OPPO

OPPO
Oppo

Meidän myymälästämme löydät todella erinomaisen tuote valikoiman Oppo laitteille. Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus alalta ja sen vuoksi takaamme erinomaisen ja luotettavan palvelun. Tarjonnastamme löydät hienot suojakuoret Oppo laitteille. Ne ovat valmistettu laitteiden mittojen mukaan joten ne istuvat täydellisesti ja samalla jättävät liittimet vapaiksi. Kuoria on saatavilla kattava väri ja malli valikoima. Kätevillä näytön suojakalvoilla annat laitteesi näytölle erinomaisen suojan naarmuja ja likaa vastaan.

Meiltä myös löydät erittäin tyylikkäät ja erinomaisesti suojaavat kotelot jotka tarjoavat lähes täydellisen suojan laitteillesi. Useimmissa koteloissa olevat korttitaskut ja standi tuovat mukavuutta kun esimerkiksi käytät internettiä tai katselet elokuvia. Taskut ovat erittäin käytännölliset, saat niissä pidettyä tärkeimmät korttisi puhelimen mukana. Myös koteloita on tarjolla monia eri värejä ja malleja. Tuote valikoimassamme on myös tarjolla useita erilaisia kuulokkeita ja kaiuttimia. Kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun ja toistavat äänet tarkasti. Kaiuttimia sekä kuulokkeita meiltä löytyy useita eri malleja, värejä ja kokoja. Valikoimastamme löydät myös vesitiiviitä kaiuttimia.

Tuote valikoimaan kuuluu myös todella kätevät autotelineet joiden avulla saat laitteesi pysymään tukevasti ja turvallisesti paikoillaan autossa. Autotelineitä on laaja valikoima mistä valita. Telineet ovat erinomainen varuste autoon koska sillä saat laitteesi pysymään paikoillaan tukevasti ja turvallisesti autossasi. Tutustu valikoimaamme tänään ja näet mitä kaikkea meillä on tarjolla omille laitteillesi.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Oppo Suojakuoret

Oppo laitteille myymälästämme on saatavilla paljon hienoja erilaisia suojakuoria joilla pidät ne hyvin suojattuna naarmuja ja kolhuja vastaan. Lux-case.fi verkkokaupan pohjoismaiden suurimmasta valikoimastamme saat kätevästi ja luotettavasti tilattua kuoret laitteillesi. Kuoria meillä on tarjolla useiden väri vaihtoehtojen lisäksi myös hienoja kuvioilla varustettuja sekä erittäin kauniita kuva ja teksti yhdistelmällä koristeltuja kuoria joista varmasti jokainen löytää omaan tyyliinsä sopivat kuoret. Kuoret ovat valmistettu erittäin kestävistä ja korkeluokkaisista materiaaleista kuten alumiini seoksesta, joustavasta muovista, kovamuovista ja silikonista, joten ne kestävät päivittäistä käyttöä mahdollisimman pitkään. Kuoret eivät kuitenkaan häiritse laitteen käyttöä millään tavalla, joten voit käyttää laitetta aivan normaalisti. Kuoret tuovat myös laitteille pirteän lisän sen ulkonäköön. Kuoret ovat erittäin yksinkertaisen näköiset mutta siitä huolimatta ne tarjoavat erinomaisen suojan laitteille. Poikkea jo tänään myymäläämme katsomaan mitä kaikkea meidän suuresta ja monipuolisesta valikoimastamme löytyy juuri sinulle.

Oppo Suojakotelot

Suojakotelot ovat erinomainen ja paras mahdollinen vaihtoehto suojata koko Oppo laite jopa iskuja vastaan. Kotelot ovat erittäin monipuolinen ja käytännöllinen tapa suojata laite niissä olevien standin ja korttitaskujen ansiosta ja juuri niiden vuoksi kotelot erottuvat muista markkinoilla olevista suojista edukseen. Standi mahdollistaa sen että saat asetettua laitteesi juuri siihen kulmaan josta sinun on paras katsella esimerkiksi videoita tai sitten pelata pelejä, korttitaskut puolestaan antavat mahdollisuuden pitää tärkeimpiä korttejasi laitteesi mukana ja sinun ei aina tarvitse kantaa jokaisella kauppareissulla lompakkoa mukana. Koteloita on saatavilla hienoja eri värisiä ja myös upeilla kuvilla ja kuvioilla varustettuja malleja joista jokaisen on helppo löytää itselleen sopivat kotelot. Kotelot ovat myös valmistettu laadukkaista ja todella kestävistä materiaaleista kuten joustavasta ja nahasta, jonka vuoksi ne kestävät pidempään kovaakin käyttöä. Kotelot tarjoavat laitteelle myös erinomaisen suojan lisäksi upean ja tyylikkään ilmeen.

Oppo Suojapussit

Oppo laitteille on myös saatavilla erinomaisesti suojaavat suojapussit joissa ne kulkevat kätevästi mukanasi joka paikkaan. Suojapussit ovat materiaaliltaan korkealaatuisia ja kestäviä, sen vuoksi ne ovatkin loistava tapa pitää laite suojattuna ja lisäksi niissä olevalla hihnalla saat helposti kannettua ja pidettyä ne aina mukanasi. Pussit ovat samalla erittäin tyylikäs vaihtoehto suojata laite ja pitää se lähes uuden veroisena sillä pusseissa on todella pehmeä vuoraus joka ei naarmuta laitetta eikä muitakaan esineitä joita pussissa pidät, liäksi pusseissa on myös varattu pieni tasku pienemille tavaroille joita voit pitää puhelimesi mukana kuten avaimet, rahaa, tai vaikkapa muistilappuja, tämä ominaisuus tekee pusseista tavallaan pieniä laukkuja joissa kaikki tarpeellinen kulkee mukanasi. Pussit antavat myös tyylikkään ilmeen kun pidät siellä laitettasi mukana ja se tuo myös käytännöllisyyttä päivääsi. Erinomainen ja käytännöllinen tarvike. Toivotamme erittäin mukavia ostoshetkiä verkkokaupassamme.