Nokia N8

Nokia N8

Me Lux-Casella pyrimme aina tarjoamaan mahdollisimman laajan älypuhelin tarvikevalikoiman tuhansille uskollisille asiakkaillemme. Meiltä löydät parhaan valikoiman Nokia N8 suojakuoria, koteloita ja lisätarvikkeita. Kuori ja kotelo valikoimastamme voit valita juuri tyyliisi sopivat tuotteet. Älypuhelinten yleinen ongelma on akun kesto, meiltä löytyy siihenkin ratkaisu. Varavirtalähteiden ansiosta sinun ei enää tarvitse miettiä akunvaraustasi, valikoimassamme on useita erimalleja joista löydät varmasti mieleisesi. Vesitiiviit kotelot ja käsivarsikotelot mahdollistavat laitteesi käytön äärimäisissäkin olosuhteissa. Muistathan suojata myös näyttösi lialta ja naarmuilta, näytön suojakalvoillamme. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaiset toimitukset aina kotiovellesi saakka. Toivotamme nautinollisia shoppailu hetkiä verkokaupassamme.

 

posti

Ilmainen Kuljetus

✔ Ilmainen toimitus

✔ Päivittäiset toimitukset

paytrail

Paytrail

✔ Suomen verkkomaksut

✔ 30 Päivän palautusoikeus

 

support

Asiakastyytyväisyys

✔ 100% Tyytyväisyystakuu

Nokia N8 Kuoret

Vuoden 2010 loppupuolella Nokian lippulaivana toiminut Nokia N8 toimii Symbia 3 alustalla. Nokia N8 puhelimen perustana toimii kuitenkin sen huippuluokan 12 megapikselin kamera, Carl Zeiss-optikalla ja Xenon salamalla. Video kuvaa saat tallennettua HD tarkkuudella. Nokia N8 puhelinta saa alkuperäisestikin jo viidessä eri värissä, pinkki, musta, vihreä, valkoinen ja vaaleansininen. 3,5 tuuman näyttö joka toistaa yli 16 miljoonaa väriä ja jonka resoluutio on 640x360 pikseliä. AMOLED näyttötekniikan asiosta näyttö on erittäin selkeä, kirkas ja kosketus tarkkuus on hyvä. Kapasiteetiltaan 1200mAh akkulle luvataan lähes uskomattomalta kuullostavat 400 tuntia valmiusaikaa 3G verkossa ja puheaikaa 5,8 tuntia samassa verkossa. Nokia N8 tyylikkäät kuoret sisältävät tehokkaan 680 megahertin prosessorin joka on loistava parannus edeltäjäänsä N97 verrattuna missä oli vain 434 megahertsin suoritin.

Nokia N8 Suojakuori

Lux-Case.fi verkkokauppa tarjoaa tälle upealle Nokialaiselle loistavan valikoiman laadukkaita suojakuoria. Valikoimastamme löydät Nokia N8 puhelimellesi suojakuoret useissa väreissä, malleissa ja materiaaleissa. Suojakuoremme on mittatilaustiönä valmistettu antamaan paras istuvuus, suoja ja jättämään kaikki liitännät ja painikkeet vapaasti käytettäväksi. Markkinoiden parhaista materiaaleista valmistetut kuoremme ovat erittäin mukaviä päivittäisessä käytössä, juuri mukavan tuntuisien materiaalien ja kestävien materiaalien ansiosta. Selaa siis suojakuori valikoimaamme ja tee löytöjä, löydät varmasti omaankin tyyliisi sopivat tuotteet.

Suojakuori valikoimamme lisäks meillä on ilo tarjota erittäin laaja lisätarvike valikoima Nokia N8 puhelimelle. Valikoimastamme löydät muun muassa nahkakotelot, laturit, standit, autotelineet, iPhone työkalut, kuulokkeet, kaiuttimet, näytön suojakalvot, käsivarsikotelot, vesitiiviitkotelot, kaapelit ja paljon muuta. Autoteline ja autolaturi tulisi tänä päivänä löytyä jo jokaisesta autosta, jos sinulta ei vielä löydy niin nyt on korkea aika varustella autosi älypuhelimien aikakaudelle, tietenkään handsfree laitetta unohtamatta. Näytönsuojakalvoillamme pidät näyttösi turvassa, käyttöä täysin haittaamattomasti näytön päälle liimattava kalvo antaa loistavan suojan likaa ja naarmuja vastaan.