Samsung Galaxy J3 (2016)

Samsung Galaxy J3 (2016)
Samsung Galaxy J3 (2016) puhelin julkaistiin tammikuussa 2016 ja on kerännyt positiivistä palautetta kuluttajilta. Tässä mallissa on hieno 5” Super AMOLED näyttö 720 x 1280 pikselin resoluutiolla, sen mitat ovat hyvin kompaktit eli 142.3 x 71 x 7.9mm sekä painoa sillä on 138g. Käyttöjärjestelmänä toimii Android OS, v5.1.1 (Lollipop), muistia puolestaan on 1.5 GB RAM ja vapaata tallennustilaa löytyy 8/16 GB verran mallista riippuen. Tälle lux-case.fi verkkokaupan osastollemme olemme keränneet vaikuttavan valikoiman erilaisia tuotteita tälle hienolle puhelin mallille. Meiltä saat kätevästi tilattua erilaisia tuotteita kuten kuoret, kotelot, pussit, näytönsuojat, laturit, autolaturit, autotelineet, pyörätelineet, kaiuttimet, kuulokkeet, kaapelit sekä muut lisätarvikkeet joista valita puhelimellesi omat. Kuoria on saatavilla todella tyylikkäitä eri mallisia sekä upeilla eri väri vaihtoehdoilla. Kuoret ovat todella kestäviä ja laadukkaita sekä lisäksi ne ovat valmistettu kyseisen puhelimen mittojen mukaan joten ne istuvat siihen täydellisesti, samlla myös ne jättävät puhelimen liitännät vapaiksi. Kuoret ovat todella yksinkertaisia mutta samalla ne tarjoavat erittäin hyvän suojan puhelimelle naarmuja vastaan. Kotelot antavat puolestaan kokonaisuudessaan erinomaisen suojan puhelimelle ja niiden ominaisuuksien ansiosta kotelot erottuvat edukseen muista suojista. Niissä olevat standit mahdollistavat sen että voit asettaa puhelimesi sellaiseen kulmaan jossa sinun on mukava nähdä puhelimen näyttö, sekä korttitaskut ovat erittäin käytännöllisiä koska voit pitää niissä puhelimesi mukana kätevästi tärkeimpiä korttejasi. Pussit ovat myös todella käytännöllisiä suojia sillä ne antavat kattavan suojan sekä niissä olevien mukavien kantohihnojen ansiosta sinun on kätevä kantaa niitä mukanasi tyylikkäästi kun liikut kaupungilla. Pusseissa on ylimääräinen tasku jossa voit pitää pienempiä tavaroitasi kuten avaimia, kortteja sekä rahaa kätevästi mukana. Tilaa omasi jo tänään ja hyödynnä ilmainen toimituksemme.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Samsung Galaxy J3 (2016) Suojakuoret

Meillä lux-case.fi myymälässämme on tarjolla Samsung Galaxy J3 (2016) erittäin hieno valikoima upeita ja tyylikkäitä suojakuoria. Tarjoamme myymälässämme pohjoismaiden kattavimman tuote valikoiman puhelimellesi ja saat tilattua kaiken tarpeellisen puhelimellesi. Kuoret ovat todella hyvä ja yksinkertainen tapa suojata ja pitää puhelin hyvässä kunnossa. Saatavilla on paljon erilaisia malleja sekä upeiden väri vaihtoehtojen lisäksi myös todella hienoja kuviollisia ja kuva sekä teksti yhdistelmällä varustettuja kuoria. Kuoret ovat valmistettu erittäin kestävistä sekä korkealaatuisista materiaaleista kuten alumiinista, silikonista, kovamuovista sekä TPU-muovi hybridi seoksesta, näiden avulla puhelimesi pysyy erittäin turvallisesti ja samalla myös näyttävästi suojattuna. Lisäksi kuoret ovat valmistettu kyseisen puhelimen mittojen mukaan joten sen vuoksi ne istuvat puhelimellesi täydellisesti ja samalla ne jättävät kätevästi puhelimen liitännät vapaiksi. Kuoret ovat erittäin tyylikäs ja todella hyvä tapa pitää puhelimesi helposti suojassa. Toimita meille tilauksesi jo tänään ja hyödynnä ilmainen toimituksemme. Kun teet tilauksesi meille arkisin enne klo 18.00 niin saamme pakettisi vielä saman päivän postiin.

Samsung Galaxy J3 (2016) Suojakotelot

Voisi sanoa että kotelot ovat paras mahdollinen suoja puhelimellesi eikä se olisi hiveästi liioiteltu, sillä ne tarjoavat varsin kattavan suojan koko puhelimelle ja se pysyy erinomaisesti suojattuna. Niissä olevien ominaisuuksien vuoksi ne ovatkin enemmän kuin vain puhelimen suojat. Niissä olevat standit mahdollistavat sen että voit asettaa puhelimesi juuri sellaiseen kulmaan josta sinun on mukavinta katsella esimerkiksi elokuvia tai surffailla netissä. Korttitaskuissa saat todella kätevästi pidettyä puhelimesi mukana tärkeimmät korttisi kun käyt vaikka ostoksilla tai kun olet lenkillä. Kotelot ovat valmistettu todella laadukkaista ja vahvoista materiaaleista kuten nahasta ja TPU muovista, joten ne ovat erinomaiset suojaamaan puhelimesi naarmuilta sekä kolhuilta. Myös koteloita on saatavilla eri väri vaihtoehtojen lisäksi kauniita kuvioilla ja kuvilla varustettuja malleja joista on helppo valita omat.

Samsung Galaxy J3 (2016) Suojapussit

Meillä on tarjota Samsung Galaxy J3 (2016) puhelimelle myös todella upeita suojapusseja puhelimellesi joiden avulla puhelimesi on tyylikkäästi erinomaisesti suojattu naarmuilta sekä kolhuilta. Pussit ovat todella kestävistä ja korkealaatuisista materiaaleista valmistettuja jonka vuoksi ne ovat päivittäisessä käytössä erittäin kestäviä, lisäksi niissä on todella pehmeä vuoraus jonka ansiosta ne eivät naarmuta puhelimesi näyttöä tai muita tavaroita joita pussissa pidät. Niissä on lisäksi ylimääräinen tasku joissa saat erittäin kätevästi pidettyä mukanasi pieniä tavaroitasi kuten avaimia, kortteja sekä rahaa, joten pussit toimivat tavallaan kuin pienet laukut joita on todella helppo pitää mukana kun esimerkiksi olet liikkeellä kaupungilla. Pusseissa on myös todella kätevät ja mukavan tuntuiset kantohihnat joilla niiden kantaminen sujuu todella kätevästi kun lähdet kotoa. Toivotamme sinulle oikein mukavia ja leppoisia ostoshetkiä meidän verkkokaupassamme.