Samsung Galaxy J1 (2016)

Samsung Galaxy J1 (2016)
Samsung Galaxy J1 (2016) On Samsung Galaxy J sarjan uusin tulokas ja se julkaistiin viime tammikuussa ja varmasti ottaa paikkansa kuluttajien käsissä. Se on päivitetty versio edellisestä Galaxy J1 mallista. Lux-case.fi verkkokaupastamme löydät kätevästi puhelimellesi kuoret, kotelot, pussit, näytönsuojat, laturit, pyörätelineet, autotelineet, kuulokkeet, kaiuttimet, kaapelit sekä muita hyödyllisia ja hauskoja lisätarvikkeita. Näyttö on syytä pitää suojattuna ja se onnistuu erittäin helposti näytön suojakalvoilla, lisäksi ne ovat helppo asettaa näytölle. Koteloissa on useita vaihtoehtoja ja ne antavat todella loistavan suojan Samsung puhelimeesi ja tekevät siitä samalla astetta tyylikkäämmän. Lisävarusteita löytyy moneen käyttöön helottamaan puhelimen käyttöä ja varmasti löydät itsellesi sopivan tuotteen täältä. Erittäin laadukkaat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänen laadun ja ne toistavat äänet tarkasti. Valittavana on useita värejä ja malleja, joista varmasti löydät mieleisesi kuulokkeet. Kaiuttimia löytyy myös laaja valikoima eri kokoisia, värisiä ja mallisia. Kun haluat kuunnella musiikkia tai katsella elokuvaa paremmalla äänen laadulla niin kaiuttimet ovat erinomainen valinta. Kaiuttimet voidaan liittää melkein mihin tahansa laitteeseen Bluetoothilla tai käyttämällä audiokaapelia. Saatavilla on myös hyvä valikoima vesitiiviitä kaiuttimia joita voit pitää mukana vaikka kylpyhuoneessa. Autotelineet ovat myös valikoimassamme ja ne ovat näppärä lisä autoihin sillä ne pitävät puhelimesi tukevasti ja turvallisesti paikoillaan ajaessa. Silti voit käyttää puhelinta ajon aikana vapaasti sillä telineet mahdollistavat erittäin laajan kääntyvyyden. Esimerkiksi voit käyttää puhelintasi autosi navigaattorina. Varaa aikaa tutustuaksesi meidän valikoimaamme ja käy samalla tutustumassa muihin Samsung tuotteisiimme. Hanki omasi jo tänään. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen toimituksen ja jos teet tilauksesi arkisin ennen klo 18.00 niin saamme vielä samana päivänä pakettisi postiin.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.
Samsung Galaxy J1 (2016) Suojakuoret
Lux-case.fi verkkokaupasta löydät Skandinavian laajimman valikoiman puhelinten, tablettien ja tietokoneiden suojia ja lisätarvikkeita. Tilaaminen käy helposti vaikka omalta kotisohvalta. Meillä on todella huippu tarjonta erilaisia suojakuoria joista omalle tyylille sopivat kuoret ovat helppo valita. Suojakuoret ovat valmistettu kestävistä materiaaleista ja ne ovat tehty Galaxy J1 (2016) puhelimen mittojen mukaan joten ne istuvat täydellisesti puhelimeesi eivätkä peitä liittimiä tai puhelimen nappeja. Kuoria on laaja väri valikoima ja lisäksi niitä on saatavilla erilaisilla kuvioilla ja kuva/teksti yhdistelmällä, valinnanvaraa riittää. Kuoret ovat yksinkertaiset ja helppo kiinnittää puhelimeen ja ne antavat erinomaisen suojan puhelimelle likaa ja naarmuja vastaan. Tilaa omasi jo tänään. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen kotiinkuljetuksen ja jos teet tilauksesi arkipäivänä ennen klo 18.00 niin saamme pakettisi vielä saman päivän postiin.

Samsung Galaxy J1 (2016) Kotelot & Pussit
Nahkakotelot ovat erinomainen tapa suojata puhelimesi ja samalla se on paljon enemmän kuin pelkkä kotelo. Kotelot pitävät puhelimesi suojassa lialta, naarmuilta ja kolhuilta erinomaisesti. Nahkakotelo erottuu joukosta ominaisuuksiensa vuoksi. Niissä on mukana tuki joka tekee esimerkiksi internetissä surffailun, lukemisen tai elokuvien katselusta entistä mukavampaa, myös korttitaskut ovat loistava lisä sillä voit pitää tärkeimpiä korttejasi kuten käyntikortteja, pankkikortteja ja ajokorttia kätevästi puhelimen mukana kun lähdet vaikka kauppaan niin voit jättää lompakon kotiin. Nahkakotelot ovat erittäin kestäviä ja pinta on mukavan tuntuinen ja pysyy hyvin kädessä. Koteloita on saatavilla samoin kun kuoria laajalla väri valikoimalla ja useilla kuvioilla. Suojapussit ovat myös valikoimassamme ja ne ovat todella käteviä pitämään puhelimesi suojattuna kolhuja, likaa ja naarmuja vastaan. Myös pusseja on saatavilla erilaisilla väreillä ja kuvioilla.

Samsung Galaxy J1 (2016) Lisätarvikkeet
Meiltä saat Galaxy J1 (2016) puhelimeesi myös kattavan valikoiman erilaisia hyödyllisiä lisätarvikkeita. Puhelimesi näytölle annat loistavan suojan ja pidät näytön hyvässä kunnossa helposti asennettavilla näytön suojakalvoilla. Ne suojaavat näyttöäsi likaa ja naarmuja vastaan. Laturit ja autolaturit kuuluvat meidän valikoimaan myös ja niitä on tarjolla useita malleja ja eri väri vaihtoehtoja joten jokaiselle löytyy tyyliinsä sopiva tuote. Kuulokkeita on erittäin laaja valikoima malleja sekä värejä, nappikuulokkeita ja perinteisiä korvat peittävät mallit. Kuulokkeet ovat laadukkaita ja tarjoavat erinomaisen äänen laadun ja toistavat äänet tarkasti. Kaiuttimia löytyy myös kattava tarjonta eri väri ja malli vaihtoehdoilla. Kun haluat kuunnella musiikkia tai katsella elokuvia paremmalla äänen laadulla niin kaiuttimet ovat ehdoton valinta. Kaiuttimet voidaan liittää melkein mihin tahansa laitteeseen Bluetoothilla tai käyttämällä audiokaapelia. Valikoimassamme on myös vesitiiviitä kaiuttimia joita voit käyttää vaikka kylpyhuoneessa tai kesällä ulkona. Autotelineitä on myös kattava valikoima eri malleja. Autotelineet pitävät puhelimesi erittäin hyvin ja turvallisesti paikallaan autossasi joten voit itse keskittyä ajamiseen. Tutustu rauhassa tuotteisiimme ja käy samalla katsomassa muita Samsung tuotteitamme. Toivotamme mukavia ostos hetkiä lux-case.fi verkkokaupassa.