Samsung Galaxy J5 (2016) Suojakuoret, suojakotelot ja näytönsuojat

Samsung Galaxy J5 (2016) on Samsungin uusin lippulaiva malli joka esiteltiin yleisölle huhtikuussa 2016 ja siitä odotetaan kovaa kilpailijaa markkinoille. Puhelimessä on erittäin tyylikäs 5.2” Super AMOLED näyttö jossa on 720 x 1280 pikselin resoluutio ja mitoiltaan se on 145.8 x 72.3 x 8.1mm sekä painoa sillä on 159g. Käyttöjärjestelmänä tässä mallissa toimii Android OS, v6.0.1 (Marshmallow) ja muistia siinä on 2 GB RAM keskusmuisti sekä vapaata tallennustilaa löytyy 16 GB verran. Kokonaisuudessaan erittäin hieno puhelin koville älypuhelin markkinoille. Meillä on verkkokaupassamme saatavilla jo hieno ja kattava valikoima erilaisia suojia sekä tarvikkeita myös tälle puhelin mallille. Lux-case.fi verkkokaupastamme löydät kätevästi upean tarjonnan eri tuotteita kuten kuoret, kotelot, pussit, näytönsuojat, laturit, autolaturit, autotelineet, pyörätelineet, kuulokkeet, kaiuttimet, kaapelit ja muut lisätarvikkeet puhelimellesi. Kuoria meiltä löytyy todella hienoja eri mallisia sekä värisiä vaihtoehtoja. Ne ovat valmistettu erittäin laadukkaista ja kestävistä materiaaleista, lisäksi ne ovat valmistettu myös kyseisen puhelimen mittojen mukaisesti joten ne istuvat siihen täydellisesti ja samalla jättävät kaikki liitännät vapaiksi. Kotelot antavat puolestaan kokonaisuudessaan erinomaisen suojan puhelimelle ja niiden ominaisuuksien ansiosta kotelot erottuvat edukseen. Niissä olevat standit mahdollistavat sen että voit asettaa puhelimesi sellaiseen kulmaan jossa sinun on mukava nähdä puhelimen näyttö, sekä korttitaskut ovat erittäin käytännöllisiä koska voit pitää niissä puhelimesi mukana kätevästi tärkeimpiä korttejasi. Pussit ovat myös todella käytännöllisiä suojia sillä ne antavat kattavan suojan sekä niissä olevien mukavien kantohihnojen ansiosta niitä on kätevä kantaa, lisäksi niissä on todella pehmeä vuoraus joka estää naarmuuntumisen. Pusseissa on ylimääräinen tasku jossa voit pitää mukanasi pienempiä tavaroitasi kuten avaimia, kortteja sekä rahaa kätevästi. Osta tänään itsellesi oma ja hyödynnä ilmainen toimituksemme.


Kaikki suojaavat ja tyylikkäät Samsung Galaxy J5 (2016) puhelimen kuoret ovat täältä löydettävissä ja erittäin kätevästi tilattavissa. Meidän myymälästämme löydät erittäin hienon ja kattavan valikoiman upeita erilaisia kuoria pitämään puhelimesi suojattuna naarmuja sekä kolhuja vastaan. Kuorien materiaalit ovat ovat erittäin kestäviä ja laadukkaita sen vuoksi että ne kestävät päivittäistä käyttöä hyvin ja tarjoavat erinomaisen suojan puhelimellesi, kuorien materiaaleina toimii alumiini, TPU-muovi hybridi seos, kovamuovi ja silikoni. Kuoret ovat myös valmistettu kyseisen puhelimen mittojen mukaisesi joten ne istuvat puhelimeen täydellisesti ja samalla kuoret kätevästi jättävät puhelimen liitännät vapaiksi. Kun haluat lisää värikkyyttä puhelimellesi niin meiltä on saatavilla kauniiden eri väri vaihtoehtojen lisäksi myös upeita kuvioilla koristeltuja sekä kuva ja teksti yhdistelmällä varustettuja kuoria.
Opi lisää
Näytä vähemmän
chevron-down
Mankell Samsung Galaxy J5 (2016) Litsi Pintainen Nahkakotelo - Ruskea

Mankell Samsung Galaxy J5 (2016) Litsi Pintainen Nahkakotelo - Ruskea

11,75 € Original 26,15 €
Mankell Samsung Galaxy J5 (2016) Litsi Pintainen Nahkakotelo - Valkoinen

Mankell Samsung Galaxy J5 (2016) Litsi Pintainen Nahkakotelo - Valkoinen

11,75 € Original 26,15 €
Mankell Samsung Galaxy J5 (2016) Litsi Pintainen Nahkakotelo - Pinkki

Mankell Samsung Galaxy J5 (2016) Litsi Pintainen Nahkakotelo - Pinkki

20,65 € Original 26,15 €
Mankell Samsung Galaxy J5 (2016) Litsi Pintainen Nahkakotelo - Punainen

Mankell Samsung Galaxy J5 (2016) Litsi Pintainen Nahkakotelo - Punainen

23,95 € Original 26,15 €
5-pack HD Kirkas LCD Näytön Suojakalvo Samsung Galaxy J5 (2016) Puhelimelle

5-pack HD Kirkas LCD Näytön Suojakalvo Samsung Galaxy J5 (2016) Puhelimelle

6,50 € Original 17,35 €
HD Kirkas LCD Näytön Suojakalvo Samsung Galaxy J5 (2016) Puhelimelle

HD Kirkas LCD Näytön Suojakalvo Samsung Galaxy J5 (2016) Puhelimelle

2,65 € Original 8,55 €
0.25mm Karkaistu Lasi Näytönsuoja Samsung Galaxy J5 (2016) (Kaari Reunat)

0.25mm Karkaistu Lasi Näytönsuoja Samsung Galaxy J5 (2016) (Kaari Reunat)

5,15 € Original 11,85 €

Samsung Galaxy J5 (2016) Soujakotelot

Etsitkö Samsung Galaxy J5 (2016) tapauksia? Meillä on etsimäsi. Samsung Galaxy J5 (2016)-koteloita on paljon erilaisia. Lompakkokotelo on paras molemmista maailmoista, sillä siinä yhdistyvät sekä lompakko- että läppäkotelo, joten voit jättää molempien kantamisen väliin - samalla kun se suojaa sekä puhelimesi taka- että etupuolta. Samsung Galaxy J5 (2016)-lompakkokotelossa on korttipidike korttien ja käteisen säilyttämistä varten, ja se suljetaan magneetilla tai painikkeella - joten arvokkaimmat tavarasi ovat aina turvassa. Meillä on myös Samsung Galaxy J5 (2016) fläppikoteloita, joiden etupuoli taittuu taaksepäin ja toimii tukena - täydellinen tapa katsella videoita tai valokuvia ilman, että sinun tarvitsee pitää Samsung Galaxy J5 (2016) puhelintasi käsissäsi. Ja jos et osaa päättää tai tarvitset molempia, meillä on Samsung Galaxy J5 (2016) 2-in-1 magneettikotelo, joka on lompakkokotelo, jonka sisällä on kuori - toimivampaa ei olekaan! Halusitpa mitä tahansa, meillä on laaja valikoima tyylejä, kuvioita ja värejä. Kaikkea tyylikkäästä ja ammattimaisesta ilmeikkääseen ja värikkääseen. Löydät myös laajan valikoiman materiaaleja puhelimen koteloa varten. Haluatko Samsung Galaxy J5 (2016) ylellistä aitoa nahkaa vai kenties yhtä ylellistä PU-nahkaa? Ehkä haluat jotain hieman yksinkertaisempaa, kuten kangas- tai silikonikotelon? Meiltä löydät etsimäsi!

Samsung Galaxy J5 (2016) Soujakuoret

Etsitkö Samsung Galaxy J5 (2016) simpukankuoria? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan. Matkapuhelimen kotelo Samsung Galaxy J5 (2016) antaa sinulle mahdollisuuden pitää se yksinkertaisena ja pitää silti Samsung Galaxy J5 (2016) turvassa. Täältä löydät laajan valikoimamme muovi- ja silikonikoteloita, jotka kiinnitetään puhelimesi takaosaan, eivätkä ne vie paljon tilaa taskussasi. Löydät myös koteloita nahasta, kankaasta, nailonista, lasista - jopa puusta! Joistakin Samsung Galaxy J5 (2016)-koteloistamme löydät myös kotelon takaosassa olevan popsocket-taskun, joka pitää puhelimesi turvassa ja mukavasti kädessäsi. Meillä on myös valikoima puskureita, jos haluat olla minimalistinen. Löydät Samsung Galaxy J5 (2016)-kotelomme (lähes) kaikissa mahdollisissa väreissä ja kuvioissa, esteettisemmistä ja värikkäimmistä yksivärisiin - ja jos haluat jättää värit ja kuviot kokonaan väliin, meillä on tietysti myös läpinäkyviä koteloita.

Samsung Galaxy J5 (2016) Näytönsuojat ja tarvikkeet

Onko mitään pahempaa kuin naarmu Samsung Galaxy J5 (2016)-näytössäsi? Pidä puhelimesi vapaana naarmuista, kolhuista ja tahroista Samsung Galaxy J5 (2016)-näytönsuojalla. Halusitpa sitten karkaistua lasia tai muovikalvoa olevan näytönsuojan, ne on aina helppo laittaa ja ottaa pois, ja ne pitävät Samsung Galaxy J5 (2016)puhelimesi aina tuoreena ja uutena.

Samsung Galaxy J5 (2016) Cases

Samsung Galaxy J5 (2016) puhelimelle tarjoat todella erinomaisen ja kattavan suojan tyylikkäillä suojakoteloilla. Verkkokaupastamme löydät erittäin suuren valikoiman upeita erilaisia koteloita jotka suojaavat hyvin koko puhelimesi kolhuja sekä naarmuja vastaan. Ne ovat erittäin kestäviä päivittäisessä käytössä jonka vuoksi ne ovat valmistettu korkealaatuisista ja kestävistä materiaaleista kuten nahasta ja TPU muovista. Niissä olevat standi ja korttitaskut tekevät niistä todella monipuoliset ja käytännölliset suojat ja ne erottuvat muiden suojien joukosta hyvin edukseen. Korttitaskut ovat siitä näppärät että voit kätevästi pitää tärkeimpiä korttejasi helposti mukanasi minne tahansa menetkin ja voit jättää lompakkosi kotiin, standin avulla puolestaan saat asetettua puhelimesi sellaiseen kulmaan josta sinun on hyvä katsella vaikka elokuvia tai surffailla helpommin netissä.

Samsung Galaxy J5 (2016) Armbands

Käsivarsikotelot joita täältä Samsung Galaxy J5 (2016) puhelimellesi löydät ovat erittäin käytännöllinen tapa pitää puhelin mukana ja samalla suojata se naarmuilta. Verkkokauppamme tarjoaa erinomaisen ja monipuolisen valikoiman upean mallisia ja värisiä käsivarsikotelo vaihtoehtoja puhelimellesi. Käsivarsikoteloissa on todella kätevä sisäänrakennettu kosketus näyttösuoja jonka ansiosta voit vapaasti käyttää puhelintasi sen ollessa kotelossa ja samalla näyttöikkunasta näet selkeästi puhelimesi näytön. Koteloissa on todella erinomainen ja kestävä tarrakiinnitys joka pitää tiukasti ja tukevasti puhelimesi paikoillaan käsivarressa. Käsivarsikotelot ovat erityisen käteviä kun urheilet, retkeilet, tai ihan vain käytät sitä vapaa-aikana sillä voit pitää sitä käsivarressa vaikka kävelyllä ja puhelimesi on aina käden ulottuvilla. Tarjolla on myös todella hienoja vedenpitäviä vaohtoehtoja.

Samsung Galaxy J5 (2016) Pouches

Samsung Galaxy J5 (2016) puhelimen kätevät pussit olemme keränneet myymälämme tälle yhdelle osastolle josta ne ovat helpommin löydettävissä sekä tilattavissa. Tarjolla on erittäin upea ja kattava valikoima erilaisia tyylikkäitä pusseja suojaamaan puhelintasi kolhuilta ja naarmuilta. Niiden avulla puhelimesi on kauttaaltaan suojattu sekä niissä olevilla käytännöllisillä ja mukavan tuntuisilla kantohihnoilla pidät puhelimesi näppärästi mukanasi kun liikuskelet kaupungilla. Tarjoamme puhelimellesi hienoja eri mallisia ja monen värisiä vaihtoehtoja. Pusseissa on myös ylimääräinen tasku jossa voit säilyttää erilaisia pieniä tavaroita kuten avaimia, kortteja sekä rahaa, joten se toimii myös pienenä laukkuna. Ne ovat valmistettu kestävistä ja laadukkaista materiaaleista ja lisäksi sisäpinta on vuorattu pehmeällä materiaalilla joka estää puhelintasi naarmuuntumasta.

Samsung Galaxy J5 (2016) Screen Protectors

Täältä löytyvillä hienoilla ja kätevillä näytönsuojilla saat erittäin tehokkaasti pidettyä Samsung Galaxy J5 (2016) puhelimesi näytön suojattuna ja lähes uuden veroisena. Tarjolla myymälämme laajassa valikoimassamme on todella upeita erilaisia näytönsuojia puhelimellesi. Ne ovat valmistettu juuri kyseisen puhelimen mittojen mukaan joten sen vuoksi ne istuvatkin täydellisesti puhelimen näytölle. Näyön suojakalvot ovat malliltaan ohuet ja ne siitä huolimatta tarjoavat erinomaisen suojan puhelimesi näytölle naarmuja vastaan, karkaistu lasi näytönsuojat ovat taas hieman paksumpia, lisäksi niiden lasi on räjähtämätöntä materiaalia jona vuoksi ne eivät rikkoutuessaan hajoa pieniksi teräviksi sirpaleiksi vaan lasi pysyy yhtenäisenä turvallisesti ja sen vuoksi ne ovat suosittu ja erittäin turvallinen vaihtoehto suojata puhelimen näyttö.

Samsung Galaxy J5 (2016) Car Accessories

Samsung Galaxy J5 (2016) puhelimen käytännölliset ja laadukkaat auton lisätarvikkeet löydät kaikki täältä. Tarjottavana meillä on sinulle verkkokaupassamme Skandinavian kattavin tuote valikoima upeita erilaisia auton lisätarvikkeita joiden joukosta jokaiselle varmasti löytyy sopivat mallit. Meillä on esimerkiksi tarjolla hienot laturit ja telineet autoosi. Laturiden avulla saat hyvin pidettyä puhelimesi ladattuna autossa ja näin varmistat että puhelimestasi ei lopu akku kesken matkan. Lisäksi saat myös malleja joissa on useampia USB portteja joiden ansiosta saat kätevästi ladattua useampaa laitetta samaan aikaan. Telineillä saat erinomaisesti tuettua puhelimesi turvallisesti ajaessasi ja voit mainiosti esimerkiksi käyttää sitä navigaattorina telineessä. Ne ovat erittäin laadukkaita ja kestäviä ja lisäksi niitä on hienoja eri mallisia sekä värisiä.

Samsung Galaxy J5 (2016) Car Holders

Samsung Galaxy J5 (2016) puhelimen tällä osastolla on saatavilla hienot autotelineet joiden avulla saat pidettyä puhelimesi autossa tukevasti paikoillaan. Verkkokauppamme laajasta ja kattavasta valikoimasta sinun on kätevä tilata juuri itsellesi sopivat mallit puhelimeesi. Autotelineet ovat valmistettu erittäin laadukkaista sekä vahvoista materiaaleista jonka vuoksi ne sopivat erinomaisesti autoon. Saatavilla on paljon erilaisia malleja sekä eri värisiä vaihtoehtoja puhelimellesi. Telineissä voit vapaasti käyttää puhelintasi, sillä se ei hankaloita tai rajoita millään tavalla puhelimesi käyttöä, lisäksi saat käännettyä puhelintasi useisiin eri kulmiin ja saat esimerkiksi käytettyä sitä vaikka navigaattorina helposti. Autotelineitä on saatavilla erilaisilla kätevillä kiinnityksillä kuten imukuppi, ilmastointiritilä ja niskatukeen kiinnitettäviä malleja.

Samsung Galaxy J5 (2016) Car Chargers

Samsung Galaxy J5 (2016) puhelimen tällä osastolla tarjoamme sinulle erittäin tyylikkäät autolaturit. Myymälästämme löydät pohjoismaiden suurimman valikoiman upeita autolatureita joiden joukosta varmasti löydät itsellesi tyyliisi ja autoosi sopivat mallit. Myynissä meillä on malleja joissa on useampi USB portti jonka ansiosta voit ladata useampaa laitetta samanaikaisesti ja säästää samalla aikaa huomattavasti. Laturit ovat erittäin käytännöllisen kokoisia jonka vuoksi niitä on todella kätevä pitää mukana. Tarjolla on monen värisiä ja mallisia vaihtoehtoja puhelimellesi. Autolaturit ovat valmistettu erittäin kestävistä ja korkealaatuisista materiaaleista, lisäksi niissä on eritääin hyvät lämpösuojat jonka vuoksi ne ovat todella turvallisia päivittäisessä käytössä ja erittäin turvallisia, lisäksi ne ovat erittäin tyylikkään näköisiä.

Samsung Galaxy J5 (2016) Stands & Holders

Hienot standit ja pidikkeet ovat kaikki täältä löydettävissä Samsung galaxy J5 (2016) puhelimellesi. Valikoimamme verkkokaupassamme on pohjoismaiden suurin joten sinun on todella helppo valita täältä itsellesi sopivimmat mallit puhelimeesi. Tarjottavana meillä on erittäin hienoja väri vaihtoehtoja sekä upeita malleja. Standit ovat todella käytännällisiä sillä niiden avulla saat erinomaisesti asetettua puhelimesi siten että saat parhaan katselukulman ja voit mukavasti nauttia esimerkiksi elokuvista tai pelien pelaamisesta, pidikkeillä saat puolestaan kätevästi pidettyä puhelimesi tukevasti ja turvallisesti juuri sellaisessa paikassa ja asennossa josta itse tykkäät, lisäksi pidikkeet myös kääntyvät melkein mihin kulmaan tahansa. Standit ja pidikkeet ovat erittäin kestäviä sekä korkealaatuisia, lisäksi ne ovat todella tyylikkään näköisiä.

Samsung Galaxy J5 (2016) Chargers

Samsung Galaxy J5 (2016) puhelimen käytännölliset sekä hienot laturit löytyvät näppärästi kaikki tältä osastolta jonne olemme ne sijoittaneet. Myymälämme tarjoaa asiakkailleen pohjoismaiden kattavimman ja laajimman tuote valikoiman josta jokaiselle varmasti löytyy omaan tyyliin sopivat erilaiset laturit. Ne ovat valmistettu todella kestävistä ja korkealaatuisista materiaaleista jonka vuoksi ne ovat erinomaiset päivittäisessä käytössä, lisäksi niissä on hyvä lämpösuoja jonka vuoksi ne ovat erittäin turvallisia käyttää. Laturit ovat kooltaan erittäin käytännölliset ja saat ne pidettyä erinomaisesti mukanasi missä ikinä liikutkin. Latureita on saatavilla malleja joissa on useampi USB portti joissa voit ladata useampaa laitetta samaan aikaan. Saatavilla on myös käteviä langattomia latureita joilla saat näppärästi ladattua puhelimesi.

Samsung Galaxy J5 (2016) Headphones

Tämä on juuri oikea paikka kun etsit Samsung Galaxy J5 (2016) puhelimellesi tyylikkäitä sekä erittäin laadukkaita kuulokkeita. Meillä on verkkokaupassamme tarjota sinulle erittäin suuri ja monipuolinen valikoima erilaisia hienoja kuulokkeita. Saat täältä upeita eri värisiä ja mallisia vaihtoehtoja. Sisäänrakennetun mikrofonin ansiosta saat puhuttua erittäin kätevästi hands-free puheluita missä vain, lisäksi kuulokkeilla saat kuunneltua musiikkia erinomaisella ja kirkkaalla äänenlaadulla sekä myös puhelut ovat ääneltään erinomaisia. Kuulokkeissa on myös erittäin mukavan tuntuiset korvatyynyt joiden vuoksi niitä on erittäin mukava pitää päässä pitkiä aikoja. Kuulokkeita on saatavilla erilaisia hienoja malleja kuten korvanappi, perinteisiä sanka mallisia ja hattuja jossa on kuulokkeet. Ne ovat muotoiltu siten että ne pysyvät hyvini paikoillaan.

Samsung Galaxy J5 (2016) Mini-Speakers

Samsung Galaxy J5 (2016) puhelimille on tarjolla täällä erittäin laadukkaita kaiuttimia joiden avulla saat kuunneltua musiikkia erinomaisella äänenlaadulla. Mymälästämme löydät todella upean valikoiman tyylikkäitä erilaisia malleja sekä väri vaihtoehtoja joista saat kätevästi valittua juuri itsellesi sopivat mallit. Kaiuttimet ovat valmistettu todella vahvoista sekä laadukkaista malleista joten ne sopivat hyvin monenlaiseen käyttöön. Kaiuttimissa olevan Bluetooth toiminnon avulla saat kätevästi vastattua hands-free puheluihin. Musiikkia kuunnellessasi ja puheluissa äänenlaatu on erittäin selkeä ja todella erinomainen. Tarjolla on myös upeita vedenpitäviä kaiuttimia joiden avulla nautit musiikista kun olet esimerkiksi veneessä, ranalla tai vaikka suihkussa. Ne ovat todella kompaktin kokoisia joten niitä on helppo pitää mukana.

Samsung Galaxy J5 (2016) Accessories

Lux-case.fi verkkokauppamme tällä osastolla pääset tutustumaan Samsung Galaxy J5 (2016) puhelimen erilaisiin lisätarvikkeisiin jotka tuovat mukavuutta puhelimen päivittäiseen käyttöön. Tarjolla on Skandinavian laajin valikoima upeita lisätarvikkeita. Täältä löydät todella erinomaiset kosketusnäyttökynät joiden avulla voit helpommin surffailla netissä ja lisäksi ne ovat siitä käytännölliset koska ne eivät jätä näytölle rasvaisia jälkiä tai naarmuta sitä. MicroSD muisti kortit saat myös tältä osastoltamme ja näillä muistikorteilla lisäät muistia puhelimeesi joten se tarjoaa lisää tilaa uusille sovelluksille ja vaikka elokuville, jonka vuoksi ne ovat erittäin käytännöllisiä ja lisäksi helppokäyttöisiä. Meiltä löydät myös todella kätevät matka adapterit joiden avulla saat erittäin mukavasti puhelimesi ladattua vaivattomasti olessasi esimerkiksi matkoilla.

Samsung Galaxy J5 (2016) Bike Holders

Hauskat ja kätevät Samsung Galaxy J5 (2016) puhelimen pyörätelineet löydät kaikki täältä yhdestä paikasta. Olemme lux-case.fi verkkokaupassamme sijoittaneet ne kaikki tälle samalle osastolle josta ne ovat helposti tilattavissa. Valittavanasi on hienoja eri malleja sekä todella tyylikkäitä väri vaihtoehtoja, joista pääset valitsemaan mieleset mallit itsellesi. Pyörätelineet saat kätevästi kiinnitettyä pyöräsi ohjaustankoon, runkoon tai jopa satulaan jossa puhelimesi pysyy näppärästi mukanasi kun olet pyöräilemässä, lisäksi telineessä voit käyttää puhelintasi normaalisti esimerkiksi hands-free puheluissa tai vaikka navigaattorina. Telineet ovat valmistettu erittäin laadukkaista ja kestävistä materiaaleista ja lisäksi telineet pysyvät tiukasti pyörässä kiinni joten voi pyöräillä monenlaisessa maastossa. Ne ovatkin ehdoton hankinta niille jotka lähes päivittäin pyöräilevät.

Samsung Galaxy J5 (2016) Cables

Kaikki hienot ja erilaiset kaapelit Samsung Galaxy J5 (2016) puhelimelle löydät myymälämme tältä osastolta. Meillä on tarjota todella upea ja monipuolinen valikoima kaapeleita puhelimellesi. Meillä on tarjota erilaisia USB lataus sekä datasiirto kaapeleita joilla saat latauksen lisäksi siirrettyä haluamaasi dataa samaan aikaan, jonka vuoksi ne ovat erittäin käytännöllisiä ja monipuolisia tarvikkeita käyttää päivittäin. Myymälästämme saat tilattua eri mallisia sekä eri värisiä kaapeleita puhelimeesi. Kaapeli osastolta löydät myös erinomaiset audiokaapelit joiden avulla saat kaiuttimet kytkettyä laitteisiisi ja pääset nauttimaan erinomaisesta äänenlaadusta kuunnellessasi musiikkia. Osa kaapeli malleista on varustettu vahvalla pinnoitteella joten se kestää erinomaisesti kovaakin käyttöä ja lisäksi pinnoite tuo sille lisää tyylikkyyttä.

Samsung Galaxy J5 (2016) Power Banks

Erinomaiset ja käytännölliset varavirtalähteet Samsung Galaxy J5 (2016) puhelimelle löytyvät täältä. Lux-case.fi myymälämme tällä osastolla on valtava valikoima hienoja erilaisia varavirtalähteitä puhelimellesi. Saatavilla on erittäin tyylikkäitä sekä mukavan värikkäitä malleja joista on helppo valita omansa. Ne ovat todella käytännöllisiä sekä monipuolisia sillä niiden avulla saat ladattua puhelimesi akun erittäin kätevästi missä tahansa oletkin, sillä ne eivät tarvitse sähköä lataamiseen ja sen vuoksi ne ovat erinomainen varuste matkoille ja telttaretkille. Tarjolla on myös malleja joissa on useampia USB portteja joiden avulla saat helposti ladattua useita laitteita samaan aikaan ja näin ollen säästät aikaa. Varavirtalähteet ovat valmistettu todella laadukkaista sekä vahvoista materiaaleista.