Samsung Ativ S

Samsung Ativ S
Alla näet kaikki tuoteryhmät joihin on jaettu sadat Samsung Ativ S puhelimen lisätarvikkeemme. Monien kymmenien tuotteiden suojakuori valikoima, Harvinaiset Samsung Ativ S nahkakotelot, urheileville henkilöille lähes välttämättömät urheilukotelot, autotarvikkeita, kaiuttimia, polkupyörätelineitä ja monia muita valikoimastamme löytyviä laadukkaita tarvikkeita unohtamatta. Valitse omasi ja tilaa helposti ja nopeasti suoraan verkkokaupastamme. Toimitamme tuotteet sinulle suoraan kotiisi, ilmaisella ja nopealla kuljetuksella.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Samsung Ativ S Suojakuori / Kuoret

Samsung Ativ S joka tunnetaan myös nimellä Samsung I8750 on Windows 8 puhelin. Ativ S ominaisuudet ovat lähes saman laiset Samsung S 3 kanssa ja siksi Ativ S on Suomessa erittäin suosittu älypuhelin. Lux-Casella me olemme suunnitelleet ja valmistaneet erinnoimaisia mallikohtaisia suojakuoria, koteloita ja tarvikkeita Samsung Ativ S:lle. Meiltä löydät erittäin suositut glitter kuoret kuin myös mustat, vihreät, kaltaiset, punaiset ja pinkit suojakuoret, mukaan lukien myös pehmeät kuoret jotka ovat valmistettu 100% silikonista. Kotelot ja kuoret ovat valmistettu mittatilaustyönä ja ne jättävät esteettömän kulun kaikille kytkimille ja liitänöille.


Lux-Case on päässyt hyvään suosioon, koska se tarjoaa laadukkaat suojakuoret älypuhelimille yhdessä loistavan asiakaspalvelun kanssa, mutta tiesitkö tarjoamme myös valtavan valikoiman upeita lisätarvikkeita Samsung Ativ S:lle? Jos omistat auton voit hyvinkin olla kiinnostunut autotelineistämme jotka pitävät puhelimesi tukevasti paikallaan ja voit käyttää puhelintasi sujuvasti vaikka GPS navigointiin. Autolaturit ovat ovat myös hyödyllisiä lisätarvikkeita, joista saatat olla kiinnostunut. Jos olet puhelimen tehokäyttäjä olet varmasti huomannut, että akku ei aina riitä koko päivää, meiltä löydöt siihenkin ratkaisun, autolaturit ja mukana kulkevat lisävirtalähteet (Power Bank) ratkaisevat ongelmasi.


Samsung Ativ S ei ole se kaikista äänekkäin puhelin, joten mini-kaiuttimet ja kuulokkeet ovat lisävarusteita joista saatat hyvinkin olla kiinnostunut. Meiltä myös kosketusnäyttökynät, standit ja kaapelit, jos et silti löydä mitä tarvitset toivomme, että otat yhteyttä ystävälliseen asiakaspalvelluumme.