Samsung Galaxy J5 (2017)

Samsung Galaxy J5 (2017)
Samsung Galaxy J5 (2017)

Galaxy J älypuhelinmallisarja on ollut parin viime vuoden aikana Samsungin edullisin. Suomessa J sarjan mallin älypuhelin Galaxy J5 on keikkunut myyntitilastojen kärjessä jo kolmatta vuotta. Samsung julkaisi kesällä 2017 kolmannen sukupolven Galaxy J5 mallinsa. Samsung on vuoden 2017 mallissa keskittynyt parantamaan älypuhelimen laaduntuntua, suorituskykyä sekä kameratekniikkaa. Hinta liikkuu vuoden 2017 lopussa hieman yli 200 eurossa.

Edeltäjäänsä verrattuna Galaxyn J5 vuoden 2017 malli on fyysisesti erilainen ja laadukkaampi. Kuorirakenne on kokonaan nyt metallia ja muodot ovat älypuhelimessa ovat aiempaa pyöristetymmät. Näyttö on 5,2 tuumainen Super Amoled jonka pikselitiheys on nykypäivänä suhteellisen alhainen, 720x1280. Osittain tämän ansiosta 3000 mAh akku on kestävä. Kilpailijoihin nähden muistia voisi olla enemmän, sillä 2 RAM keskusmuistia ja vapaata sisäistä tallennustilaa on ainoastaan 10,1GB. Galaxy J5 (2017) malliin voi kumminkin hankkia ulkoisen 256GT MicroSD muistikortin. Positiivista tämän hintaluokan älypuhelimessa on laadukas sormenjälkitunnistus, 2 Sim korttipaikkaa sekä laadukas 13MP, LED salamavalolla varustettu etukamera.

Kokonaisuutena ja kilpailijoihin nähden vuoden 2017 Galaxy J5 on varsin kilpailukykyinen älypuhelin.
Täältä Lux-Casesta löydät kaiken tarvitsemasi tarvikkeet Samsung Galaxy J5:lle (2017). Meillä on yksi Skandinavian suurimmista valikoimista, joten sinulle pitäisi olla helppoa löytää tarvikkeita omaan makuusi. Meiltä löydät esimerkiksi suojakuoria, näytönsuojuksia, koteloita, kaiuttimia ja power bankkeja. Mitä enään odottelet? Etsi mitä tarvitset juuri tänään! Ainoastaan tarvitsee etsiä sopivin tuote älypuhelimellesi ja saat tilattua tarvitsemasi Samsung Galaxy J5:lle (2017).

Täältä Samsung Galaxy J5 (2017) osastolta löydät suojakuoret älypuhelimellesi. Meiltä löydät verkkokaupasta laajan ja monipuolisen valikoiman erilaisia suojakuoria älypuhelimellesi. Kuoria on saatavilla eri materiaaleiden ja värivaihtoehtojen lisäksi myös erilaisilla kuvioilla ja kuvilla. Joten varmasti löydät meiltä omaan makuusi sopivan suojakuoren älypuhelimeesi! Kuoret antavat älypuhelimellesi päivittäisen suojan pölyä, naarmuja ja kolhuja vastaan. Kuoret on suunniteltu Galaxy J5 (2017) mittojen mukaan, jonka vuoksi ne istuvatkin älypuhelimeesi täydellisesti.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Samsung Galaxy J5 (2017) Kuoret


Samsung Galaxy J5 (2017) on näyttävä ja moderni puhelin, mutta samalla myös yli 200 euron arvoinen. Älä ota mitään riskejä ja suojaa älypuhelimesi kolhuilta sekä naarmuilta. On aina viisasta ostaa suojakuori Samsung Galaxy J5:lle (2017) ennen kuin onnettomuus ehtii tapahtua.
Lux-Casessa meillä on monipuolinen valikoima erilaisia kuoria Galaxy J5:lle (2017). Sieltä pitäisi jokaiselle löytyä jotain ja meidän tuotteet on valmistettu lähinnä tekonahasta, muovista, silikoonista ja näiden yhdistelmistä. Kuorissa on myös fiksuja ominaisuuksia kuten mm. ständi, joka helpottaa esimerkiksi videoiden katselua sekä useisiin kuoriin ei jää käytettäessä sormenjälkiä. Kuoria löytyy laidasta laitaan suunniteltuna. Usein ennakointi maksaa itsensä jossain vaiheessa takaisin, joten miksi enää odottaa?

Samsung Galaxy J5 (2017) Kotelot


Meillä on laaja valikoima erilaisia koteloita Samsung Galaxy J5:lle (2017). Voit olla varma siitä, että älypuhelimesi saa parhaimman suojan iskuilta ja naarmuilta. Kotelot ovat laadukkaasti suunniteltuja ja ne antavat pesoonallisen ilmeen älypuhelimellesi suojan lisäksi. Meiltä löydät koteloita laidasta laitaan, kirkkaista väreistä mitä näyttävimpiin kuvioihin. Samsung Galaxy J5:lle (2017) on laadukas puhelin, joten sinun kannattaa aina ostaa sellainen kotelo, joka tarjoaa parhaan mahdollisen suojan. Meidän kotelomme on valmistettu lähinnä aidosta nahasta, tekonahasta, muovista ja silikoonista. Laadukkaiden materiaaleiden ansiosta kotelot ovat todella kestäviä ja kuluvat hitaasti käytössä. Koteloissa on useita eri ominaisuuksia kuten mm. magnettilukot, taitettava ständi videoiden katselemiseen ja sisäänrakennettu käteistasku. Tässä muutama ominaisuus mainittuna.

Samsung Galaxy J5 (2017) Näytönsuojat

Meiltä saat laadukkaat näytönsuojat Samsung Galaxy J5:lle (2017). Galaxy J5 (2017) on yli 200 euron älypuhelin, joten on pieni kustannus siihen nähden suojata näyttösi. Meillä Lux-Casen suojakalvot suojaavat näyttöäsi naarmuilta sekä pölyltä ja ne ovat tarkoin suunniteltu, joten kalvot istuvat täydellisesti Galaxy J5:lle (2017). Kun joudut poistamaan suojakalvon se ei myöskään jätä mitään jäämiä näytollesi.
Toinen ja vieläkin turvallisempi tapa suojata näyttö on hommata kemiallisesti valmistetusta oikeasta lasista oleva lasisuoja. Karkaistu lasi on todella kirkas ja ohut. Se voi joissakin tapauksissa pelastaa jopa älypuhelimesi näytön halkeamilta. Lasissa on sileä reunus, joten sitä on myös turvallista käyttää älypuhelimessasi.