Samsung Galaxy A3 (2017)

Samsung Galaxy A3 (2017)
Samsung Galaxy A3 (2017)

Samsung Galaxy A3 (2017) Tuotiin markkinoille 2017 Tammikuussa ja siitä odotetaan lähes yhtä suosittua kuin edeltäjästään. Tässä mallissa on todella upea Super AMOLED 4.7” näyttö 720 x 1280 pikselin resoluutiolla. Puhelimen mitat ovat 135.4 x 66.2 x 7.9 mm ja painoa sillä on vain 135 g. Käyttöjärjestelmä siinä on Android OS, v6.0.1 (Marshmallow). Keskusmuistia tässä puhelimessa on 2 GB RAM ja vapaata tallennustilaa löytyy 16 GB. Lux-case.fi verkkokaupassamme on suuri valikoima erilaisia tarvikkeita tälle puhelimallille kuten kuoria, koteloita, pusseja, latureita, varavirtalähteitä, käsivarsikoteloita, autotelineitä, pyörätelineitä, kuulokkeita, kaiuttimia, kaapeleita sekä muita lisätarvikkeita. Koteloilla tarjoat puhelimellesi erinomaisen ja kattavan suojan. Ne erottuvat hyvin edukseen niiden ominaisuuksien vuoksi. Kotelossa olevien korttitaskujen avulla saat erinomaisesti pidettyä puhelimesi mukana pidettyä tärkeimpiä korttejasi. Standin ansiosta sinulla on mahdollisuus asettaa puhelimesi itsellesi sopivaan kulmaan josta sinun hyvä selata nettiä tai pelata pelejä. Kuorien avulla tarjoat puhelimille yksinkertaisen ja hyvän suojan erilaisia kolhuja sekä naarmuja vastaan. Kuoret valmistettu erittäin laadukkaista sekä kestävistä materiaaleista kuten alumiini seoksesta, silikonista, joustavasta muovista ja kovamuovista, Ne tarjoavat hyvin vahvan suojan puhelimelle. Saatavilla on todella tyylikkäitä malleja sekä kauniita väri vaihtoehtoja. Valikoimastamme löydät puhelimeesi myös upeat näytönsuojat joiden avulla sinun on helppo pitää puhelimesi näyttö lähes uuden veroisena todella kätevästi. Tuletutustumaan meidän kattavaan valikoimaammme jo tänään.

Samsung Galaxy A3 (2017) Covers

Samsung Galaxy A3 (2017) puhelimen kaikki suojakuoret ovat kätevästi löydettävissä tältä osastoltamme. Lux-case.fi verkkokauppamme tarjoaa erittäin laajan sekä kattavan valikoiman tyylikkäitä vaihtoehtoja puhelimellesi. Kuoria meillä on tarjolla useita erimallisia sekä värisiä josta jokaiselle löytyy varmasti mieleiset. Kuoret ovat valmistettu kestävistä ja laadukkaista materiaaleista sen vuoksi että ne kestävät päivittäistä käyttöä mahdollisimman pitkään ja antavat puhelimellesi erinomaisen suojan naarmuja ja kolhuja vastaan, kuorien materiaalit ovat alumiini, silikoni, joustava muovi ja kovamuovi. Kuoret ovat liäaksi myös valmistettu kyseisen puhelimen mittojen mukaisesti jonka vuoksi se istuukin puhelimeen täydellisesti ja samalla jättäen puhelimen liitännät vapaiksi. Kuoret eivät rajoita tai hankaloita puhelimen käyttöä millään tavalla.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Samsung Galaxy A3 (2017) Suojakuoret

Samsung Galaxy A3 (2017) puhelimelle meillä on pohjoismaiden kattavin valikoima monenlaisia vaihtoehtoja. Lux-case.fi verkkokaupassamme tarjolla on lukuisia malleja sekä erittäin kauniita väri vaihtoehtoja puhelimellesi. Lisäksi meillä on myös hienoja kuvilla, kuvioilla sekä teksti ja kuva yhdistelmillä varustettuja malleja. Kuoret ovat valmistettu erittäin kestävistä sekä korkealaatuisista materiaaleista kuten alumiinista, silikonista, kovamuovista sekä joustavasta muovista, näiden avulla puhelimesi pysyy erittäin turvallisesti ja samalla myös näyttävästi suojattuna. Lisäksi kuoret ovat valmistettu kyseisen puhelimen mittojen mukaan joten sen vuoksi ne istuvat puhelimellesi täydellisesti ja samalla ne jättävät kätevästi puhelimen liitännät vapaiksi. Kuoret ovat erittäin tyylikäs ja todella hyvä tapa pitää puhelimesi helposti suojassa. Lähetä meille tilauksesi jo tänään.

Samsung Galaxy A3 (2017) Suojakotelot

Suojakotelot ovat todella monipuolinen ja käytännöllinen tapa suojata Samsung Galaxy A3 (2017) puhelin kokonaisuudessaan sillä kotelot ovat ehdottomasti paras tapa pitää puhelin suojassa kolhuja sekä naarmuja vastaan, lisäksi niiden ominaisuuksien vuoksi ne erottuvat muista suojista edukseen, sillä niissä olevat standi ja korttitaskut tekevät niistä hyvin kätevät. Standin avulla saat asetettua puhelimesi juuri siihen kulmaan johon itse haluat kun esimerkiksi vaikka katselet elokuvia tai kun pelaat pelejä, korttitaskut puolestaan ovat siitä loistava lisä koteloon kun voit pitää kätevästi puhelimesi mukana tärkeimpiä korttejasi eikä sinun tarvitse aina pitää lompakkoa välttämättä mukanasi. Kotelot ovat suurimmaksi osaksi valmistettu nahasta joten ne ovat todella kestävä vaihtoehto ja lisäksi niiden pinta on todella pitävä joten otteesi pysyy siinä hyvin ja lisäksi ne ovat mukavan tuntuiset pitää kädessä. Kotelot myös tarjoavat erinomaisen suojan lisäksi erittäin tyylikkään ja elegantin ulkoasun puhelimelle joten senkin vuoksi se on todella hyvä vaihtoehto. Koteloita on saatavilla useita eri värisiä ja mallisia joista helposti löydät itsellesi sopivan.

Samsung Galaxy A3 (2017) Suojapussit

Samsung Galaxy A3 (2017) puhelimelle on saatavilla erittäin upea valikoima tyylikkäitä pusseja joilla saat pidettyä erittäin tyylikkäästi ja kätevästi puhelimesi suojassa kolhuilta sekä naarmuilta. Pusseja on saatavilla erittäin hienoja eri mallisia ja myös kauniiden väri vaihtoehtojen lisäksi upeilla kuvioilla varustettuja versioita joiden joukosta varmasti jokainen saa löydettyä mieleiset mallit omalle puhelimelle ja tyylilleen sopivat. Pusseissa olevalla mukavalla ja kätevällä kantohihnalla saat hyvin pidettyä puhelintasi mukana kun liikut kaupungilla ja lisäkasi samalla niissä on ylimääräinen tasku joissa saat säilytettyä pienempiä tavaroitasi kuten avaimia, kortteja sekä rahaa jonka vuoksi ne ovat kuin pieniä laukkuja jossa mukanasi kulkee kaikki päivittäin tarvitsemasti tavarat kätevästi mukana. Pussin sisäpinta on vuorattu erittäin pehmeällä materiaalilla joten se ei naarmuta puhelimesi näyttöä eikä muitakaan tavaroita joita siinä kuljetat. Pussit antavat erinomaisen suojan lisäksi myös erittäin tyylikkään ulkoasun puhelimellesi. Toivottavasti viihdyt ostoksilla verkkokaupassamme.

Samsung Galaxy A3 (2017) kotelot - Lux-Case.fi

Lux-Case Samsung Galaxy A3 (2017) kotelot ja tarvikkeet https://lux-case.fi/samsung-galaxy-a3-2017.html