Nokia X

Nokia X

Tältä osastolta löydät upean valikoiman tuotteita sinun Nokia X puhelimellesi. Meiltä saat kätevästi ja luotettavasti tilattua puhelimeesi kuoret, kotelot, pussit, laturit, näytönsuojat, autotelineet, pyörätelineet, kaapelit, kuulokkeet, kaiuttimet sekä muita hauskoja lisätarvikkeita. Nokia X puhelimen upean näytön pidät hyvässä kunnossa kätevillä näytön suojakalvoilla. Puhelimesi saat hyvin helposti ja yksinkertaisesti pidettyä suojattuna Suojakuorilla. Niitä on saatavilla paljon eri värisinä, upeilla kuvioilla ja teksti/kuva yhdistelmällä varustettuja kuoria. Kotelot tuovat puhelimeesi tyylikkyyttä ja tarjoavat erinomaisen suojan koko puhelimelle. Nahkakoteloissa oleva tuki ja korttitaskut tekevät kotelon käytöstä erittäin mukavan. Autotelineet ovat loistava hankinta autoon koska niillä saat puhelimesi pidettyä tukevasti ja turvallisesti paikoillaan. Muista myös käydä samalla katsomassa meidän muita Nokia tuotteitamme. Tee tilauksesi jo tänään ja hyödynnä ilmainen toimituksemme.


 

posti

Ilmainen Kuljetus

✔ Ilmainen toimitus

✔ Päivittäiset toimitukset

paytrail

Paytrail

✔ Suomen verkkomaksut

✔ 30 Päivän palautusoikeus

 

support

Asiakastyytyväisyys

✔ 100% Tyytyväisyystakuu

Nokia X

Nokia on julkaissut ensimmäisen puhelimensa joka käyttää android käyttöjärjestelmää. Kuten olettaa voi, tässä puhelimessa on paljon ongelmia, mutta myös paljon hyvää. Ensinnäkin suuri plussa on 90€ hintalappu, mutta toisaalta voidaan myös olettaa että tästä syystä puhelimen ominaisuudet kärsivät huomattavasti. Mutta nokia varmasti saavuttaa paljon uusia asiakkaita android käyttöjärjestelmän myötä. 4 tuuman näyttö 480 x 800 resoluutiolla on tämän hintaluokan puhelimelle vähintäänkin hyvä. Nokia X käyttää androidin 4.1 versiota mutta se ei näytä millään muotoa normaalilta android käyttöjärjestelmältä. Siinä on todella paljon samaa kuin windowsissa, kuten esimerkiksi alkunäyttö joka näyttää kaiken mitä puhelimessasi tapahtuu windowsista tuttuina ikkunoina. Kaiken kaikkiaan tämän hintaiseksi puhelimeksi Nokia X on ehdottomasti hyvä sijoitus! Lux-Case.fi tarjoaakin tälle upealle uutuuspuhelimelle reilusti lisätarvikkeita, aina suojakuorista autotelineisiin.

Nokia X Suojakuoret / Kotelot

Lux-Case.fi verkkokaupasta löytyy valtava määrä Nokia X lisätarvikkeita, olemme kuitenkin puhelinten ja tablettien suojaamiseen erikoistunut verkkokauppa, joten meiltä löydät valtavan valikoiman Nokia X yhteensopivia suojakuoria ja koteloita. Suojakuoret ja kotelot on valmistettu käsityönä käyttäen vain laadukkaita materiaaleja. Suojakuoria on tarjolla useissa eri materiaaleissa, joilla kaikilla on omat hyvät ja huonot puolensa. Eli kun valitset suojakuoria, kannattaa tyylin lisäksi miettiä, mikä voisi olla oikea materiaali juuri sinun käyttötarkoituksiisi. Kotelot taas ovat äärimmäisen tyylikäs ja käytännöllinen tapa suojata puhelintasi. Meiltä löytyy koteloita jotka on valmistettu kankaasta sekä koteloita jotka on valmistettu nahasta, mutta molemmissa on käytännössä samat ominaisuudet. Koteloissa on kansi jonka voi kääntää kätevästi puhelimen taakse standiksi, jolloin voit tukea puhelimesi juuri itsellesi sopivaan kulmaan esimerkiksi elokuvien katselua varten.

Nokia X Lisätarvikkeet

Kuten sanottu, olemme puhelinten suojaukseen erikoistunut verkkokauppa, mutta meiltä löytyy satoja muitakin tuotteita, joiden avulla teet puhelimesi käsittelystä sekä helpompaa että mukavampaa. Lisätarvikkeita löytyy aina rannenauhoista kaiuttimiin ja autolatureihin. Yksi harvinaisemmista tarvikkeista joka verkkokaupastamme löytyy on pyöräteline. Pyörätelineellä mahdollistat puhelimen helpon käytön pyöräilyn aikana, puhelin pysyy aina tukevasti käsillä joten voit kuunnella musiikkia, vastata puheluihin tai vaikka käyttää navigaattoria. Kannattaa ehdottomasti tutustua tarjontaamme ja hyödyntää upeat tarjouksemme!