Samsung Galaxy J3 (2017)

Samsung Galaxy J3 (2017)
Samsung Galaxy J3 (2017)

Samsung julkaisi 2017 vuoden kesällä kolmannen versionsa Galaxy J3 mallista. Galaxy J3 (2017) on alemman hintaluokan älypuhelinmalli Samsungilta. Vuoden 2017 lopussa älypuhelimen hinta liikkuu alle 200 eurossa. Vuoden 2016 Galaxy J3 verrattuna löytyy mielenkiintoisia yksityiskohtia vuoden 2017 mallista.

Samsung Galaxy J3 vuoden 2017 mallissa on 5 tuumainen LCD näyttö tasokkaamman AMOLED näytön sijaan ja resoluutio on 1280x780 pikseliä. Vuoden 2016 malliin verrattuna Galaxy J3 2017 mallissa on uudempi Android Nougat 7.0 käyttöjärjestelmä sekä enemmän sisäistä muistia 8GB sijasta nyt on 16GB. Lisäksi J3 2017 malliin voi hankkia suuremman 256 MicroSD muistikortin ja takakamera on noussut 8 MP:stä 13 MP:een. Huomionarvoista on kuitenkin, että suoritin on hiukan heikentynyt sekä akku on pienempikokoinen.

Samsungin vuoden 2017 malli, Galaxy J3 ei tuo mitää mullistavaa. Mutta sitä ei tietenkään sovi odottaa tämän hintaluokan älypuhelimelta. Kumminkin pahimpiin kilpailijoihin nähden J3 on keskinkertainen spekseiltään. Samalla hinnalla saa tasokkaamman älypuhelimen muilta kilpailijoilta ja halvemmalla samantasoisen kuin J3 2017.

Täältä Lux-Casesta löydät kaiken tarvitsemasi tarvikkeet Samsung Galaxy J3:lle (2017). Meillä on yksi Pohjoismaiden suurimmista valikoimista, joten sinulle pitäisi olla helppoa löytää tarvikkeita omaan makuusi. Meiltä löydät esimerkiksi suojakuoria, näytönsuojuksia, koteloita, kaiuttimia, power bankkeja. Mitä enään odottelet? Etsi mitä tarvitset juuri tänään! Ainoastaan tarvitsee etsiä sopivin tuote älypuhelimellesi ja saat tilattua tarvitsemasi Samsung Galaxy J3:lle (2017).

Tämä Samsung Galaxy J3 (2017) älypuhelimen osasto on omistettu suojakuorille. Meiltä löydät verkkokaupasta laajan ja monipuolisen valikoiman erilaisia suojakuoria älypuhelimellesi. Kuoria on saatavilla eri materiaaleiden ja värivaihtoehtojen lisäksi myös erilaisilla kuvioilla ja kuvilla. Joten varmasti löydät meiltä omaan makuusi sopivan suojakuoren älypuhelimeesi! Kuoret antavat älypuhelimellesi päivittäisen suojan pölyä, naarmuja ja iskuja vastaan. Kuoret on mitoitettu Galaxy J3 (2017) mittojen mukaan, jonka vuoksi ne istuvatkin älypuhelimeen täydellisesti.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Samsung Galaxy J3 (2017) Kuoret


Samsung Galaxy J3 (2017) on tyylikäs ja moderni puhelin, mutta samalla myös 200 euron arvoinen. Älä ota mitään riskejä ja suojaa älypuhelimesi naarmuilta ja iskuilta. On aina viisasta ostaa suojakuori Samsung Galaxy J3:lle (2017) ennen kuin onnettomuus on jo ehtinyt tapahtua.
Lux-Casessa meillä on laaja valikoima erilaisia kuoria Galaxy J3:lle (2017). Sieltä pitäisi jokaiselle löytyä jotain ja meidän tuotteet on tehty lähinnä tekonahasta, muovista, silikoonista ja näiden yhdistelmistä. Kuorissa on myös fiksuja ominaisuuksia kuten mm. ständi, joka helpottaa esimerkiksi videoiden katselua sekä useisiin kuoriin ei jää käytettäessä sormenjälkiä. Kuoria löytyy laidasta laitaan suunniteltuna. Usein ennakointi maksaa itsensä jossain vaiheessa takaisin, joten miksi enää odottaa?

Samsung Galaxy J3 (2017) Kotelot


Meillä on monipuolinen valikoima erilaisia koteloita Samsung Galaxy J3:lle (2017). Voit olla varma siitä, että älypuhelimesi saa parhaimman suojan kolhuilta ja naarmuilta. Kotelot ovat laadukkaasti suunniteltuja ja ne antavat uuden ilmeen älypuhelimellesi suojan lisäksi. Koteloita löytyy laidasta laitaan, kirkkaista väreistä mitä näyttävimpiin kuvioihin. Samsung Galaxy J3:lle (2017) on arvokas puhelin, joten sinun kannattaa aina ostaa sellainen kotelo, joka tarjoaa parhaan mahdollisen suojan. Meidän kotelomme valmistukseen on käytetty materiaaleina mm. aitoa nahka, tekonahkaa, muovia ja silikonia. Laadukkaiden materiaaleiden ansiosta kotelot ovat kestäviä ja kuluvat hitaasti käytössä. Koteloissa on useita eri ominaisuuksia kuten mm. magnettilukot, taitettava ständi videoiden katselemiseen ja sisäänrakennettu käteistasku. Tässä muutama ominaisuus mainittuna.

Samsung Galaxy J3 (2017) Näytönsuojat


Meiltä saat korkealaatuiset näytönsuojat Samsung Galaxy J3:lle (2017). Galaxy J3:lle (2017) on arvokas älypuhelin, joten on pieni kustannus siihen nähden suojata näyttösi. Meillä Lux-Casen suojakalvot suojaavat näyttöäsi naarmuilta sekä pölyltä ja ne ovat tarkoin mitoitettu, joten kalvot istuvat täydellisesti Galaxy J3:lle (2017). Kun joudut poistamaan suojakalvon se ei myöskään jätä mitään jäämiä näytollesi.
Toinen ja vieläkin turvallisempi tapa suojata näyttö on hommata kemiallisesti valmistetusta oikeasta lasista oleva lasisuoja. Temperoitu lasi on todella kirkas ja ohut. Se voi joissakin tapauksissa pelastaa jopa älypuhelimesi näytön halkeamilta. Lasissa on sileä reunus, joten sitä on myös turvallista käyttää älypuhelimessasi.