Samsung Galaxy Book 10

Samsung Galaxy Book 10
Samsung Galaxy Book 10

Samsung Galaxy Book 10 tabletti on tarkoitus julkaista lähiaikoina. Siitä odotetaan suurinta haastaajaa tabletti markkinoille. Tässä tabletti mallissa on upea 10.6” 1920 x 1280 resoluution näyttö, josta on erittäin hyvä katsella elokuvia ja pelata pelejä. Mitoiltaan se on todella kätevä 261.2 x 179.1 x 8.9 mm ja painoa sillä on 650 g. Käyttöjärjestelmänä siinä toimii Windows 10. Keskusmuistia siinä on 4 GB RAM ja vapaata tallennustilaa 128 GB. Todella erinomainen paketti, joka tarjoaa käyttäjälle erinomaisen kokemuksen.

Lux-case.fi verkkokaupastamme löydät pohjoismaiden kattavimman valikoiman erilaisia suojia sekä lisätarvikkeita sille. Jo tässä vaiheessä saat tilattua meiltä tabletille kuoret, kotelot, pussit, näytönsuojat, laturit, autolaturit, varavirtalähteet, pyörätelineet, autotelineet, kuulokkeet, kaiuttimet, kaapelit sekä muut hienot lisätarvikkeet.

Kuorien avulla tablettisi on yksinkertaisesti ja kattavasti suojattuna erilaisia naarmuja sekä kolhuja vastaan. Meillä on tarjota niitä eri värisinä ja mallisina. Tabletin mukaan valmistetut kuoret istuvat siihen täydellisesti ja kätevästi samalla jättäen sen näppäimet sekä liitännät vapaiksi. Tabletillesi annat todella tyylikkään ilmeen erinomaisilla koteloilla. Niissä olevan standin kanssa tuet tabletin niin että näet mukavasti esimerkiksi katsella elokuvia tai pelata pelejä siitä.

Ne ovat valmistettu korkealaatuisista ja vahvoista materiaaleista. Kotelot erottuvat erinomaisesti edukseen muista suojista niissä olevien ominaisuuksien vuoksi. Löydät myymälästämme myös erittäin käytännölliset autotelineet joiden avulla saat pidettyä tablettisi tukevasti ja turvallisesti paikoillaan autossa. Niiden avulla sinun on helppo kiinnittää ne melkein mihin tahansa autossasi ja voit vapaasti säätää ne mihin tahansa kulmaan. Tule katsomaan valikoimaamme.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Samsung Galaxy Book 10 Suojakuoret

Lux-case.fi verkkokaupastamme löydät Samsung Galaxy Book 10 tabletillesi pohjoismaiden suurimman tuote valikoiman erilaisia hienoja kuoria. Saat myymälästämme tilattua itsellesi tuotteet kätevästi ja vaivattomasti. Meillä on tarjota hienojen mallien, värien lisäksi myös upeita kuvioilla, kuvilla sekä teksti ja kuva yhdistelmällä varustettuja kuori vaihtoehtoja tabletillesi. Ne ovat valmistettu erittäin kestävistä ja korkealaatuisista materiaaleista kuten joustavasta muovista, silikonista, alumiinista ja kovamuovista. Ne ovat myös lisäksi valmistettu laitteen mittojen mukaan, jonka vuoksi ne sopivat tabletille täydellisesti ja samalla jättäen liitännät vapaiksi. Kuoret ovat siitä hyvä suoja että ne eivät häiritse tai hankaloita tablettisi käyttöä millään tavalla, joten voit aivan normaalisti käyttää sitä. Ne ovat todella yksinkertaisia suojia ja silti tarjoavat hyvän suojan tabletillesi. Kuoret ovat erittäin kätevä ja lisäksi yksinkertainen ratkaisu suojata tabletti. Tule nyt poikkeamaan myymälässämme ja tutustumaan suureen tuote valikoimaamme.

Samsung Galaxy Book 10 Suojakotelot

Upeilla ja tyylikkäillä koteloilla annat Samsung Galaxy Book 10 tabletillesi erinomaisen suojan naarmuja sekä kolhuja vastaan. Kotelot ovat todella monipuolisia ja käytännöllisiä suojia niissä olevien standin ja korttitaskujen ansiosta, ne erottuvat loistavasti edukseen muista markkinoilla olevista suojista juuri näiden ominaisuuksiensa vuoksi. Standin ansiosta saat erinomaisesti asetettua tablettisi juuri siihen kulmaan josta sinun on hyvä katsella esimerkiksi elokuvia tai sitten surffailla netissä, korttitaskut puolestaan mahdollistavat sen että saat pidettyä mukanasi tärkeimpiä korttejasi, eikä sinun tarvitse aina pitää lompakkoasi mukana kun menet esimerkiksi kauppaan. Kotelot antavat tabletillesi hienon suojan lisäksi myös huikean annoksen eleganssia ja tyylikkyyttä. Kotelot ovat valmistettu myös kestävistä ja laadukkaista materiaaleista kuten keinonahasta ja joustavasta muovista jonka ansiosta ne kestävät hyvin pidemmässä käytössä.

Samsung Galaxy Book 10 Suojapussit

Suojapussit ovat myös yksi erinomainen tapa pitää Galaxy Book 10 tabletti suojattuna kokonaan, lisäksi saat hyvin pidettyä tablettisi mukana pussissa kun olet liikkumassa vaikka kaupungilla. Pusseissa olevan hihnan avulla saat hyvin kannettua pussissa tablettisi vaikka töihin tai juhliin. Pussit ovat samalla kätevä ja hyvä tapa suojata tabletti mutta lisäksi se antaa todella tyylikkään ulonäön kun pidät sitä mukana ja niissä olevissa pienissä taskuissa saat erinomaisesti pidettyä mukanasi pieniä tavaroita kuten avaimia, rahaa tai pieniä esineitä joten se on suojan lisäksi myös pieni laukku joka tuo myös käytännöllisyyttä joka päiväiseen käyttöön. Pusseissa on myäs todella pehmeä vuori joka on erittäin mukava käsille mutta ennen kaikkea se ei naarmuta tablettiasi eikä myöskään muita esineitä joita siellä pidät ja kuljetat mukanasi. Erinomaisesta valikoimastamme löydät varmasti itsellesi sopivan pussin sillä niitä on tarjolla useita eri värisiä ja malleja. Pussit tarjoavat erinomaisen kokonaisuuden kun suojaat tablettisi. Toivotamme oikein mukavia ostoshetkiä verkkokaupassamme.