Samsung Galaxy Beam

Samsung Galaxy Beam
Jos olet etsimässä Suojakuoria tai tarvikkeita Samsung Galaxy Beam puhelimellesi, on Lux-Case.fi juuri oikea paikka sinulle. Valtavasta valikoimastamme löydät itsellesi varmasti kaiken tarpeellisen. Löydät varmasti sinunkin tyyliisi sopivat suojakuoret ja kotelot. Akun loppuminen on yleinen harmi älypuhelinten kanssa, meillä on tarjota tarpeidesi mukaiset varavirtalähteet jonka saat mukaan minne tahansa. Muista myös näytön suojakalvo! Lisätarvikkeet aina kuulokkeista autotelineisiin. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen kuljetuksen. Toivotamme mukavia shoppailu hetkiä verkkokaupassamme!
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Samsung Galaxy Beam Kuoret

Samsung Galaxy Beam on ainoa video projektorilla varustettu älypuhelin, video tykin ansiosta voit heijastaa kuvan tarkkana aina 50 tuumaiseksi asti ja katsoa vaikka tv lähetyksiä 3G verkon välityksellä. Videotykistä ja neljätuumaisesta näytöstään huolimatta Samsung Galaxy Beam on vain kolme millimetriä paksunpi kuin Samsung Galaxy Mini 2, myös paino on saatu pidettyä kurissa sen jäädessä vain 145,3 grammaan. Videotykin lisäksi puhelimen sisällä sykki  1GHz kaksiytiminen prosessori. Hienon kokonaisuuden kruunaa tehokas kapasiteetiltaan 2000mAh oleva akku.


Lux-Case on tullut tunnetuksi laadukkaista suojakuoristaan, eikä ihme sillä myös Samsung Galaxy Beam suojakuoret löytyvät valikoimastamme. Kaikki suojakuoremme ovat mittatilaustyönä puhelin malli kohtaisesti valmistettuja ja näin pystymme takaamaa niiden erinnomaisen istuvuuden puhelimellesi. Meiltä löydät, myös nahkakotelot ja pussit Samsung Galaxy beam:ille.


Huomaathan myös valtavan tarvike valikoimamme mistä voit valita itsellesi sopivat tuotteet satojen tuotteidemme joukosta. Jokaisesta autosta tulisi nykyään löytyä autolaturi ja teline, jotka helpottavat puhelimesi kättöä esimerkkiksi navigaattorina. Valikoimastamme löydät muun muassa kaapelit, laturit, standit, kuulokkeet, varavirtalähteet, liukuestematot, kosketusnäyttökynät ja paljon muuta. Jos et silti löytänyt etsimääsi, ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään löytämään sopivat tuotteet.