Oppo R9

Oppo R9
Oppo R9 puhelin on määrä julkaista lähiaikoina ja siitä odotetaankin Oppo tuoteperheen uutta lippulaivaa. Puhelimessa on hieno 5.5” AMOLED näyttö 1080 x 1920 pikselin resoluutiolla ja käyttöjärjestelmä siinä tulee olemaan Android OS. V5.1 (Marshmallow). Muistia tässä mallissa on 4 GB RAM ja vapaata tallennustilla löytyy 64 GB verran. Mitoiltaan puhelin on 151.8 x 74.3 x 6.6mm ja painoa sillä on 145g, joten kooltaan se on todella käteväsn kokoinen puhelin.

Olemme jo verkkokaupassamme valmistautuneet sen julkaisuun ja koonneet sille upean ja kattavan valikoiman erilaisia tuotteita joista on helppo valita omalle puhelimelle ja tyylille sopivat tuotteet. Meiltä saat kätevästi tilattua puhelimeesi kuoret, kotelot, pussit, laturit, näytönsuojat, autotelineet, pyörätelineet, kaapelit, kuulokkeet, kaiuttimet ja muut lisätarvikkeet. Kotelot tarjoavat parhaan mahdollisen suojan koko puhelimelle ja siinä olevien standin ja korttitaskujen vuoksi se on erittäin käytännöllinen suoja ratkaisu. Standin avulla saat tuettua puhelimen juuri siihen kulmaan mihin itse haluat kun surffaat netissä tai katsellessasi elokuvia, korttitaskuissa puolestaan saat pidettyä mukanasi hyvin tärkeimpiä korttejasi ja voit jättää lompakkosi kotiin. Kuorilla suojaat puhelimesi yksinkertaisesti mutta tehokkaasti. Kuoret ovat valmistettu korkealaatuisista ja kestävistä materiaaleista ja samalla myös puhelimen mittojen mukaan jonka vuoksi se istuvat puhelimeen täydellisesti, jättäen myös puhelimen liitännät vapaiksi. Saatavilla kuoria on kauniiden väri vaihtoehtojen lisäkasi myös upeilla kuvioilla sekä hienoilla kuva ja teksti yhdistelmällä koristeltuja kuoria. Pussit ovat myös hieno ja tyylikäs vaihtoehto suojata puhelin. Pussissa saat pidettyä puhelimesi kätevästi mukana minne tahansa menetkin ja voit samalla pitää mukana pieniä tavaroita niille varatussa taskussa joten se toimii myös käytännöllisesti laukkuna. Tilaa omasi tänään ja hyödynnä meidän ilmainen toimituksemme. Kun tilaat arkisin ennen klo 18.00 niin saamme tuotteesi vielä saman päivän postiin.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Oppo R9 Suojakuoret

Kun etsit Oppo R9 puhelimellesi parhaita suoja vaihtoehtoja niin täältä sinä löydät upean tarjonnan erilaisia suojakuoria puhelimellesi. Lux-case.fi verkkokauppa tarjoaa sinulle pohjoismaiden suurimman ja kattavimman valikoiman laadukkaita kuoria pitämään puhelimesi suojattuna naarmuilta ja kolhuilta. Kuoret ovat valmistettu kestävistä ja korkelaatuisista materiaaleista kuten alumiinista, silikonista, kovamuovista ja TPU-muovi hybridi seoksesta, jonka avulla puhelimesi pysyy paremmassa kunnossa ja mahdollisesti pidentää myös sen käyttöikää. Kuoria on meiltä saatavilla kauniiden eri väri vaihtoehtojen lisäksi myös upeita kuviollisia sekä erittäin hienoja kuva ja teksti yhdistelmällä koristeltuja kuoria joista varmasti jokainen löytää omaan tyyliinsä sopivat kuori mallit. Kuoret ovat siitä erinomaiset että ne eivät vaikuta puhelimen normaali käyttöön millään lailla, joten voit käyttää sitä aivan kuten ennenkin. Kuoret ovat todella helppokäyttöiset ja samalla ne antavat mukavan ja pirteän ilmeen puhelimellesi. Hanki meiltä omasi jo tänään. Tarjoamme meidän kaikille tuotteille ilmaisen toimituksen suoraan kotiisi ja kun lähetät meille tilauksesi ennen klo 18.00 arkisin niin saamme pakettisi vielä postiin samana päivänä.

Oppo R9 Suojakotelot

Markkinoiden parhaan mahdollisen suojan puhelimellesi annat ehdottomasti suojakoteloilla. Kotelot tarjoavat koko puhelimellesi upean suojan ja niissä olevat standi ja korttitaskut erottavat ne hienosti edukseen muista tarjolla olevista suojista niiden monipuolisuuden ja käytännöllisyyden vuoksi. Koteloissa oleva standi mahdollista sen että saat asetettua puhelimesi haluamaasi kulmaan kun esimerkiksi surffaat internetissä ja varsinkin kun katselet elokuvia siitä, korttitaskuissa puolestaan kulkevat kätevästi tärkeimmät korttisi puhelimesi mukana, eikä sinun aina tarvitse ottaa lompakkoasi mukaan joka paikkaan. Kotelot tarjoavat myös erittäin kattavan suojan lisäksi myös hienon tyylikkään ilmeen puhelimellesi. Kotelot ovat myös valmistettu kestävistä ja laadukkaista materiaaleista kuten TPU-muovista ja nahasta ja sen vuoksi ne ovat pitkäikäisiä päivittäisessä käytössä. Meillä on tarjolla hienoja eri värisien koteloiden lisäksi myös upeilla kuvilla varustettuja sekä kauniilla kuvioilla koristeltuja koteloita joista varmasti kaikki löytävät omalle tyylilleen uskolliset mallit.

Oppo R9 Lisätarvikkeet

Lisätarvikkeissa Oppo R9 puhelimelle meillä on tarjota runsaasti eri vaihtoehtoja helpottamaan sen käyttöä ja tuomaan vapaa-aikaan enemmän tekemistä. Erinomaisilla näytönsuojilla pidät puhelimesi näyton hyvässä kunnossa ja puhtaana kätevästi, lisäksi näytönsuojat ovat helpot asettaa puhelimen näytölle. Latureita, autolatureita ja matka adaptereita meiltä löytyy useita eri värisiä ja mallisia, joista valita omansa. Laadukkaita kuulokkeita meillä on myös todella laaja valikoima, kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun ja lisäksi ne toistavat äänet tarkasti. Tarjolla on paljon eri mallisia ja värisiä kuulokkeita. Kaiuttimia on joka lähtöön valikoimassamme ja niitä on saatavilla erikokoisia, eri värisiä ja eri mallisia, kaiuttimet ovat ehdoton valinta niille jotka haluavat paremman äänenlaadun kuin laitteiden normaali kaiuttimet antavat kun esimerkiksi katselet elokuvia tai kun kuuntelet musiikkia. Kosketusnäyttökynät ovat todella hauska lisä kun selailet internettiä, sillä se ei naarmuta näyttöä eikä jätä rasvaisia jälkiä näytölle. Tarjonnasta löytyy vielä muutamia kauko-ohjattavia tuotteita jotka tuovat iloa tlsään päivään ja voit ohjailla niitä puhelimellasi vaikka kotona tai sitten ulkona. Toivotamme oikein mukavia ostoshetkiä verkkokaupassamme.