ständi, joka helpottaa esimerkiksi videoiden katselua sekä useisiin kuoriin ei jää käytettäessä sormenjälkiä. Kuoria löytyy laidasta laitaan suunniteltuna. Usein ennakointi maksaa itsensä jossain vaiheessa takaisin, joten miksi enää odottaa?

Samsung Galaxy J7 (2017) Kotelot


Meillä on monipuolinen valikoima erilaisia koteloita Samsung Galaxy J7:lle (2017). Voit olla varma siitä, että älypuhelimesi saa erinomaisen suojan kolhuilta ja naarmuilta. Kotelot ovat laadukkaasti suunniteltuja ja ne antavat pesoonallisen ilmeen älypuhelimellesi päivittäisen suojan lisäksi. Meiltä löydät koteloita laidasta laitaan, kirkkaista väreistä mitä näyttävimpiin kuvioihin. Samsung Galaxy J7 (2017) on uniikki älypuhelin, joten sinun kannattaa aina ostaa sellainen kotelo, joka tarjoaa parhaan mahdollisen suojan. Meidän kotelomme on tehty lähinnä aidosta nahasta, tekonahasta, muovista ja silikoonista. Laadukkaiden materiaaleiden ansiosta kotelot ovat todella kestäviä ja kuluvat hitaasti käytössä. Koteloissa on useita eri ominaisuuksia kuten mm. magnettilukitukset, taitettavavat ständit videoiden katselemiseen ja sisäpuolelle suunnitellut korttipaikat. Tässä muutama ominaisuus mainittuna.

Samsung Galaxy J7 (2017) Näytönsuojat


Meiltä löydät laadukkaat näytönsuojat Samsung Galaxy J7:lle (2017). Galaxy J7 (2017) on lähes 300 euron arvoinen älypuhelin, joten on pieni kustannus siihen nähden suojata näyttösi. Meillä Lux-Casen suojakalvot suojaavat näyttöäsi naarmuilta sekä pölyltä ja ne ovat tarkoin suunniteltu, joten kalvot istuvat täydellisesti Galaxy J7:lle (2017). Kun joudut poistamaan suojakalvon se ei myöskään jätä mitään jäämiä näytollesi.
Toinen ja vieläkin turvallisempi tapa suojata näyttö on ostaa kemiallisesti valmistetusta oikeasta lasista oleva lasisuoja. Temperoitu lasi on todella kirkas ja ohut. Se voi joissakin tilanteissa pelastaa jopa älypuhelimesi näytön halkeamilta. Lasissa on sileä reunus, joten sitä on myös turvallista käyttää älypuhelimessasi.