Nokia XL

Nokia XL

Meillä Lux-casella on ilo esitellä suomen kattavin Nokia XL lisätarvike ja suojakuori valikoima. Verkkokaupastamme löytyvillä tuotteilla suojaat puhelimesi ja teet sen käyttämisestä helpompaa, mukavampaa ja tehokkaampaa. Tuotteillamme voit ottaa kaikki puhelimesi monipuoliset ominaisuudet mahdollisimman tehokkaaseen käyttöön. Valikoimastamme löytyy niin paljon tuotteita, että olemme jakaneet ne viiteentoista kategoriaan jotta oikeiden tuotteiden löytäminen olisi mahdollisimman helppoa. Puhelimen suojaaminen kannattaa aloittaa ensimmäisestä päivästä alkaen, näin voit varmistaa puhelimen säilymisen vuosien ajan. Tilaaminen Lux-caselta on helppoa, nopeaa ja vaivatonta, voit käyttää kaikkia yleisimpiä maksutapoja ja tarjoamme myös ilmaiset kotiinkuljetukset kaikkiin tilauksiin. Suuri kosketusnäyttösi kannattaa myös ehdottomasti suojata Nokia XL näytön suojakalvolla. Katso myös Nokia X tuotteet.

 

posti

Ilmainen Kuljetus

✔ Ilmainen toimitus

✔ Päivittäiset toimitukset

paytrail

Paytrail

✔ Suomen verkkomaksut

✔ 30 Päivän palautusoikeus

 

support

Asiakastyytyväisyys

✔ 100% Tyytyväisyystakuu

Nokia XL Suojakuoret

Olemme nähneet lukemattomia korjaus laskuja ja hajonneita älypuhelimia, kolhuja ja naarmuja joka puolella. Nokia XL suojakuorella voit helposti välttää tämän. Meiltä löytyy valtava valikoima erilaisia suojakuoria. Materiaali vaihtoehtoja ovat mm. muovi, silikoni, TPU ja metalli. Joten on täysin sinun päätettävissä, että mikä on lempi materiaalisi. Joka tapauksessa, voimme taata että minkä materiaalin ikinä valitsetkin, huippulaatu ja tehokas suojaus on taattu älypuhelimellesi. Nokia XL suojakuoret on äärimmäisen helppo ja nopea tilata. Jos tilaat ennen klo 17.00 tilaus toimitetaan jo samana päivänä. Tarjoamme myös ilmaisen toimituksen kaikkiin tilauksiin, joten älä epäröi vaan tilaa jo tänään!

Nokia XL kotelot

Henkilölle joka haluaa hieman enemmän puhelimen suojaukselta, suosittelemme Nokia XL koteloa jonka voit hankkia monilla erilaisilla ominaisuuksilla kuten standilla, korttitaskuilla, magneetti sulkimella tai smartview ikkunalla, jonka ansiosta voit seurata saapuvia ilmoituksia ja vastata puheluihin, ilman että sinun täytyy avata kantta. Mahtavia materiaaleja, kuten esimerkiksi aitoa nahkaa. Nokia XL nahkakotelo on todellakin jotain joka antaa sinulle hieman luksuksen tunnetta ja huippulaatua. Lux-case tarjoaa 100% tyytyväisyystakuun. Ilmainen, nopea ja helppo toimitus. Löydä omat suosikkisi valtavan valikoimamme joukosta. Muista katsoa myös muita Nokia XL tarvikkeita. Vaikka olemmekin suojaukseen erikoistunut verkkokauppa, valikoimistamme löydät satoja muitakin käytännöllisiä Nokia XL tarvikkeita.

Nokia XL Lisätarvikkeet

Lisätarvikkeet Nokia XL puhelimelle. Älypuhelimelle on tarjolla valtava valikoima lisätarvikkeita ja suurimman osan voit löytää Lux.case.fi verkkokaupasta! Tarvikkeet voivat vaihdella aina MicroSD muistikortista, tripod stadniin, alkoholi testeriin, kosketusnäyttöhanskoihin ja kauko-ohjattaviin autoihin. Tai jos rakastat valokuvaamista, voit ostaa yleismallisen 8X zoomin puhelimellesi. Nokia XL tarvikevalikoima on lähes loputon, joten rohkeasti vain tilaamaan. Jos tilaat ennen klo 17.00 niin postitamme paketin jo samana päivänä. Toimitus on erittäin nopea ja ennen kaikkea maksuton!