Samsung Galaxy A5 (2016)

Samsung Galaxy A5 (2016)
Samsung Galaxy A5 (2016) puhelimelle on tarjolla paljon erilaisia suoja ja lisätarvike vaihtoehtoja verkkokaupassamme. Pohjoismaiden laajimmasta valkoimasta löydät kätevästi puhelimellesi kotelot, kuoret, näytön suojakalvot, laturit, autolaturit, autotelineet, pyörätelineet, kaapelit, kuulokkeet, kaiuttimet sekä muut lisätarvikkeet. Kuorissa valikoima on todella laaja, useita eri värisiä, hienoja kuvioita ja kuvia tekstillä mistä voi valita. Helppokäyttöisillä näytön suojakalvoilla suojaa tehokkaasti näyttösi naarmuja ja likaa vastaan. Koteloita on jokaiseen makuun ja ne antavat todella hyvän suojan naarmuille ja kolhuille. Nahkakoteloissa tulee mukana standi joka helpottaa esimerkiksi elokuvien katselua ja korttitaskut joihin voit laittaa tärkeimmät korttisi niin ne kulkevat helposti ja kätevästi puhelimesi mukana joka paikkaan. Autotelineet helpottavat puhelimen käyttöä autossa pitäen puhelimesi tukevasti ja turvallisesti paikallaan ja voit keskittyä ajamiseen.Tarjolla on laadukkaita kuulokkeita jotka tarjoavat erinomaisen äänen laadun ja ne toistavat äänet tarkasti. Valittavana on useita värejä ja malleja, joista varmasti löydät mieleisesi kuulokkeet. Kaiuttimia löytyy myös laaja tarjonta erikokoisia, värisiä ja mallisia. Kun haluat kuunnella musiikkia tai katsella elokuvaa paremmalla äänen laadulla niin kaiuttimet ovat hyvä valinta. Kaiuttimet voidaan liittää melkein mihin tahansa laitteeseen Bluetoothilla tai käyttämällä audokaapelia. Saatavilla on myös erinomainen valikoima vesitiiviitä kaiuttimia joita voit pitää mukana vaikka kylpyhuoneessa. Meillä on myös laaja valikoima latureita ja autolatureita joita on useita värejä ja malleja joten niistä on helppo löytää omalle tyylille sopiva. Autotelineet ovat myös valikoimassamme ja ne ovat näppärä lisä autoihin sillä ne pitävät puhelimesi tukevasti ja turvallisesti paikoillaan ajaessa. Voi silti käyttää puhelinta ajon aikana vapaasti sillä telineet mahdollistavat laajan kääntyvyyden. Voit kiinnittää telineen tuulilasiin tai mille tahansa tasaiselle pinnalle autossasi. Hanki omasi jo tänään.Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen toimituksen. Tutustu rauhassa meidän valikoimaamme ja käy samalla tutustumassa muihin Samsung tuotteisiimme. Toivotamme oikein mukavia ostos hetkiä verkkokaupassamme.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.
Samsung Galaxy A5 (2016)
Juuri julkaistulle Samsung Galaxy A5 (2016) puhelimelle saat jo tilattua meidän laajasta tarjonnastamme suojat ja lisätarvikkeet, valikoimamme on Skandinavian suurin löydät helposti laitteellesi kaiken haluamasi. Saat tilattua meiltä kuoret, kotelot, pussit, näytön suojakalvot, laturit, autolaturit, autotelineet, pyörätelineet, Kuulokkeet, kaiuttimet, kaapelit ja muut kätevät lisätarvikkeet. Tarjoamme kaikille meidän tuotteillemme ilmaisen toimituksen suoraan kotiovellesi. Kun teet tilauksen arkisin ennen klo 18.00 saamme tilauksesi vielä postiin samana päivänä.

Samsung Galaxy A5 (2016) Suojakuoret
Upean puhelimesi pidät suojakuorilla erinomaisesti suojattuna ja uuden veroisena. Meiltä saat Galaxy A5 puhelimeesi kaiken tarpeellisen ja löydät laajasta tuote valikoimastamme kuoret, kotelot, näytönsuojat, laturit, autotelineet, autolaturit, pyörätelineet, kuulokkeet, kaiuttimet, kaapelit ja muut lisätarvikkeet. Suojakuoret ovat valmistettu hyvin kestävistä materiaaleista kuten TPU-muovi hybridi seoksesta, silikonista, alumiinista, kovamuovista ja puusta. Lisäksi ne ovat valmistettu puhelimen mittojen mukaan, siksi se istuu täydellisesti puhelimeen ja samalla jättää puhelimen liitännät vapaaksi. Kuorilla suojaat kätevästi puhelimesi ja samalla se on helppo kiinnittää ja irrottaa. Suojakuoria on saatavilla useita eri väri vaihtoehtoja, hauskoilla kuvioilla ja kuva/teksti yhdistelmällä varustettuja kuoria. Osta omasi jo tänään ja hyödynnä ilmainen toimitus.

Samsung Galaxy A5 (2016) Kotelot / Pussit
Erinomainen ja tyylikäs vaihtoehto suojata puhelimesi on suojapussi. Annat niillä loistavan suojan koko puhelimelle kolhuja, likaa ja naarmuja vastaan. Pussit ovat todella näppäriä ja saat pidettyä puhelimesi mukana ja suojattuna kun liikut kaupungilla, lisäksi voit pitää pussissa myös muita pieniä tavaroita kuten avaimet, rahaa tai meikkejä. Nahkakotelot puolestaan ovat erittäin loistava suoja puhelimellesi. Se on erittäin kestävä ja kotelon pinta on todella mukavan tuntuinen pitää kädessä. Nahkakotelo poikkeaa muista koteloista ja suojista siinä olevien ominaisuuksien vuoksi, sillä se on enemmän kuin vain kotelo. Standi joka tuo lisää mukavuutta kun esimerkiksi surffailet internetissä tai jos katselet elokuvia, se tukee hyvin puhelinta joten sinun ei tarvitse pitää puhelintasi pystyssä. Korttitaskut ovat loistava tapa pitää tärkeimpiä korttejasi kuten käyntikortit, pankkikortit ja ajokortti kulkevat todella kätevästi puhelimesi mukana. Molempia sekä pusseja että koteloita on tarjolla useita eri värejä ja malleja.

Samsung Galaxy A5 (2016) Lisätarvikkeet

Löydät meiltä erittäin kattavan ja laajan tuote valikoiman suoja ja lisätarvike tuotteita puhelimille, tableteille ja kannettaville tietokoneille. Yli 10 vuoden kokemuksella takaamme helpon ja luotettavan palvelun sinulle. Tilauksesi saat tehtyä helposti ja nopeasti suoraan kotoasi ja toimitamme tuotteet suoraan sinulle. Lisätarvikkeita meiltä löytyy valtavasti kuten näytön suojakalvot joilla suojaat helposti ja kätevästi puhelimesi arvokkaan näytön. Laturit ja autolaturit ovat myös valikoimassamme ja valittavanasi on useita malleja ja väri vaihtoehtoja. Kuulokkeita on myös laaja ja kattava valikoima jokaisen makuun. Laadukkaat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun ja ne toistavat äänet tarkasti. Valittavana on useita värejä ja malleja, joista varmasti löydät mieleisesi kuulokkeet. Kaiuttimia löytyy myös laaja tarjonta erikokoisia, värisiä ja mallisia. Kun haluat kuunnella musiikkia tai katsella elokuvaa paremmalla äänen laadulla niin kaiuttimet ovat ehdoton valinta. Saatavilla on myös hyvä valikoima vesitiiviitä kaiuttimia joita voit pitää mukana vaikka kylpyhuoneessa tai rannalla. Tutustu rauhassa meidän valikoimaamme ja käy samalla tutustumassa muihin Samsung tuotteisiimme. Toivotamme leppoisia ostos hetkiä verkkokaupassamme.