Samsung Galaxy A5 (2016) Suojakuoret, suojakotelot ja näytönsuojat

Samsung Galaxy A5 (2016) puhelimelle on tarjolla paljon erilaisia suoja ja lisätarvike vaihtoehtoja verkkokaupassamme. Pohjoismaiden laajimmasta valkoimasta löydät kätevästi puhelimellesi kotelot, kuoret, näytön suojakalvot, laturit, autolaturit, autotelineet, pyörätelineet, kaapelit, kuulokkeet, kaiuttimet sekä muut lisätarvikkeet. Kuorissa valikoima on todella laaja, useita eri värisiä, hienoja kuvioita ja kuvia tekstillä mistä voi valita. Helppokäyttöisillä näytön suojakalvoilla suojaa tehokkaasti näyttösi naarmuja ja likaa vastaan. Koteloita on jokaiseen makuun ja ne antavat todella hyvän suojan naarmuille ja kolhuille. Nahkakoteloissa tulee mukana standi joka helpottaa esimerkiksi elokuvien katselua ja korttitaskut joihin voit laittaa tärkeimmät korttisi niin ne kulkevat helposti ja kätevästi puhelimesi mukana joka paikkaan. Autotelineet helpottavat puhelimen käyttöä autossa pitäen puhelimesi tukevasti ja turvallisesti paikallaan ja voit keskittyä ajamiseen.Tarjolla on laadukkaita kuulokkeita jotka tarjoavat erinomaisen äänen laadun ja ne toistavat äänet tarkasti. Valittavana on useita värejä ja malleja, joista varmasti löydät mieleisesi kuulokkeet. Kaiuttimia löytyy myös laaja tarjonta erikokoisia, värisiä ja mallisia. Kun haluat kuunnella musiikkia tai katsella elokuvaa paremmalla äänen laadulla niin kaiuttimet ovat hyvä valinta. Kaiuttimet voidaan liittää melkein mihin tahansa laitteeseen Bluetoothilla tai käyttämällä audokaapelia. Saatavilla on myös erinomainen valikoima vesitiiviitä kaiuttimia joita voit pitää mukana vaikka kylpyhuoneessa. Meillä on myös laaja valikoima latureita ja autolatureita joita on useita värejä ja malleja joten niistä on helppo löytää omalle tyylille sopiva. Autotelineet ovat myös valikoimassamme ja ne ovat näppärä lisä autoihin sillä ne pitävät puhelimesi tukevasti ja turvallisesti paikoillaan ajaessa. Voi silti käyttää puhelinta ajon aikana vapaasti sillä telineet mahdollistavat laajan kääntyvyyden. Voit kiinnittää telineen tuulilasiin tai mille tahansa tasaiselle pinnalle autossasi. Hanki omasi jo tänään.Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen toimituksen. Tutustu rauhassa meidän valikoimaamme ja käy samalla tutustumassa muihin Samsung tuotteisiimme. Toivotamme oikein mukavia ostos hetkiä verkkokaupassamme.


Samsung Galaxy A5 (2016) puhelimelle saat tältä sivustolta tilattua helposti ja kätevästi laajasta ja kattavasta tarjonnastamme upeita suojakuoria. Meidän verkkokaupastamme löydät pohjismaiden suurimman valikoiman erilaisia kuoria juurin sinun älypuhelimellesi. Kuoria on valikoimassamme paljon upeiden väri vaihtoehtojen lisäksi myös hienoja kuviollisia ja kauniita teksti ja kuva yhdistelmällä varustettuja kuoria joista varmasti jokaiselle löytyy mieleinen vaihtoehto. Korkealaatuisista ja kestävistä materiaaleista valmistetut kuoret varmistavat sen että ne todellakin kestävät paljon käyttöä ja myös pitkään. Yksinkertaiset mutta hyvin suojaavat kuoret eivät myöskään häiritse puhelimen päivittäistä käyttöä ollenkaan joten voit aivan huoletta käyttää sitä normaalisti ja kuorta tuskin edes huomaan käytössä. Erittäin käytännöllisiksi kuorista tekee se että ne ovat valmistettu aina juuri kyseisen puhelimen mittojen mukaisesti joka vuoksi se istuvat puhelimeen erinomaisesti ja myös samalla ne jättävät puhelimen liitännät kätevästi vapaiksi.



Hyvän suojan lisäksi kuoret antavat puhelimille myös tyylikkään ja varsinkin erittäin värikkään ilmeen. Yksinkertaisen näköiset kuoret ovat kuinten erinomainen suoja puhelimelle varsinkin likaa ja naarmuja vastaan.
Opi lisää
Näytä vähemmän
chevron-down
0.3mm Karkaistu Lasi Näytönsuoja Samsung Galaxy A5 Sm-A510f (2016) Kaari Reunoilla Puhelimelle

0.3mm Karkaistu Lasi Näytönsuoja Samsung Galaxy A5 Sm-A510f (2016) Kaari Reunoilla Puhelimelle

4,85 € Original 14,05 €
Samsung Galaxy A5 Sm-A510f (2016) Kumi Päällystetty Kova Muovikuori - Musta

Samsung Galaxy A5 Sm-A510f (2016) Kumi Päällystetty Kova Muovikuori - Musta

7,10 € Original 16,25 €
Moberg Samsung Galaxy A5 Sm-A510f (2016) Nahkakotelo - Moderni Kuvio

Moberg Samsung Galaxy A5 Sm-A510f (2016) Nahkakotelo - Moderni Kuvio

9,80 € Original 26,15 €
Moberg Samsung Galaxy A5 Sm-A510f (2016) Nahkakotelo - Pöllö Rakastavaiset

Moberg Samsung Galaxy A5 Sm-A510f (2016) Nahkakotelo - Pöllö Rakastavaiset

9,80 € Original 26,15 €
Moberg Samsung Galaxy A5 Sm-A510f (2016) Nahkakotelo - Hieno Katu Paletti

Moberg Samsung Galaxy A5 Sm-A510f (2016) Nahkakotelo - Hieno Katu Paletti

23,95 € Original 26,15 €

Samsung Galaxy A5 (2016) Soujakotelot

Etsitkö Samsung Galaxy A5 (2016) tapauksia? Meillä on etsimäsi. Samsung Galaxy A5 (2016)-koteloita on paljon erilaisia. Lompakkokotelo on paras molemmista maailmoista, sillä siinä yhdistyvät sekä lompakko- että läppäkotelo, joten voit jättää molempien kantamisen väliin - samalla kun se suojaa sekä puhelimesi taka- että etupuolta. Samsung Galaxy A5 (2016)-lompakkokotelossa on korttipidike korttien ja käteisen säilyttämistä varten, ja se suljetaan magneetilla tai painikkeella - joten arvokkaimmat tavarasi ovat aina turvassa. Meillä on myös Samsung Galaxy A5 (2016) fläppikoteloita, joiden etupuoli taittuu taaksepäin ja toimii tukena - täydellinen tapa katsella videoita tai valokuvia ilman, että sinun tarvitsee pitää Samsung Galaxy A5 (2016) puhelintasi käsissäsi. Ja jos et osaa päättää tai tarvitset molempia, meillä on Samsung Galaxy A5 (2016) 2-in-1 magneettikotelo, joka on lompakkokotelo, jonka sisällä on kuori - toimivampaa ei olekaan! Halusitpa mitä tahansa, meillä on laaja valikoima tyylejä, kuvioita ja värejä. Kaikkea tyylikkäästä ja ammattimaisesta ilmeikkääseen ja värikkääseen. Löydät myös laajan valikoiman materiaaleja puhelimen koteloa varten. Haluatko Samsung Galaxy A5 (2016) ylellistä aitoa nahkaa vai kenties yhtä ylellistä PU-nahkaa? Ehkä haluat jotain hieman yksinkertaisempaa, kuten kangas- tai silikonikotelon? Meiltä löydät etsimäsi!

Samsung Galaxy A5 (2016) Soujakuoret

Etsitkö Samsung Galaxy A5 (2016) simpukankuoria? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan. Matkapuhelimen kotelo Samsung Galaxy A5 (2016) antaa sinulle mahdollisuuden pitää se yksinkertaisena ja pitää silti Samsung Galaxy A5 (2016) turvassa. Täältä löydät laajan valikoimamme muovi- ja silikonikoteloita, jotka kiinnitetään puhelimesi takaosaan, eivätkä ne vie paljon tilaa taskussasi. Löydät myös koteloita nahasta, kankaasta, nailonista, lasista - jopa puusta! Joistakin Samsung Galaxy A5 (2016)-koteloistamme löydät myös kotelon takaosassa olevan popsocket-taskun, joka pitää puhelimesi turvassa ja mukavasti kädessäsi. Meillä on myös valikoima puskureita, jos haluat olla minimalistinen. Löydät Samsung Galaxy A5 (2016)-kotelomme (lähes) kaikissa mahdollisissa väreissä ja kuvioissa, esteettisemmistä ja värikkäimmistä yksivärisiin - ja jos haluat jättää värit ja kuviot kokonaan väliin, meillä on tietysti myös läpinäkyviä koteloita.

Samsung Galaxy A5 (2016) Näytönsuojat ja tarvikkeet

Onko mitään pahempaa kuin naarmu Samsung Galaxy A5 (2016)-näytössäsi? Pidä puhelimesi vapaana naarmuista, kolhuista ja tahroista Samsung Galaxy A5 (2016)-näytönsuojalla. Halusitpa sitten karkaistua lasia tai muovikalvoa olevan näytönsuojan, ne on aina helppo laittaa ja ottaa pois, ja ne pitävät Samsung Galaxy A5 (2016)puhelimesi aina tuoreena ja uutena.

Samsung Galaxy A5 (2016) Kotelot

Samsung Galaxy A5 (2016) puhelimen suojakotelo osastolla olet oikeassa paikassa sillä tarjonnastamme saat tilattua paljon erilaisia suojia puhelimellesi. Lux-case.fi verkkokauppa tarjoaa sinulle pohjoimaiden suurimman ja kattavimman valikoiman koteloita juuri tähän puhelin malliin ja täältä on helppo valikoida juuri omaan tyyliin sopiva suoja. Koteloita on tarjonnassamme laajan väri valikoiman lisäksi myös upeita kuviollisia sekä hienoilla kuvilla koristeltuja koteloita joista on näppärä valikoida omalle puhelimelle sopiva vaihtoehto. Kun haluat parhaan mahdollisen suojan puhelimellesi niin kotelot ovat siihen ihanteellinen vaihtoehto ja samalla ne ovat myös käytännöllisemmät ja monipuolisemmat kuin muut suojat niissä olevien korttitaskujen ja standin vuoksi. Standi antaa erinomaisen tuen puhelimellesi varsinkin kun katselet elokuvia ja surffaat netissä, lisäksi korttitaskut tuovat mukavuutta kun voit pitää puhelimesi mukana tärkeimpiä korttejasi eikä sinun tarvitse aina pitää mukana lompakkoa. Kotelot ovat todella tyylikäs ratkaisu pitää puhelin turvassa ja lähes tulkoon uuden veroisena. Tarjoamme asiakkaillemme luotettavan palvelun ja toimituksen ja lähetämme tilauksesi suoraan sinulle kotiin asti.

Samsung Galaxy A5 (2016) Käsivarsikotelot

Samsung Galaxy A5 (2016) puhelimelle meidän verkkokaupassa on tarjolla erilainen vaihtoehto jolla saat pidettyä puhelimesi mukanasi. Kattavasta ja laajasta valikoimastamme löydät upeat ja kätevät käsivarsikotelot jonka avulla puhelimesi pysyy todella näppärästi mukanasi eri harrastuksissa. Käsivarsikoteloissa on erittäin käytännöllinen kosketus näytönsuoja jonka ansiosta voit täysin normaalisti käyttää puhelintasi vaikka se on kotelossa, lisäksi koteloissa olevasta ikkunasta näet puhelimesi koko näytön selkeästi. Käsivarsikotelossa on todella hyvä tarrakiinnitys joka pitää kotelon tukevasti paikoillaan eikä se löysty käytön aikana, lisäksi saat myös helposti säädettyä sen omaan käteesi sopivaksi. Puhelin on teodella kätevä pitää mukana urheilessa, pyöräillessä tai jopa työmatkoilla, sillä se tarjoaa uuden vaihtoehdon myös vapaa-ajalle pitää puhelin mukana eikä sitä tarvitse pitää repussa tai taskussa ja käsivarsikotelossa se on myös näppärästi saatavilla. Valikoimassamme on myös erinomaisia vedenpitäviä käsivarsikoteloita joita on erittäin hyvä pitää kädessä esimerkiksi veneillessä tai kalastaessa, niiden avulla puhelin pysyy varmasti kuivana veden äärelläkin, lisäksi koteloita voit pitää kädessä vaikka lenkeillä satesina päivinä.

Samsung Galaxy A5 (2016) Pussit

Samsung Galaxy A5 (2016) puhelimelle olemme tälle osastollemme keränneet todella hienon ja kattavan valikoiman erilaisia pusseja joiden avulla tarjoat hienon ja tyylikkään suojan puhelimellesi, lisäksi ne ovat helposti löydettävissä kun ne ovat kaikki yhdessä paikassa. Pusseja on saatavilla upeita erilaisia malleja sekä todella kauniita väri ja kuvio vaihtoehtoja, joiden joukosta löydät varmasti itsellesi sopivat mallit. Ne ovat valmistettu erittäin kestävistä ja korkealaatuisista materiaaleista tarjoten upean suojan puhelimellesi naarmuja sekä kolhuja vastaan. Saat kätevästi pidettyä niitä mukanasi kaupungilla niissä olevien tyylikkäiden kantohihnojen avulla, lisäksi pusseissa on myös kätevä ylimääräinen tasku joilla saat pidettyä puhelimesi mukana erilaisia pieniä tavaroita kuten avaimia, kortteja sekä rahaa jonka vuoksi ne ovat todella käytännöllisiä ja monipuolisia.

Samsung Galaxy A5 (2016) Näytön Suojakalvot

Samsung Galaxy A5 (2016) puhelimellesi saat tältä osastolta tilattua hienoja erilaisia näytönsuojia pitämään puhelimesi näytön hyvässä kunnossa ja ehjänä. Meidän verkkokauppamme tarojaa sinulle pohjoismaiden laajimman ja kattavimman valikoiman näytönsuojia juuri sinun puhelin malliisi. Suojat ovat valmistettu juuri kyseisille laitteille joten voit asettaa ne puhelimesi näytölle ja ne istuvat täydellisesti eikä sinun tarvitse muokata niitä millään tavalla. Valikomassamme on näytön suojakalvoja sekä karkaistusta lasista valmistettuja näytönsuojia. Näytön suojakalvot ovat ohuita ja ne suojaavat hyvin näyttösi naarmuilta sekä lialta, karkaistu lasi näytönsuojat taas ovat hieman paksumpia ja ne tarjoavat suojan jopa iskuja ja kolhuja vastaan, lisäksi ne ovat valmistettu räjähtämättömästä lasista jonka vuoksi ne eivät rikkoutuessaan hajoa pieniin teräviin palasiin vaan lasi pysyy yhtenäisenä ja sen vuoksi se on turvallinen vaihtoehto suojata puhelimen näyttö. Näytön suojat eivät myöskään häiritse puhelimen käyttöä tai himmennä sen näyttöä millään tavalla. Tarjoamme tuotteillemme luotettavan ja turvallisen toimituksen ja lähetämme tilauksesi sinulle suoraan kotiisi, niin sinun ei tarvitse noutaa sitä mistään.

Samsung Galaxy A5 (2016) Autotarvikkeet

Tältä osastoltamme on saatavilla kaikki Samsung Galaxy A5 (2016) puhelimen auton lisätarvikkeet joiden avulla helpotat puhelimesi käyttöä autossasi. Tänne verkkokauppamme osastolle olemme kätevästi koonneet kaikki auton lisätarvikkeet josta ne ovat helposti löydettävissä ja tilattavissa. Saatavillla on esimerkiksi tyylikkäitä latureita joilla varmistat että puhelimessasi on aina virtaa kun se ona mukanasi autossa, lisäksi meillä on malleja joilla voit ladata kätevästi useampaa laitetta samaan aikaan. Telineillä pidät huolen että puhelimesi on aina tukevasti ja turvallisesti paikoillaan kun itse keskityt ajamiseen, voit myös käännellä vapaasti puhelintasi telineessä. Auton lisätarvikkeet ovat valmistettu erittäin vahvoista sekä laadukkaista materiaaleista, jonka vuoksi ne ovat erinomaisia tuotteita autoosi. Toivotamme sinulle oikein mukavia ja leppoisia ostoshetkiä verkkokaupassamme.

Samsung Galaxy A5 (2016) Autotelineet

Samsung Galaxy A5 (2016) puhelimen autotelineet ovat kätevästi koottu tälle samalle osastolle josta ne ovat erittäin kätevästi löydettävissä. Verkkokauppamme kattavasta ja laajasta valikoimastamme löydät erittäin kätevästi erilaisia autotelineitä puhelimellesi. Saatavilla on upeita malleja sekä erilaisia väri vaihtoehtoja joiden joukosta jokaisen on helppo löytää itselleen ja tyylilleen sopivat telineet. Autotelineillä saat pidettyä puhelimesi todella turvallisesti sekä tukevasti paikoillaan autossa ja itse saat rauhassa keskittyä ajamiseen. Autotelineet ovat valmistettu erittäin kestävistä ja korkealaatuisista materiaaleista jonka vuoksi ne sopivat erinomaisesti autoon. Telineissä saat käännettyä puhelintasi melkein mihin tahansa kulmaan joten näet aina puhelimesi esteittä ja voit hyvin käyttää puhelintasi esimerkiksi navigaattorina autossasi. Toivotamme todella mukavia ostoshetkiä lux-case.fi verkkokaupassamme.

Samsung Galaxy A5 (2016) Autolaturit

Tältä osastoltamme löydät erittäin kätevästi kaikki erilaiset autolaturit Samsung Galaxy A5 (2016) puhelimelle, olemme keränneet ne kaikki tälle yhdelle osastolle josta ne ovat helposti löydettävissä. Lux-case.fi verkkokaupassamme pääset tutustumaan Skandinavian suurimpaan autolaturi valikoimaan ja täältä jokainen löytää itselleen sopivat mallit. Latureita on saatavilla malleja joissa on useampia USB portteja joka mahdollistaa sen että voit ladata useampia laitteita samaan aikaan, joten ne ovat erittäin käytännöllisiä sekä aikaa säästäviä kun voit ladata puhelimesi lisäksi myös tablettiasi. Autolaturit ovat valmistettu todella vahvoista sekä laadukkaista materiaaleista joiden ansiosta ne sopivat erinomaisesti autoosi ja lisäksi niissä olevat erinomaiset lämpösuojat joiden ansiosta ne ovat todella turvallisia käyttää.

Samsung Galaxy A5 (2016) Standit & Telineet

Kun olet ostamassa Samsung Galaxy A5 (2016) puhelimellesi standejä ja pidikkeitä olet saapunut oikeaan paikkaan. Tälle lux-case.fi verkkokaupan laajalle osastolle olemme koonneet kaikki Standit ja pidikkeet josta ne ovat helposti ja kätevästi tilattavissa. Standin avulla saat erittäin hyvin tuettua puhelimesi juuri sellaiseen kulmaan josta sinun on mukava katsella esimerkiksi elokuvia tai pelata pelejä ja pidikkeillä sinun on kätevä pitää puhelimesi tukevasti ja turvallisesti paikoillaan, lisäksi saat kätevästi käännettyä puhelintasi pidikkeissä mihin asentoon vain haluat. Standejä ja pidikkeitä on saatavilla useita hienoja malleja sekä kauniita eri väri vaihtoehtoja joista saat valittua omaan tyyliisi sopivat mallit. Toivotamme sinulle oikein mukavia ostoshetkiä meidän myymälässämme.

Samsung Galaxy A5 (2016) Laturit

Kun olet hankkimassa erittäin laadukkaita latureita Samsung Galaxy A5 (2016) puhelimellesi niin tämä on juuri oikea osasto sinulle, sillä löydät meiltä upean ja laajan valikoiman todella hienoja latureita. Tarjolla meillä on myös malleja joissa on useampi USB portti joka mahdollistaa useamman laitteen lataamisen samaan aikaan jonka vuoksi ne ovat erittäin käytännöllisiä. Laturit ovat erittäin kestävistä ja laadukkaista materiaaleista valmistettuja jonka vuoksi ne ovat juuri sopivia latureiksi ja niissä olevien hyvien lämpösuojien ansiosta ne ovat erittäin turvallisia käyttää. Kooltaan laturit ovat todella käytännöllisiä sekä kompakteja, joiden ansiosta saat pidettyä ne kätevästi mukanasi missä tahansa niitä tarvitsetkin. Toivotamme oikein mukavia ostoshetkiä meidän myymälässämme.

Samsung Galaxy A5 (2016) Kuulokkeet

Kaikki Samsung Galaxy A5 (2016) puhelimen kuulokkeet olemme keränneet tälle yhdelle osastollemme josta ne ovat helpommin löydettävissä sekä tilattavissa. Lux-case.fi verkkokauppa tarjoaa erinomaisen ja laajan valikoiman kuulokkeita puhelimellesi ja täältä sinun on kätevä tilata itsellesi omalle tyylillesi sopivat mallit. Saatavilla on paljon erilaisia malleja sekä eri väri vaihtoehtoja jista jokainen varmasti löytää tyylilleen sopivat mallit. Sisäänrakennetun mikrofonin ansiosta kuulokkeiilla on kätevä puhua hands-free puheluita, ne tarjoavat erinomaisen äänenlaadun sekä musiikkia kuunnellessasi sekä puheluita puhuessasi ja ne toistavat äänet kirkkaasti. Kuulokkeissa on todella pehmeät korvatyynyt joiden ansiosta niitä on mukava pitää päässä pidempiä aikoja. Kuulokkeita on saatavilla erilaisia malleja kuten korvanappi, perinteisiä sanka malleja sekä hattuja joissa on kuulokkeet.

Samsung Galaxy A5 (2016) Kaiuttimet

Korkealaatuiset kaiuttimet Samsung Galaxy A5 (2016) puhelimelle ovat kaikki löydettävissä tältä osastoltamme jonne olemme ne kaikki keränneet helpottaaksemme niiden löytymistä ja tilaamista. Meidän verkkokaupastamme löydät pohjoismaiden suurimman valikoiman erilaisia upeita kaiuttimia, joiden joukosta jokainen varmasti löytää tyylilleen sopivat mallit. Kaiuttimet ovat helposti liitettyä laitteisiin Bluetooth toiminnon avulla tai audiokaapeleilla, joten pääset nauttimaan upeasta äänenlaadusta ja kirkkaasta äänestä. Saman toiminnon avulla ja sisäänrakennetulla mikrofonilla saat myös vastattua hands-free puheluihin erittäin kätevästi. Kaiuttimet ovat todella käytännöllisen kokoisia ja kestävistä materiaaleista valmistettuja. Löydät meiltä myös upeita erilaisia vedenpitäviä kaiuttimia joilla saat nautittua musiikista mukavasti veden äärellä turvallisesti. Toivotamme sinulle oikein mukavia sekä hauskoja ostoshetkiä verkkokaupassamme.

Samsung Galaxy A5 (2016) Lisätarvikkeet

Samsung Galaxy A5 (2016) puhelimen lisätarvikkeet olemme koonneet kaikki tälle yhdelle osastollemme ja ne ovat kätevästi löydettävissä yhdestä paikasta. Lisätarvikkeita on saatavilla meidän verkkokaupastamme eri tuotteita kuten kätevät microSD muistikortit joilla saat lisättyä puhelimesi muistia ja saat ladattua lisää sovelluksia sekä vaikka pelejä puhelimeesi, muistikortit ovat todella helppokäyttöisiä ja heti käyttövalmiita. Myös erittäin näppärät kosketusnäyttökynät sekä hanskat ovat löydettävissä meiltä, niiden avulla saat kätevästi surffailtua internetissä eivätkä ne jätä rasvaisia jälkiä puhelimesi näytölle tai naarmuta sitä, lisäksi niitä on saatavilla hauskoilla eri väreillä. Todella käytännölliset matka adapterit löytyvät meidän lisätarvike valikoimastamme joilla saat ladattua puhelimesi matkoilla kätevästi. Toivotamme oikein hauskoja ostoshetkiä meidän verkkokaupassamme.

Samsung Galaxy A5 (2016) Pyörätelineet

Upeat ja näyttävät pyörätelineet Samsung Galaxy A5 (2016) puhelimelle ovat kaikki löydettävissä tältä yhdeltä ja samalta osastolta. Verkkokaupastamme löydät erinomaisen ja kattavan valikoiman erilaisia pyörätelineitä joiden avulla pidät puhelimesi mukanasi kun pyöräilet. Telineet saat erittäin kätevästi kiinnitettyä pyöräsi ohjaustankoon, runkoon sekä myös satulaan joten saat erittäin näppärästi pidettyä puhelimesi helposti ulottuvillasi kun pyöräilet. Pyörätelineissä voit kätevästi käyttää puhelintasi ja saat pidettyä sen saatavilla, voit helposti esimerkiksi soittaa hands-free puheluita ja ne pysyvät tukevasti paikoillaan pyörässä. Saatavilla on todella hienoja erilaisia malleja sekä upeita kauniita erilaisia väri vaihtoehtoja joista jokainen varmasti löytää omalle tyylilleen sopivat mallit. Toivotamme oikein mukavia ostoshetkiä meidän verkkokaupassamme.

Samsung Galaxy A5 (2016) Kaapelit

Kaikki erilaiset Samsung Galaxy A5 (2016) puhelimen kaapelit olemme keränneet tälle osastollemme josta ne ovat erittäin kätevästi ja helposti löydettävissä. Lux-case.fi verkkokauppamme pohjoismaiden suurimmasta valikoimasta jokaisen on helppo löytää omalle tyylilleen ja tarpeisiin sopivat mallit. Suurin osa malleista on USB lataus sekä datasiirto kaapeleita joiden avulla helposti saat siirrettyä haluamaasi dataa samalla kun lataat puhelintasi. Lisäksi osa kaapeleista ovat kauniisti ja vahvasti päällystettyjä kaapeleita jotka ovat tyylikkään ilmeen lisäksi myös erittäin kestäviä päivittäisessä käytössä. Myös meidän myymälästämme löydät todella käytännölliset litteän malliset kaapelit jotka pysyvät erittäin hyvin järjestyksessä ja ne eivät sotkeennu kuten perinteiset mallit. Toivotamme oikein miellyttäviä ostoshetkiä meidän verkkokaupassamme.

Samsung Galaxy A5 (2016) Power Banks

Tältä osastoltamme löydät erittäin laadukkaat varavirtalähteet Samsung Galaxy A5 (2016) puhelimelle, sillä olemme koonneet ne kaikki tälle osastollemme josta ne löytyvät erittäin helposti ja ovat nopeasti tilattavissa. Lux-case.fi verkkokaupastamme löydät Skandinavian suurimman ja kattavimman valikoiman erilaisia varavirtalähteitä puhelimellesi. Saatavilla on useita upeita eri mallisia ja värisiä vaihtoehtoja joiden joukosta löydät erittäin kätevästi itsellesi sopivat mallit. Varavirtalähteet ovat siitä erinomaiset sillä niiden avulla saat ladattua puhelimesi missä tahansa oletkin sillä ne eivät tarvitse sähköä ladataksesi puhelintasi, jonka vuoksi ne ovat erinomaiset esimerkiksi retkille ja matkoille. Niiden kompaktin kokonsa ansiosta ne ovat erittäin käytännölliset pitää mukana missä tahansa liikutkin ja voit ladata erittäin kätevästi puhelintasi.