Samsung Galaxy J5 (2016)

Samsung Galaxy J5 (2016)
Samsung Galaxy J5 (2016) on Samsungin uusin lippulaiva malli joka esiteltiin yleisölle huhtikuussa 2016 ja siitä odotetaan kovaa kilpailijaa markkinoille. Puhelimessä on erittäin tyylikäs 5.2” Super AMOLED näyttö jossa on 720 x 1280 pikselin resoluutio ja mitoiltaan se on 145.8 x 72.3 x 8.1mm sekä painoa sillä on 159g. Käyttöjärjestelmänä tässä mallissa toimii Android OS, v6.0.1 (Marshmallow) ja muistia siinä on 2 GB RAM keskusmuisti sekä vapaata tallennustilaa löytyy 16 GB verran. Kokonaisuudessaan erittäin hieno puhelin koville älypuhelin markkinoille. Meillä on verkkokaupassamme saatavilla jo hieno ja kattava valikoima erilaisia suojia sekä tarvikkeita myös tälle puhelin mallille. Lux-case.fi verkkokaupastamme löydät kätevästi upean tarjonnan eri tuotteita kuten kuoret, kotelot, pussit, näytönsuojat, laturit, autolaturit, autotelineet, pyörätelineet, kuulokkeet, kaiuttimet, kaapelit ja muut lisätarvikkeet puhelimellesi. Kuoria meiltä löytyy todella hienoja eri mallisia sekä värisiä vaihtoehtoja. Ne ovat valmistettu erittäin laadukkaista ja kestävistä materiaaleista, lisäksi ne ovat valmistettu myös kyseisen puhelimen mittojen mukaisesti joten ne istuvat siihen täydellisesti ja samalla jättävät kaikki liitännät vapaiksi. Kotelot antavat puolestaan kokonaisuudessaan erinomaisen suojan puhelimelle ja niiden ominaisuuksien ansiosta kotelot erottuvat edukseen. Niissä olevat standit mahdollistavat sen että voit asettaa puhelimesi sellaiseen kulmaan jossa sinun on mukava nähdä puhelimen näyttö, sekä korttitaskut ovat erittäin käytännöllisiä koska voit pitää niissä puhelimesi mukana kätevästi tärkeimpiä korttejasi. Pussit ovat myös todella käytännöllisiä suojia sillä ne antavat kattavan suojan sekä niissä olevien mukavien kantohihnojen ansiosta niitä on kätevä kantaa, lisäksi niissä on todella pehmeä vuoraus joka estää naarmuuntumisen. Pusseissa on ylimääräinen tasku jossa voit pitää mukanasi pienempiä tavaroitasi kuten avaimia, kortteja sekä rahaa kätevästi. Osta tänään itsellesi oma ja hyödynnä ilmainen toimituksemme.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Samsung Galaxy J5 (2016) Suojakuoret

Samsung Galaxy J5 (2016) puhelimelle meillä on lux-case.fi verkkokaupassamme tarjolla paljon erilaisia upeita ja tyylikkäitä suojakuoria joilla saat suojattua puhelimesi erittäin hyvin. Meiltä on saatavilla kuoria upeiden väri vaihtoehtojen lisäksi malleja joissa on todella kauniita eri kuvioita sekä kuva ja teksti yhdistelmällä koristeltuja tyylikkäitä malleja. Kuoret ovat erittäin yksinkertainen vaihtoehto suojata puhelin ja silti se antaa todella hyvän suojan esimerkiksi naarmuja vastaan. Kuoret ovat todella käytännöllisiä sillä ne ovat valmistettu kyseisen puhelimen mittojen mukaan jonka vuoksi ne sopivat täydellisesti puhelimellesi ja samalla ne myös jättävät kätevästi puhelimesi liitännät ja näppäimet vapaiksi. Kuoret ovat valmistettu erittäin vahvoista sekä korkealaatuisista materiaaleista kuten alumiinista, silikonista, kovamuovista ja TPU-muovi hybridi seoksesta, näiden materiaalien ansiosta puhelimesi on varmasti turvassa ja suojassa kolhuilta ja naarmuilta. Osta meiltä omasi tänään. Tarjoamme kaikille meidän tuotteillemme ilmaisen toimituksen sinulle kotiin ja kun lähetät meille tilauksesi arkisin ennen klo 18.00 niin saamme pakettisi vielä saman päivän postiin.

Samsung Galaxy J5 (2016) Suojakotelot

Suojakoteloita löytyy meidän myymälästämme erittäin laaja sekä kattava tarjonta erilaisia tyylikkäitä ja laadukkaita vaihtoehtoja puhelimeesi. Kotelot ovat todella monipuolisia sekä käytännöllisiä suojia sillä niissä olevat standit mahdollistavat sen että voit asettaa puhelimesi juuri sellaiseen kulmaan josta saat parhaiten katseltua puhelimeltasi esimerkiksi elokuvia tai vaikka vain surffailtua netissä, Korttitaskuissa puolestaan voit erinomaisesti pitää puhelimesi mukana tärkeimpiä korttejasi kun käyt ostoksilla joten sinun ei aina tarvitse ottaa lompakkoasi mukaan. Kotelot tarjoavat myös erinomaisen suojan lisäksi todella tyylikkään ulkoasun puhelimellesi ja ne ovat valmistettu laadukkaista sekä kestävistä materiaaleista kuten TPU-muovista ja nahasta, jonka vuoksi ne kestävät hyvin kovassakin käytössä. Kotelot ovat erittäin monipuolinen ja käytännöllinen suoja jolla tarjoat puhelimellesi erinomaisen suojan.

Samsung Galaxy J5 (2016) Lisätarvikkeet

Löydät verkkokaupastamme erittäin suuren tarjonnan erilaisia lisätarvikkeita puhelimellesi ja meiltä saat todella nopeasti ja luotettavasti tilattuna ne kätevästi suoraan kotiisi. Lisätarvikkeista löydät esimerkiksi todella kätevät näytönsuojat joilla pidät erinomaisesti puhelimesi näytön suojattuna sekä lähes uuden veroisena, lisäksi ne ovat todella helpot asettaa puhelimesi näytölle ja ne pysyvät siinä erinomaisesti. Muita tuotteita kuten latureita, autolatureita sekä matka adaptereita meillä on tajota erinomainen valikoima erilaisia malleja sekä väri vaihtoehtoja. Kuulokkeita ja kaiuttimia on saatavilla myös paljon erilaisia ja eri käyttötarkoituksiin sopivia kuten vesitiiviitä kaiuttimia joilla nautit erinomaisesta äänenlaadusta veden äärellä. Kuulokkeiden ja kaiuttimien avulla saaat myös kätevästi puhuttua hands-free puheluita erinomaisella äänenlaadulla, lisäksi ne ovat laadukkaita sekä kestäviä päivittäisessä käytössä. Kosketusnäyttökynät ja hanskat ovat erittäin hauskoja sekä hyödyllisiä tarvikkeita joilla kätevästi surffailet netissä, eivätkä ne jätä rasvaisia jälkiä näytöllesi tai naarmuta sitä. Toivotamme erittäin mukavia ja hauskoja ostoshetkiä sinulle verkkokaupassamme.