Samsung Galaxy A5

Samsung Galaxy A5
Samsung Galaxy A5 puhelin on ainoastaan 6,7mm paksu ja siinä on 5 tuuuman super Amoled HD näyttö. Puhelimessa on 1,2 GHz neliydinprosessori ja se käyttää Android 4.4 KitKat käyttöjärjestelmää. Lux-case.fi verkkokaupasta löydät Samsung Galaxy A5 suojakotelot, suojakuoret sekä lisätarvikkeet, joiden avulla teet tästä hienosta puhelimesta entistä paremman. Valtava valikoimamme kattaa myös näytönsuojakalvot Samsung Galaxy A5 puhelimellesi, joiden avulla pidät hienon näytön kirkkaana ja uudenveroisena todella pitkään. Kauppamme valikoimasta löytyy myös standit, telineet, kuulokkeet, mini kaiuttimet sekä kaapelit. Autoilevalle ihmiselle tarjonnastamme löytyy laadukkaat ja edulliset autolaturit sekä autotelineet. Selaa sivuamme alaspäin niin näet koko tarjontamme. Tee tilaus jo tänään niin toimitamme tuotteet kotiisi ilman postikuluja!
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Samsung Galaxy A5 Suojakuoret

Tässä Samsungin puhelimessa on huipputerävä viiden tuuman super AMOLED HD näyttö, 13 megapikselin kamera, viiden megapikselin etukamera, 1,2GHz prosessori ja siinä on Android KitKat käyttöjärjestelmä. Tämä upea puhelin onkin syytä pitää suojattuna ja Lux-case.fi verkkokaupasta löydät suojakuoret Samsung Galaxy A5 puhelimelle. Kaikki myymämme suojakuoret antavat puhelimellesi erinomaisen suojan naarmuja, likaa sekä iskuja vastaan. Suojakuoret estävät tätä ohutta puhelinta myös taittumasta kun pidät sitä esimerkiksi taskussasi. Samsung Galaxy A5 suojakuoret tekevät puhelimestasi myös erittäin tyylikkään ja omaperäisen näköisen. Kauppamme valikoimasta löytyy satoja erivärisiä ja eri kuvioilla varustettuja suojakuoria. Voit valita esimerkiksi normaalit yksiväriset kuoret tai esimerkiksi kauniilla tekojalokivillä varustetut suojakuoret. Suojakuorien materiaalin voit myös valita ja tarjonnastamme löytyy silikoni, TPU, alumiini sekä komposiittimuovista valmistetut kuoret. Kaikki myymämme suojakuoret tarjoavat erinomaisen suojan puhelimellesi. Minkä tahansa kuoren valitsetkin, niin voit olla varma, että saat laatutuotteen. Myymme kaikki tuotteemme nyt alennettuun hintaan ja tarjoamme niille lisäksi ilmaisen kotiinkuljetuksen koko Suomeen, joten hyödynnä tämä uskomaton tarjous ja tee tilaus!

 

Samsung Galaxy A5 Kotelot, Laukut & Pussit

Jos haluat täydellisen suojan tälle upealle Samsungin puhelimelle, niin tulit juurikin oikeaan osoitteeseen! Lux-case.fi verkkokaupasta löydät erittäin kestävät ja laadukkaat suojakotelot Samsung Galaxy A5 puhelimelle. Kaikki myymämme suojakotelot on valmistettu käsityönä nahasta ja PU nahasta ja ne sopivat puhelimellesi täydellisesti antaen sille loistavan suojan pölyä, likaa, naarmuja sekä iskuja vastaan. Samsung Galaxy A5 suojakotelot tekevät puhelimestasi myös erittäin tyylikkään näköisen ja niissä on useita käytännöllisiä ominaisuuksia kuten korttitaskut, standi, sekä smart view ikkuna. Smart view ikkunan avulla voit helposti seurata saapuvia ilmoituksia puhelimestasi avaamatta kotelon kantta. Useissa koteloissamme on myös käytännöllinen standi, jonka avulla saat puhelimesi asetettua mieluisaasi katselukulmaan. Korttitaskujen ansiosta sinun ei tarvitse enää pitää lompakkoa mukanasi vaan voit pitää käteistä ja pankkikorttejasi samassa kotelossa puhelimesi kanssa. Koteloiden lisäksi valikoimastamme löytyy kymmeniä erilaisia älypuhelinten suojapusseja sekä laukkuja. Laukut ja pussit on valmistettu laadukkaasta kankaasta sekä nahasta ja ne antavat puhelimellesi erinomaisen suojan. Voit säilyttää puhelintasi laukussa tai pussissa vaikka puhelimesi olisi jo suojattu suojakuorella tai kotelolla. Useat pussit ja laukut on varustettu näppärällä ranne tai olkahihnalla, joten puhelimesi kulkee mukanasi todella kätevästi ja tyylikkäästi. Kaikkia koteloita, laukkuja sekä pusseja on saatavilla useissa eri väreissä ja kuvioissa, joten valinnanvaraa riittää. Tilaa nyt ja hyödynnä tarjoamamme ilmainen toimitus!

 

Samsung Glaxy A5 Lisätarvikkeet

Verkkokauppamme valikoima ei rajoitu pelkästään suojakuoriin ja koteloihin vaan meitä löytyy myös sadat hyödylliset lisätarvikkeet Samsung Glaxy A5 puhelimellesi. Älypuhelimesi iso kirkas näyttö on hyvä pitää suojattuna ja meiltä löydät siihen tarkoitetut Samsung Galaxy A5 näytönsuojakalvot, jonka ansiosta näyttösi pysyy turvassa naarmuilta ja lialta. Valtavasta valikoimastamme löytyy myös kuulokkeet, kaiuttimet sekä kaapelit, joiden avulla teet puhelimestasi viihdekeskuksen. Tarjonnastamme löytyy myös kaikki tarpeellinen autosi varusteluun kuten autotelineet sekä autolaturit. Meiltä löytyy myös kosketusnäytön käyttöä helpottavat kosketusnäyttökynät sekä hanskat. Valikoimamme on todella laaja ja monipuolinen, joten vietä hetki aikaa tarjontamme parissa ja tee tilaus. Kaikki tuotteet toimitetaan kotiisi ilman postimaksuja!