Power Banks

Varavirtalähteet

Tältä lux-case verkkokauppamme osastolta löydät erinomaisen valikoiman erilaisia varavirtalähteitä puhelimelle tai tabletille. Olemme keränneet tänne erittäin kattavan sekä monipuolisen valikoiman erilaisia tuotteita, joista valita omalle tyylille ja tarpeisiin sopivat vaihtoehdot. Ne ovat erinomainen lisä päivittäiseen käyttöön kun olet liikkeellä ja voit ladata puhelimesi tai tablettisi akkua kätevästi. Tarjolla varavirtalähde malleja joissa on useampi USB portti joiden avulla saat erittäin kätevästi ladattua esimerkiksi puhelintasi ja tablettiasi samaan aikaan. Meiltä löytyy kattava valikoima eri mallisia ja eri värisiä vaihtoehtoja, joten varmasti jokaiselle löytyy mieleinen ja omalle tyylille sopiva tuote. Varavirtalähteet ovat erittäin kompaktin kokoisia ja juuri sen vuoksi ne kulkevat kätevästi mukana vaikka laukussa, matkalaukussa tai taskussa joka paikkaan. Saat tilattua eri kapasiteetin varavirtalähteitä juuri omiin tarkoituksiin sopiviksi ja voit nyt huoletta pelata pelejä tai katsella elokuvia kun olet liikkeellä. Varavirtalähteet ovat erittäin kätevä lisävaruste esimerkiksi retkeilyyn. Vaelluksille tai lomamatkoille. Ne myös latautuvat nopeasti, joten saat helposti ladattua ne ja otat mukaasi vaikka rannalle ja sinun ei tarvitse olla huolissasi että puhelimen tai tabletin akku loppuu kesken kaiken. Meillä on lux-case myymälässä tarjolla pohjoismaiden suurin valikoima erilaisia tyylikkäitä varavirtalähteitä älypuhelimellesi tai tabletillesi. Olemme keränneet ne kaikki tänne yhteen paikkaan helpottamaan niiden löytymistä ja tilaamista. Poikkea nyt myymäläämme tutustumaan tähän kattavaan tuote valikoimaamme.
View as Ruudukko Luettelo

50 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. IHAVE BOSS (Harmaa) 5000mAh Varavirtalähde Älypuhelimille ja Tableteille
  IHAVE BOSS (Harmaa) 5000mAh Varavirtalähde Älypuhelimille ja Tableteille
  Special Price 48,00 EUR Regular Price 59,95 EUR
 2. Cager (Harmaa) Varavirtalähde 10400 mAh
  Cager (Harmaa) Varavirtalähde 10400 mAh
  Special Price 51,00 EUR Regular Price 63,95 EUR
 3. Cager (Oranssi) Varavirtalähde 10400 mAh
  Cager (Oranssi) Varavirtalähde 10400 mAh
  Rating:
  100%
  Special Price 51,00 EUR Regular Price 63,95 EUR
 4. JOYROOM 6800mAh Varavirtalähde - Keltainen
  JOYROOM 6800mAh Varavirtalähde - Keltainen
  Special Price 50,00 EUR Regular Price 62,45 EUR
 5. JOYROOM 6800mAh Varavirtalähde - Musta
  JOYROOM 6800mAh Varavirtalähde - Musta
  Special Price 50,00 EUR Regular Price 62,45 EUR
 6. Ssk Srbc303 10000mah Tehokas Varavirtalähde - Valkoinen
  Ssk Srbc303 10000mah Tehokas Varavirtalähde - Valkoinen
  Special Price 63,95 EUR Regular Price 79,95 EUR
 7. 1160mah Ahdbt-401 Ladattava Akku Gopro Hero 4 Kameralle
  1160mah Ahdbt-401 Ladattava Akku Gopro Hero 4 Kameralle
  Special Price 21,15 EUR Regular Price 26,45 EUR
 8. CAGER S1 6000mAh Varavirtalähde Älypuhelimille - Valkoinen
  CAGER S1 6000mAh Varavirtalähde Älypuhelimille - Valkoinen
  Special Price 45,55 EUR Regular Price 56,95 EUR
 9. CAGER S3 6000mAh Varavirtalähde Älypuhelimille - Vihreä
  CAGER S3 6000mAh Varavirtalähde Älypuhelimille - Vihreä
  Rating:
  80%
  Special Price 47,95 EUR Regular Price 59,95 EUR
 10. CAGER S3 6000mAh Varavirtalähde Älypuhelimille - Keltainen
  CAGER S3 6000mAh Varavirtalähde Älypuhelimille - Keltainen
  Special Price 47,95 EUR Regular Price 59,95 EUR
 11. CAGER S20 10000mAh Kaksois-USB Varavirtalähde Älypuhelimille - Valkoinen
  CAGER S20 10000mAh Kaksois-USB Varavirtalähde Älypuhelimille - Valkoinen
  Special Price 63,95 EUR Regular Price 79,95 EUR
 12. 6000mAh Imukuppi Varavirtalähde Tyyppi-C Kaapeli Portilla - Kulta
  6000mAh Imukuppi Varavirtalähde Tyyppi-C Kaapeli Portilla - Kulta
  Special Price 67,15 EUR Regular Price 83,95 EUR
 13. LEYOU LE-212 12000mah Kaksois-USB Varavirtalähde Matkapuhelimille - Punainen
  LEYOU LE-212 12000mah Kaksois-USB Varavirtalähde Matkapuhelimille - Punainen
  Special Price 63,95 EUR Regular Price 79,95 EUR
 14. 4000mAh Li-ion Varavirtalähde Älypuhelimillesi - Sininen
  4000mAh Li-ion Varavirtalähde Älypuhelimillesi - Sininen
  Special Price 41,55 EUR Regular Price 51,95 EUR
View as Ruudukko Luettelo

50 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Varavirtalähteet

Tervetuloa Lux-case.fi verkkokauppaan. Valikoimastamme löytyy valtavasti erilaisia älypuhelinten ja tablettien varavirtalähteitä. Varavirtalähteellä voit ladata puhelimesi vaikka verkkovirtaa ei olisi saatavilla ja ne ovat loistava apuväline esimerkiksi matkustamaan lähtiessä. Verkkokaupastamme löytyy esimerkiksi retkeilijöille soveltuvat aurinkopaneelilla varustetut aurinkoenergia varavirtalähteet sekä iskun ja vedenkestävät varavirtalähteet, joten voit lähteä pitkälle patikointiretkelle ja olla huoletta puhelimesi akun riittävyydestä. Osaa varavirtalähteistämme voi käyttää myös tarvittaessa LED-taskulamppuna. Talven pakkasiin suosittelemme hankkimaan varavirtalähteen joka toimii myös käsienlämmittimenä. Kaikki varavirtalähde mallimme ovat erittäin pienikokoisia, joten voit säilyttää niitä esimerkiksi autosi hansikaslokerossa, povitaskussa tai käsilaukussasi. Varavirtalähteellä voi ladata myös muita USB-latausta tukevia laitteita kuten kameroita, GPS-laitteita sekä musiikkisoittimia. Varavirtalähde lataa mobiililaitteesi todella nopeasti ja useilla malleillamme voit ladata kahta laitetta samanaikaisesti.

Varavirtalähteet ovatkin erinomainen lisävaruste esimerkiksi matkoille kun vaikka istut lentokentällä, junassa tai bussissa niin voit erittäin kätevästi ladata puhelimesi tai akkusi niiden avulla. Tarjolla on varavirtalähteitä jossa on useita USB liitäntä mahdollisuuksia, joten sinun on nyt entistäkin helpompi ladata esimerkiksi puhelintasi ja tablettiasi samaan aikaan. Niiden kompaktin kokonsa ansiosta ne ovat käytännölliset pitää mukana esimerkiksi laukussa, kassissa tai vaikka taskussa. Ne ovatkin erinomainen ja laadukas lisävaruste retkille ja matkoille, missä sähköä ei välttämättä ole heti tarjolla. Voimapankilla on paljon eri käyttötarkoituksia ja se sopii esimerkiksi pitkille työmatkoille, lomamatkalle, metsästykseen, lenkille, vaellukseen, hätävirtana autoon/veneeseen, GoPro -kameran lataamiseen jne. Varavirtalähteellä voit ladata: Puhelimet, tabletit, taskulamput, kannettavat kaiuttimet, riistakamerat, RC-helikopterit, navigaattorit, digikamerat ja rajattoman määrän muita laitteita.

Pohjoisen kylmyyteen suosittelemme varavirtalähteitä, jotka toimivat samalla myös käsien lämmittimenä. Varavirtalähteet ovat todella pieniä, joten voit helposti kuljettaa sitä mukanasi esimerkiksi käsilaukussa tai povitaskussa. Varavirtalähteet takaavat puhelimesi tai tablettisi nopean latauksen ja useilla malleillamme voi ladata myös kahta erillistä laitetta. Varavirtalähteitä on saatavilla useissa eri malleissa ja eri virtakapasiteeteilla varustettuna. Ne tarjoavatkin erinomaisen lisän aktiiviselle liikkujalle, sillä niiden avulla on todella erinomaista ladata puhelinta esimerkiksi vaelluksilla tai lenkillä. Kevyt varavirtalähde sopii myös kätevästi työpaikalle mikäli sähköä ei ole jostain syystä saatavilla. Meillä on lux-case myymälässämme tarjolla todella erinomainen tuote valikoima erilaisia hienoja sekä laadukkaita varavirtalähteitä moniin eri tarkoituksiin. Pyrimme aina hyvissä ajoin tilaamaan mielestämme hienoimmat sekä tarpeellisimmat mallit, jotta jokaiselle löytyisi omiin tarpeisiin sopivat vaihtoehdot. Saat hankittua meiltä useita erilaisia malleja sekä todella kauniita eri väri vaihtoehdoin koristeltuja varavirtalähteitä. Kaikki myymämme tuotteet ovat testattuja ja täysin turvallisia käyttää, sillä niissä on ylijännite sekä ylikuumenemissuojat. Poikkea nyt myymäläämme katsomaan mitä on tarjolla. Myymme kaikki varavirtalähteet nyt todella edulliseen hintaan ja tarjoamme kaikille verkkokaupastamme tehdyille tilauksille myös ilmaisen kotiinkuljetuksen, joten hyödynnä tämä loistava tarjous ja tee tilaus.