Samsung Galaxy Alpha

Samsung Galaxy Alpha
Lux-case.fi verkkokaupasta löydät lisätarvikkeet, kotelot ja suojakuoret Samsung Galaxy Alpha puhelimellesi. Kaikkia tuotteitamme löytyy useilla eri väreillä, muodoilla ja materiaaleilla. Jos harrastat paljon pyöräilyä tai autoilua niin meiltä löydät paljon tarvikkeita älypuhelimellesi, joilla teet matkanteostasi hauskempaa ja helpompaa. Meiltä löydät korkealaatuiset Samsung Galaxy Alpha suojakuoret ja kotelot. Valikoimastamme löytyy myös upeat, korkealaatuiset ja tyylikkäät laukut ja pussit, joissa voit kuljettaa älypuhelintasi turvallisesti mukanasi ilman pelkoa, että se naarmuuntuisi taskussasi. Verkkokaupastamme löydät myös huippulaadukkaat kuulokkeet, kaapelit ja kaiuttimet. Kaikki tuotteemme lähetetään ilman postimaksuja kotiovellesi saakka, asuitpa sitten missä päin Suomea tahansa. Jos tilaat ennen klo. 18:00 niin tuotteesi lähetetään vielä samana päivänä. Nautinnollisia shoppailu hetkiä kaupassamme!
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Samsung Galaxy Alpha Suojakuoret

Tästä kategoriasta löydät sadat erilaiset ja eriväriset suojakuoret Samsung Galaxy Alpha puhelimellesi. Kuoret on suunniteltu suojaamaan puhelimesi päivittäisiltä vaaroilta kuten pölyltä, naarmuilta, iskuilta ja lialta. Samsung Galaxy Alpha suojakuoret pitävät puhelimesi ehjänä vaikka se sattuisi tippumaan taskustasi tai kädestäsi. Suojakuori peittää ainoastaan puhelimesi takakannen sekä kyljet, jättäen kuitenkin kaikki puhelimesi ominaisuudet käyttöösi. Suojakuori ei ainoastaan suojaa puhelintasi vaan se tekee siitä juuri sinun tyyliisi sopivan. Silikoni tai TPU-kuorilla tarjoat puhelimellesi tehokkaan suojan iskuja vastaan. Muovisten tai metallisten suojakuorten etuna on niiden sileäpintainen ja ohuempi rakenne. Suojakuorten väri ja kuvio valikoimamme on massiivinen ja voit vapaasti valita tyyliisi sopivan. Kaikki suojakuoremme istuvat täydellisesti puhelimeesi ja minkä tahansa kuoren tilaatkin voit olla varma, että saat laatutuotteen. Kaikki tuotteemme toimitetaan 3-5 päivän toimitusajalla ja jos tilaat ennen klo. 18:00 arkipäivänä niin pakettisi lähtee vielä samana päivänä. Katsele rauhassa valtavaa suojakuori valikoimaamme ja tee tilaus. Kaikki tilaukset lähetetään ilman postimaksuja mihin päin Suomea tahansa.

 

Samsung Galaxy Alpha Kotelot, Laukut ja Pussit

Samsung Galaxy Alpha suojakotelo on tyylikkäin ja varmin tapa suojata kallisarvoinen puhelimesi vahingoilta. Suojakotelo antaa täydellisen suojan naarmuja, pölyä, likaa ja iskuja vastaan. Suojakotelomme on tehty vain laadukkaista ja erittäin kestävistä materiaaleista. Useat suojakotelot Samsung Galaxy Alpha puhelimelle on varustettu kätevillä lisäominaisuuksilla esimerkiksi korttitaskuilla, standilla tai smart view ikkunalla. Korttitaskujen avulla sinun ei tarvitse enää pitää lompakkoa mukanasi, vaan voit pitää ajo- ja pankkikorttisi puhelimesi mukana. Lähes kaikki kotelomme taittuvat myös kätevästi standiksi, joten saat tuettua puhelimesi kätevästi pöydällesi. Jos haluat pitää puhelimesi täysin suojattuna mutta silti seurata saapuvia ilmoituksia niin suosittelemme sinulle koteloa, joka on varustettu smart view ikkunalla. Suurin osa koteloistamme on valmistettu nahasta ja ne kestävät kovaa kulutusta. Kaikki kotelomme istuvat täydellisesti puhelimellesi ja niitä on saatavilla useita eri värejä. Jos et halua suojakoteloa tai suojakuorta niin suosittelemme puhelimesi suojaksi laukkua tai pussia. Pussi suojaa puhelimesi pölyltä, lialta ja naarmuilta jos pidät puhelintasi esimerkiksi taskussasi. Laukussa puhelimesi kulkee mukanasi erittäin tyylikkäällä tavalla. Laukut ovat käsityönä tehtyjä ja se on erittäin persoonallinen tapa kuljettaa puhelinta mukanasi mihin tahansa menetkin. Tilaa tänään ja hyödynnä ilmainen toimitus!

 

Samsung Galaxy Alpha Lisätarvikkeet

Lisätarvikkeet Samsung Galaxy Alpha puhelimellesi. Suuresta valikoimastamme löydät kaiken mitä puhelimesi tarvitsee. Tarvitko telinettä autoosi tai pyörääsi? Meiltä löydät useat erilaiset telineet helpottamaan matkantekoasi. Meiltä löydät laturit, autolaturit ja varavirtalähteet, joten puhelimestasi ei koskaan lopu akku. Valikoimastamme löydät myös johdot, kuulokkeet ja mini kaiuttimet.  Samsung Galaxy Alpha lisävarusteet antavat puhelimellesi uusia ulottuvuuksia ja lisäävät sen arvoa. Myymme vain ja ainoastaan laatutuotteita ja siksi tarjoamme tuotteillemme 100% tyytyväisyystakuun. Tarkastele valtavaa tarjontaamme ja tee tilaus!