Oneplus One

Oneplus One
Suojakuoret, kotelot ja lisätarvikkeet OnePlus One puhelimelle – Tässä upeassa puhelimessa on 5,5 tuuman näyttö, neliytiminen 2,5 Gigahertsin Krait 400 prosessori ja se käyttää Android 4.4 KitKat käyttöjärjestelmää. Puhelin on ainoastaan 8.9mm paksu ja painaa 162 grammaa. Lux-case.fi verkkokaupan tuotteilla teet tästä upeasta puhelimesta entistäkin paremman. Kaupastamme löydät puhelimen suojaukseen tarkoitetut huippulaatuiset OnePlus One näytönsuojakalvot, suojakotelot sekä suojakuoret, joilla pidät tämän puhelimen ja sen huippuominaisuudet suojassa vahingoilta. Meiltä löydät myös kaikki tarvittavat välineet autoosi ja tarjoamme laadukkaat autotelineet sekä autolaturit erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Tuotevalikoimamme on todella laaja ja meiltä löydät myös pyörätelineet, käsivarsikotelot, pussit, kaapelit, standit, kuulokkeet sekä mini kaiuttimet. Vietä hetki aikaa tarjontamme parissa ja tilaa tarvitsemasi tuotteet. Lähetämme kaikki verkkokaupastamme tilaamasi tuotteet kotiisi ilman postikuluja!
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

OnePlus One Suojakuoret

Suojakuoret OnePlus One puhelimelle – Tätä huippu ominaisuuksin varustettua puhelinta tituleerataan lippulaiva puhelinten tappajaksi, eikä se ole ihme sillä tämä puhelin on todella loistava. Puhelimessa on uskomattoman tarkka 5,5 tuuman näyttö, 2,5 GHz suoritin ja se käyttää Android 4.4.4 KitKat käyttöjärjestelmää. Se painaa 162 grammaa ja se on ainoastaan 8.9 mm paksu. Lux-case.fi verkkokaupan tuotteilla varmistat, että tämä puhelin ja sen loistavat ominaisuudet pysyvät turvassa. Kauppamme OnePlus One suojakuoret istuvat puhelimellesi täydellisesti sillä ne on valmistettu millimetrintarkasti istumaan puhelimellesi ja mukailemaan sen kaikkia muotoja. Suojakuoret eivät peitä koko puhelinta vaan ainoastaan sen takakannen sekä kyljet, jättäen kameran, näytön sekä muut puhelimesi ominaisuudet avoimiksi käyttöösi. Myymämme suojakuoret on valmistettu silikonista, alumiinista, TPU:sta sekä komposiittimuovista ja ne kaikki tarjoavat puhelimellesi erinomaisen suojan naarmuja sekä iskuja vastaan. Suojakuorien väri ja kuvio vaihtoehdot ovat lähes loputtomat, joten valinnanvaraa on todella paljon ja löydät varmasti omasi. Kuoret on myös todella helppo asentaa paikalleen ja niiden vaihto käy käden käänteessä, joten voit vaihtaa niitä vaikka, joka viikko. Myymme kaikki suojakuoret nyt alennettuun hintaan ja tarjoamme niille lisäksi ilmaisen kotiinkuljetuksen, joten hyödynnä tämä tarjous ja tee tilaus!

 

OnePlus One Kotelot, Laukut Ja Pussit

Kotelot OnePlus One puhelimelle – Jos haluat täydellisen suojan tälle upealle puhelimelle, niin suosituksemme on, että hankit sille laadukkaan suojakotelon. OnePlus One suojakotelo on valmistettu laadukkaasta PU nahasta ja meiltä löytyy myös aidosta nahasta valmistettuja koteloita. Suojakotelot tekevät puhelimestasi todella tyylikkään ja persoonallisen näköisen ja ne antavat puhelimellesi loistavan suojan naarmuja, iskuja, likaa sekä pölyä vastaan. Kaikki myymämme suojakotelot on valmistettu istumaan täydellisesti puhelimellesi eikä puhelimesi pääse tipahtamaan kotelosta, vaikka sen kansi olisi auki. Koteloista löytyy myös useita arkipäivää helpottavia ominaisuuksia kuten kätevät kortti- ja setelitaskut, joissa voit säilyttää kaikkia tärkeitä korttejasi sekä käteistä rahaa. Koteloiden kansi taittuu myös kätevästi puhelimen taakse, jolloin kotelo muuttuu käytännölliseksi standiksi. Koteloitamme löytyy myös smart view ikkunalla varustettuna, joten sinun ei tarvitse avata puhelimesi kantta, kun joku soittaa tai puhelimeesi saapuu pikaviesti. Suojakoteloiden lisäksi tarjonnastamme löytyy kätevät älypuhelinten suojapussit sekä laukut. Suojapussi on ehdottomasti hankkimisen arvoinen, mikäli et halua puhelimeesi suojakuorta tai koteloa. Pussi pitää puhelimesi turvassa naarmuilta sekä lialta, jos pidät sitä esimerkiksi taskussasi tai repussasi. Myymämme älypuhelin laukut on varustettu kätevällä olkahihnalla ja ne on valmistettu laadukkaasta PU nahasta, joten ne ovat todella tyylikkäitä. Vietä hetki aikaa tarjontamme parissa ja tilaa tyyliisi sopivin kotelo, pussi tai laukku.

 

OnePlus One Lisätarvikkeet

Lisätarvikkeet OnePlus One puhelimelle – Tervetuloa Lux-case.fi verkkokauppaan! Suuresta valikoimastamme löydät kaikki tarvittavat lisätarvikkeet ja myymme suojakuorien sekä koteloiden lisäksi laadukkaat ja helposti asennettavat OnePlus One näytönsuojakalvot, jotka pitävät puhelimesi näytön puhtaana ja uudenveroisena todella pitkään. Tarjonnastamme löytyy myös sadat erilaiset OnePlus One puhelimelle yhteensopivat kuulokkeet sekä mini kaiuttimet. Urheilevalle ihmiselle tarjoamme laadukkaat käsivarsikotelot sekä pyörätelineet erittäin edulliseen hintaan. Puhelimen virranhallintaan olemme keränneet läjän autolatureita, verkkovirtalatureita sekä power bank varavirtalähteitä. Kaikki laturimme ovat CE hyväksyttyjä ja täysin turvallisia käyttää laitteesi kanssa. Tarjontamme on todella laaja, joten vietä hetki aikaa tuotteidemme parissa ja tee tilaus. Kaikki Lux-case.fi verkkokaupasta tekemäsi tilaukset toimitetaan kotiisi ilman postikuluja, joten hyödynnä tämä uskomaton tarjous ja tee tilaus!