Samsung Galaxy A3

Samsung Galaxy A3
Samsung Galaxy A3 puhelin on ainoastaan 6,9mm paksu ja siinä on 4,5 tuuuman super Amoled näyttö. Puhelimessa on 1,2 GHz neliydinprosessori ja se käyttää Android 4.4 KitKat käyttöjärjestelmää. Lux-case.fi verkkokaupasta löydät Samsung Galaxy A3 suojakuoret, suojakotelot sekä lisätarvikkeet, joiden avulla teet tästä hienosta puhelimesta entistä paremman. Valtava valikoimamme kattaa myös näytönsuojakalvot Samsung Galaxy A3 puhelimellesi, joiden avulla pidät hienon näytön kirkkaana ja uudenveroisena todella pitkään. Meiltä löytyy myös kuulokkeet, kaapelit ja mini kaiuttimet. Autoilevalle ihmiselle tarjonnastamme löytyy laadukkaat ja edulliset autolaturit sekä autotelineet. Selaa sivuamme alaspäin niin näet koko tarjontamme. Tee tilaus jo tänään niin toimitamme tuotteet kotiisi ilman postikuluja!
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Samsung Galaxy A3 Suojakuoret

Tervetuloa Lux-case.fi verkkokauppaan! Olemme älypuhelinten ja tablettien suojaukseen erikoistunut verkkokauppa ja meiltä löydät myös suojakuoret Samsung Galaxy A3 puhelimelle. Suojakuoret antavat tälle ohuelle Samsungin uutuuspuhelimelle hyvän suojan ja estävät puhelimen taittumisen kun pidät sitä esimerkiksi taskussasi. Kaikki myymämme Samsung Galaxy A3 suojakuoret on valmistettu puhelimesi mittojen mukaan ja ne istuvat puhelimellesi täydellisesti antaen sille erinomaisen suojan. Suojakuoret peittävät ainoastaan puhelimesi takakannen sekä kyljet jättäen kameran ja kaikki muut puhelimesi liitännät avoimiksi käyttöösi. Suojakuoria löytyy useissa eri materiaaleissa ja voit valita otatko tehokkaasti iskuja kestävät TPU-kuoret tai silikoniset kuoret. Silikoniset ja TPU-materiaalista valmistetut kuoret tekevät puhelimestasi hieman paksumman mutta ne antavat puhelimellesi parhaimman mahdollisen suojan. Alumiiniset ja muoviset kuoret ovat ohuita ja ne pitävät puhelimesi suojassa paremmin pölyltä. Suojakuoria on saatavilla useissa eri väreissä ja kuvioissa, joten löydät varmasti omaan tyyliisi sopivimmat kuoret. Vietä hetki aikaa tarjontamme parissa ja etsi sinulle sopivin kuori. Kaikki tilaukset lähetetään kotiisi ilman postikuluja, asuitpa missä päin Suomea tahansa.

 

Samsung Galaxy A3 Kotelot, Laukut & Pussit

Haluatko täydellisen suojan tälle hienolle Samsungin uutuuspuhelimelle? Lux-case.fi verkkokauppa tarjoaa edulliset ja laadukkaat suojakotelot Samsung Galaxy A3 puhelimelle. Suojakotelot antavat puhelimellesi molemminpuolisen suojan ja ne istuvat puhelimellesi täydellisesti. Kaikki myymämme suojakotelot on valmistettu istumaan täydellisesti puhelimellesi eikä puhelimesi pääse tipahtamaan kotelosta vaikka kotelon kansi olisi auki. Kotelon kansi sulkeutuu vahvalla magneetti lukituksella, joten kotelon kansi ei pääse aukeamaan vahingossa. Samsung Galaxy A3 suojakotelot on valmistettu laadukkaasta PU nahasta ja aidosta nahasta, joten ne ovat todella kestäviä ja tyylikkäitä. Useissa koteloissamme on sisäänrakennetut kortti- ja setelitaskut, joten voit käyttää niitä myös lompakkona. Meiltä löytyy myös smart view ikkunalla varustettuja koteloita. Smart view ikkunan ansiosta voit seurata saapuvia ilmoituksia avaamatta kotelon kantta. Lähes kaikki kotelot on varustettu käytännöllisellä standilla jonka ansiosta voit asettaa puhelimesi mieluisaasi katselukulmaan esimerkiksi työpöydällesi. Valikoimastamme löytyy myös kankaasta ja nahasta valmistetut älypuhelinten suojapussit ja laukut. Suojapussit pitävät puhelimesi turvassa pölyltä, lialta ja naarmuilta ja voit säilyttää siinä puhelintasi vaikka sinulla olisi jo suojakotelo tai suojakuori. Laukut ovat erittäin tyylikäs tapa kuljettaa puhelintasi mukanasi. Useat laukut ja pussit on varustettu ranne tai olkahihnalla, joten ne kulkevat mukanasi todella turvallisesti. Tilaa nyt ja hyödynnä tarjoamamme ilmainen toimitus!

 

Samsung Galaxy A3 Lisätarvikkeet

Verkkokauppamme valikoimasta löydät myös valtavan Samsung Galaxy A3 lisätarvike valikoiman. Meiltä löydät koteloiden ja suojakuorten lisäksi myös laadukkaat ja edulliset näytönsuojakalvot Samsung Galaxy A3 puhelimellesi. Älypuhelimista on mukava katsoa elokuvia ja sarjoja ja meiltä löydät älypuhelimen tukemiseen tarkoitetut standit ja telineet, joiden avulla puhelimesi pysyy tukevasti paikallaan. Lisätarvike listamme on todella laaja sekä monipuolinen ja se pitää sisällään kuulokkeet, mini kaiuttimet, autolaturit, autotelineet, kaapelit, käsivarsikotelot, pyörätelineet, kosketusnäyttökynät, kosketusnäyttöhanskat, microSD-muistikortit ja paljon muuta. Varaa hetki aikaa selataksesi valtavaa valikoimaamme ja tee tilaus. Kaikki tuotteemme myydään nyt alennettuun hintaan ja tarjoamme tuotteillemme lisäksi ilmaisen kotiinkuljetuksen koko Suomeen!