Nokia

Nokia

Meidän lux-case myymälästämme löydät erittäin hienon tuote valikoiman Nokia laitteille. Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus alalta ja sen vuoksi takaamme erinomaisen ja luotettavan palvelun. Tarjonnastamme löydät hienot suojakuoret Nokia laitteille. Ne ovat valmistettu laitteiden mittojen mukaan joten ne istuvat täydellisesti ja samalla jättävät liittimet vapaiksi. Kuoria on saatavilla kattava väri ja malli valikoima. Kätevillä näytön suojakalvoilla annat laitteesi näytölle erinomaisen suojan naarmuja ja likaa vastaan. Meiltä myös löydät erittäin tyylikkäät ja erinomaisesti suojaavat kotelot jotka tarjoavat lähes täydellisen suojan laitteillesi. Useimmissa koteloissa olevat korttitaskut ja standi tuovat mukavuutta kun esimerkiksi surffaat internetissä tai katselet elokuvia. Taskut ovat erittäin käytännölliset, saat niissä pidettyä tärkeimmät korttisi puhelimen mukana. Myös koteloita on tarjolla monia eri värejä ja malleja. Tuote valikoimassamme on myös tarjolla useita erilaisia kuulokkeita ja kaiuttimia. Kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun ja toistavat äänet tarkasti. Kaiuttimia sekä kuulokkeita meiltä löytyy useita eri malleja, värejä ja kokoja.

Valikoimastamme löydät myös vesitiiviitä kaiuttimia. Tuote valikoimaan kuuluu myös todella kätevät autotelineet joiden avulla saat laitteesi pysymään tukevasti ja turvallisesti paikoillaan autossa. Autotelineitä on laaja valikoima mistä valita. Telineet ovat erinomainen varuste autoon koska sillä saat laitteesi pysymään paikoillaan tukevasti ja turvallisesti autossasi. Tutustu valikoimaamme jo tänään ja katso mitä kaikkea meillä on tarjolla omille laitteillesi.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Nokia Suojakuoret

Lux-case.fi verkkokaupasta löydät Skandinavian laajimman valikoiman suoja ja lisätarvike tuotteita Nokia puhelimille, tableteille ja kannettaville tietokoneille. Yli 10 vuoden kokemuksella takaamme luotettavan ja turvallisen palvelun sinulle. Tilauksesi saat tehtyä helposti ja nopeasti suoraan kotoasi ja toimitamme tuotteet suoraan kotiisi. Valikoimassamme on useita eri väri vaihtoehtoja, monia upeita kuviollisia ja kuva/teksti yhdistelmä kuoria joita jokainen löytää mieleisensä. Kuoret ovat valmistettu erittäin kestävistä materiaaleista kuten joustavasta muovista, alumiini seoksesta, silikonista, kovamuovista sekä puusta, lisäksi ne ovat valmistettu Nokia laitteiden mittojen mukaisesti joten ne istuvat puhelimeesi täydellisesti ja samalla jättää laitteen liitännät vapaiksi. Suojakuoret ovat fiksu tapa suojata puhelin likaa ja naarmuja vastaan. Tule nyt käymään myymälässämme tutustumassa erittäin suureen tuote valikoimaammme.

Nokia Suojakotelot

Suojakotelot ovat ehdottomasti paras tapa suojata koko laite. Varsinkin nahkakotelot ovat ensiluokkainen vaihtoehto suojata ne kolhuja, likaa ja naarmuja vastaan. Nahkakotelot erottuvat edukseen muista niiden ominaisuuksien avulla kuten tuki joka nahkakoteloissa on helpottaa varsinkin internetissä surffaamista ja elokuvien katselua kun saat tuettua laitteesi ilman että joudut pitämään siitä kiinni kokoajan. Korttitaskut puolestaan ovat erittäin hyödyllisiä koska voit pitää niissä esimerkiksi käyntikortteja, pankkikortteja ja ajokorttia ja sinun ei tarvitse aina ottaa lompakkoasi mukaan joka paikkaan. Suojapussit ovat myös erinomainen ja erilainen tapa suojata laite lialta ja naarmuilta. Laite on helppo ja näppärä pitää mukana pussissa kun vaikka liikut kaupungilla. Sekä koteloita ja pusseja on saatavilla useilla eri väreillä ja kuvioilla.

Nokia Lisätarvikkeet

Meillä on tarjolla erittäin laaja ja kattava valikoima erilaisia Nokia laitteiden lisätarvikkeita. Täältä löydät tuotteet juuri sinun tyylillesi. Laitteiden näytön pidät suojattuna ja hyvässä kunnossa likaa ja naarmuja vastaan kätevillä ja helposti asennettavilla näytön suojakalvoilla. Kalvot ovat todella kätevät asettaa laitteen näytölle. Kuulokkeita myös löytyy useita väri vaihtoehtoja kuten myös malleja. Laadukkaat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun ja toistavat äänet tarkasti. Kaiuttimia löytyy meidän valikoimastamme monia kokoja, malleja ja värejä joista on myös helppo valita omaan tyyliin sopivat. Kun haluat kuunnella musiikkia tai katsella elokuvia paremmalla äänen laadulla kaiuttimet ovat loistava valinta. Saatavilla on myös kattava valikoima vesitiiviitä kaiuttimia joita voi hyvin käyttää vaikka kylpyhuoneessa. Autotelineet ovat myös osa meidän valikoimaamme. Autotelineet ovat erittäin näppärä hankinta autoon, nimittäin sillä pidät laitteesi tukevasti ja turvallisesti kiinnitettynä kun itse keskityt ajamiseen. Telinettä voit käännellä useisiin eri kulmiin ja saat sen helposti kiinnitettyä vaikka auton tuulilasiin tai muille tasaisille pinnoille. Valikoimastamme löydät myös monen mallisia ja värisiä latureita ja autolatureita. Myös erilaisia kaapeleita löydät meiltä laajan valikoiman. Tutustu rauhassa valikoimaamme ja käy samalla katsomassa meidän muita Nokia tuotteitamme. Toivotamme mukavia ostos hetkiä lux-case.fi verkkokaupassa.