Samsung Galaxy A3 (2016)

Samsung Galaxy A3 (2016)
Samsung Galaxy A3 (2016) puhelimelle on tarjolla paljon erilaisia suoja ja tarvike vaihtoehtoja verkkokaupassamme. Pohjoismaiden laajimmasta valkoimasta löydät puhelimellesi kotelot, kuoret, näytön suojakalvot, laturit, autolaturit, autotelineet, pyörätelineet, kaapelit, kuulokkeet, kaiuttimet sekä muut lisätarvikkeet. Kuorissa valikoima on todella laaja, useita väri vaihtoehtoja, monia kuvioita ja kuvia tekstillä mistä voi valita ja varmasti jokaiselle löytyy joukosta suosikki tai useampi. Helppokäyttöisillä näytön suojakalvoilla suojaa tehokkaasti näyttösi naarmuja ja likaa vastaan. Koteloita on jokaiseen makuun ja ne antavat todella hyvän suojan naarmuille ja kolhuille. Nahkakoteloissa tulee mukana usein standi joka helpottaa aamulla kahvipöydässä uutisten lukua ja korttitaskut joihin voit laittaa tärkeimmät korttisi niin ne kulkevat helposti ja kätevästi puhelimesi mukana joka paikkaan. Autotelineet helpottavat puhelimen käyttöä autossa pitäen puhelimesi tukevasti ja turvallisesti paikallaan ja voit keskittyä ajamiseen.Tarjolla on laadukkaita kuulokkeita jotka tarjoavat erinomaisen äänen laadun ja ne toistavat äänet tarkasti. Valittavana on useita värejä ja malleja, joista varmasti löydät mieleisesi kuulokkeet. Kaiuttimia löytyy myös laaja tarjonta erikokoisia, värisiä ja mallisia. Kun haluat kuunnella musiikkia tai katsella elokuvaa paremmalla äänen laadulla niin kaiuttimet ovat hyvä valinta. Kaiuttimet voidaan liittää melkein mihin tahansa laitteeseen Bluetoothilla tai käyttämällä audokaapelia. Saatavilla on myös erinomainen valikoima vesitiiviitä kaiuttimia joita voit pitää mukana vaikka kylpyhuoneessa. Meillä on myös laaja valikoima latureita ja autolatureita joita on useita värejä ja malleja joten niistä on helppo löytää omalle puhelimelle sopiva. Autotelineet ovat myös valikoimassamme ja ne ovat näppärä lisä autoihin sillä ne pitävät puhelimesi tukevasti ja turvallisesti paikoillaan ajaessa. Voi silti käyttää puhelinta ajon aikana vapaasti sillä telineet mahdollistavat laajan kääntyvyyden. Voit kiinnittää telineen tuulilasiin tai mille tahansa tasaiselle pinnalle autossasi. Lähetä tilauksesi jo tänään.Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen toimituksen. Tutustu rauhassa meidän valikoimaamme ja käy samalla tutustumassa muihin Samsung tuotteisiimme. Toivotamme mukavia ostos hetkiä.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.
Samsung Galaxy A3 (2016)
Juuri julkaistulle Samsung Galaxy A3 (2016) puhelimelle saat tilattua meidän laajasta tarjonnastamme suojat ja lisätarvikkeet, valikoimamme on Skandinavian suurin löydät helposti laitteellesi kaiken haluamasi. Saat tilattua meiltä kuoret, kotelot, pussit, näytön suojakalvot, laturit, autolaturit, autotelineet, pyörätelineet, Kuulokkeet, kaiuttimet, kaapelit ja muut kätevät lisätarvikkeet. Tarjoamme kaikille meidän tuotteillemme ilmaisen toimituksen suoraan kotiovellesi. Kun tilaat arkisin ennen klo 18.00 saamme tilauksesi vielä postiin samana päivänä.

Samsung Galaxy A3 (2016) Suojakuoret
Puhelimesi pidät suojakuorilla erinomaisesti suojattuna ja uuden veroisena. Meiltä saat Galaxy A3 puhelimeesi kaiken tarpeellisen ja löydät laajasta tuote valikoimastamme kuoret, kotelot, näytönsuojat, laturit, autotelineet, autolaturit, pyörätelineet, kuulokkeet, kaiuttimet, kaapelit ja muut lisätarvikkeet. Suojakuoret ovat valmistettu hyvin kestävistä materiaaleista kuten TPU-muovi hybridi seoksesta, silikonista, alumiinista, kovamuovista ja puusta. Lisäksi ne ovat valmistettu puhelimen mittojen mukaan, siksi se istuu täydellisesti puhelimeen ja samalla jättää puhelimen liitännät vapaaksi. Kuorilla suojaat kätevästi puhelimesi ja samalla se on helppo kiinnittää ja irrottaa. Suojakuoria on saatavilla useita eri väri vaihtoehtoja, hauskoilla kuvioilla ja kuva/teksti yhdistelmällä varustettuja kuoria. Lähetä meille tilauksesi tänään ja hyödynnä ilmainen toimitus.

Samsung Galaxy A3 (2016) Kuoret / Pussit
Tyylikäs ja hyvä tapa suojata hieno puhelimesi on suojapussi. Ne antavat erinomaisen suojan koko puhelimelle kolhuja, likaa ja naarmuja vastaan. Pussit ovat todella näppäriä ja saat pidettyä puhelimesi mukana ja suojattuna kun liikut kaupungilla, lisäksi voit pitää pussissa myös muita pieniä tavaroita kuten avaimet, rahaa tai meikkejä. Nahkakotelot puolestaan ovat erittäin loistava suoja puhelimellesi. Se on erittäin kestävä ja kotelon pinta on todella mukavan tuntuinen pitää kädessä. Nahkakotelo poikkeaa muista koteloista ja suojista siinä olevien ominaisuuksien vuoksi, sillä se on enemmän kuin vain kotelo. Standi joka tuo lisää mukavuutta kun esimerkiksi surffailet internetissä tai jos katselet elokuvia, se tukee hyvin puhelinta joten sinun ei tarvitse pitää puhelintasi pystyssä. Korttitaskut ovat loistava tapa pitää tärkeimpiä korttejasi kuten käyntikortit, pankkikortit ja ajokortti kulkevat todella kätevästi puhelimesi mukana. Molempia sekä pusseja että koteloita on saatavana useita eri värejä ja malleja.

Samsung Galaxy A3 (2016) Lisätarvikkeet
Löydät meiltä Skandinavian suurimman valikoiman suoja ja lisätarvike tuotteita puhelimille, tableteille ja kannettaville tietokoneille. Yli 10 vuoden kokemuksella takaamme helpon ja luotettavan palvelun sinulle. Tilauksesi saat tehtyä helposti ja nopeasti suoraan kotoasi ja toimitamme tuotteet suoraan sinulle. Lisätarvikkeita meiltä löytyy valtavasti kuten näytön suojakalvot joilla suojaat helposti ja kätevästi puhelimesi arvokkaan näytön. Laturit ja autolaturit ovat myös valikoimassamme ja valittavanasi on useita malleja ja väri vaihtoehtoja. Kuulokkeita on myös laaja ja kattava valikoima jokaisen makuun. Laadukkaat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun ja ne toistavat äänet tarkasti. Valittavana on useita värejä ja malleja, joista varmasti löydät mieleisesi kuulokkeet. Kaiuttimia löytyy myös laaja tarjonta erikokoisia, värisiä ja mallisia. Kun haluat kuunnella musiikkia tai katsella elokuvaa paremmalla äänen laadulla niin kaiuttimet ovat ehdoton valinta. Saatavilla on myös hyvä valikoima vesitiiviitä kaiuttimia joita voit pitää mukana vaikka kylpyhuoneessa tai rannalla. Tutustu rauhassa meidän valikoimaamme ja käy samalla tutustumassa muihin Samsung tuotteisiimme. Toivotamme leppoisia ja hauskoja ostos hetkiä verkkokaupassamme.