Samsung Galaxy A7

Samsung Galaxy A7
Samsung Galaxy A7 puhelin on ainoastaan 6,3mm paksu ja siinä on 5,5 tuuuman super Amoled HD näyttö. Puhelimessa on 1,5 GHz neliydinprosessori ja se käyttää Android 4.4 KitKat käyttöjärjestelmää. Lux-case.fi verkkokaupasta löydät Samsung Galaxy A7 suojakotelot, suojakuoret sekä lisätarvikkeet, joiden avulla teet tästä hienosta puhelimesta entistä paremman. Valtava valikoimamme kattaa myös näytönsuojakalvot Samsung Galaxy A7 puhelimellesi, joiden avulla pidät hienon näytön kirkkaana ja uudenveroisena todella pitkään. Meillä on tarjota myös Suomen suurin kuuloke ja mini kaiutin valikoima. Autotarvike osiostamme löydät huippulaadukkaat autotelineet sekä autolaturit. Tarjoamme kaikki tuotteemme nyt alennettuun hintaan ja lähetämme ne kotiisi ilman postikuluja, joten hyödynnä tämä loistava tarjous ja tee tilaus!
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Samsung Galaxy A7 Suojakuoret

Suojakuoret Samsung Galaxy A7 puhelimelle. Tässä Samsungin puhelimessa on 5,5 tuuman super AMOLED HD näyttö, 13 megapikselin takakamera ja 5 megapikselin etukamera. Puhelin on ainoastaan 6,3mm paksu ja se painaa 141 grammaa ja se on täynnä huippuominaisuuksia. Tämä puhelin ei todellakaan tykkää hyvää jos se sattuu tippumaan lattialle, joten on tärkeää pitää se turvassa vahingoilta. Lux-case.fi verkkokaupasta löydät laadukkaat Samsung Galaxy A7 suojakuoret, joiden avulla pidät puhelimesi turvassa. Suojakuoret suojaavat puhelintasi naarmuilta sekä iskuilta ja kun ostat suojakuoren puhelimellesi, niin sinun ei tarvitse pelätä vaikka puhelimesi tipahtaisi kädestäsi. Suojakuoret eivät peitä koko puhelintasi vaan ainoastaan puhelimesi takakannen sekä kyljet, jättäen kameran ja muut puhelimesi liitännät avoimiksi käyttöösi. Suojakuoria on saatavilla useissa eri väreissä ja voit vapaasti valita otatko sinisen, punaisen, vihreän, keltaisen tai vaikkapa oranssin kuoren. Kuoret eivät siis ainoastaan suojaa puhelintasi vaan ne tekevät siitä erittäin tyylikkään ja persoonallisen näköisen. Myymme kaikki suojakuoret nyt alennettuun hintaan ja tarjoamme niille ilmaisen kotiinkuljetuksen, joten hyödynnä tämä loistava tarjous ja tee tilaus!

 

Samsung Galaxy A7 Kotelot, Laukut ja Pussit

Haluatko täydellisen suojan puhelimellesi? Verkkokaupastamme löydät laadukkaat suojakotelot Samsung Galaxy A7 puhelimellesi. Suojakotelo antaa tälle upealle puhelimelle ja sen suurelle 5,5 tuuman AMOLED näytölle arvoisensa suojan. Samsung Galaxy A7 kotelo on valmistettu puhelimesi mittojen mukaan ja se antaa puhelimellesi molemminpuolisen suojan. Puhelin istuu koteloon todella napakasti eikä se pääse tipahtamaan kotelosta vaikka sen kansi olisi auki. Kotelon kansi lukittuu vahvalla magneettilukituksella, joten suuri näyttösi pysyy aina turvassa. Kaikki myymämme kotelot on valmistettu nahasta ja PU nahasta ja ne tuntuvat käytössä todella hyvältä. Koteloissa voi säilyttää myös rahaa sekä pankkikortteja, sillä useimmat mallimme on varustettu kortti- ja setelitaskuilla. Lähes kaikki myymämme kotelot voi taittaa myös standiksi todella kätevästi. Koteloiden väri ja kuviovalikoima on myös todella laaja, joten valinnanvaraa on paljon. Koteloiden lisäksi tarjonnastamme löytyy persoonalliset ja kätevät älypuhelin laukut sekä pussit. Pussit ja laukut on valmistettu laadukkaasta kankaasta, nahasta sekä PU nahasta ja ne antavat puhelimellesi erinomaisen suojan likaa sekä naarmuja vastaan. Vietä hetki aikaa valtavan tarjontamme parissa ja tilaa sinun tyyliisi sopivin kotelo, laukku tai pussi.

 

Samsung Galaxy A7 Lisätarvikkeet

Lux-case.fi verkkokaupasta löydät myös laadukkaat lisätarvikkeet Samsung Galaxy A7 puhelimellesi. Meiltä löydät näyttösi suojaukseen ohuet ja helposti asennettavat Samsung Galaxy A7 näytönsuojakalvot. Autotarvike osiostamme löydät palkitut autotelineet sekä huipputehokkaat autolaturit, joilla lataat puhelimesi todella nopeasti. Puhelimesi virranhallintaan olemme keränneet massiivisen valikoiman latureita sekä varavirtalähteitä. Varavirtalähteellä voit ladata puhelimesi missä tahansa koska tahansa. Musiikin ystäville tarjoamme uskomattoman määrän kuulokkeita sekä mini kaiuttimia. Verkkokauppamme valikoima on todella laaja ja meiltä löydät myös käsivarsikotelot, kaapelit, kosketusnäyttökynät, muistikortit, peliohjaimet, standit, telineet sekä paljon muuta. Tee tilaus jo tänään, niin lähetämme paketin kotiisi ilman ylimääräisiä postikuluja.