Nokia Lumia 929

Nokia Lumia 929

Onneksi olkoon, olet löytänyt tiesi selaamaan suomen kattavinta Nokia Lumia 929 puhelintarvike valikoimaa. Valikoimamme pitää sisällään tuhansia erilaisia puhelintarvikkeita, joiden avulla mahdollistat puhelimesi entistä helpomman, käytännöllisemmän sekä turvallisen käytön. Olemme kuitenkin erikoistuneet nimenomaan puhelimen tehokkaaseen suojaukseen ja laadukkaiden suojakuoriemme ansiosta varmistat että puhelimesi kestää käytössä vuosia. Tilaa heti, sillä kaikki tuotteet saat nyt tarjoushintaan ja ilmaisella kotiinkuljetuksella.

 

posti

Ilmainen Kuljetus

✔ Ilmainen toimitus

✔ Päivittäiset toimitukset

paytrail

Paytrail

✔ Suomen verkkomaksut

✔ 30 Päivän palautusoikeus

 

support

Asiakastyytyväisyys

✔ 100% Tyytyväisyystakuu

Nokia Lumia 929

Tässä on Nokian uusi lippulaiva puhelin! Aivan uskomattoman hieno malli Nokialta jossa todella tarkka 5 tuuman HD AMLOED näyttö. Todella tehokas neliydinprosessori takaa sen, että Nokia Lumia 929 pyörittää kaikkia sovelluksia todella sulavasti. 20-megapikselin kameralla ikuistat kaikki itsellesi tärkeät hetket todella tarkalla kuvanlaadulla. Käyttöjärjestelmänä tässä puhelimessa toimii Windows Phone Update 3. Puhelimesta löytyy kaikki tarvittavat ominaisuudet kuten Wi-Fi, GPS, NFC ja Bluetooth 4.0. Nokia tarjoaa myös uudelle lumialleen Microsoft office paketin ohella mm Nokia Here maps, MixRadio, Nokia Beamer ja Drive+ navigation. Jokatapauksessa Nokia Lumia 929 on todella nopea puhelin joka kannattaa ehdottomasti suojata putoamisen varalta suojakuorella. Meiltä myös satoja muita tarvikkeita, joten tutustu kaikessa rauhassa valikoimaamme ja tee hienoja löytöjä!

Nokia Lumia 929 Suojakuoret

Niinkin hieno älypuhelin kuin Nokia Lumia 929 kannattaa ehdottomasti suojata, jotta se pysyisi uudenveroisena mahdollisimman pitkään. Kalliit älypuhelimet eivät ole tunnettuja kestävyydestään, eli yksikin pudotus maahan saattaa tehdä haittaa puhelimen upeille ominaisuuksille. Mutta ei hätää, olemme puhelinten suojaukseen erikoistunut verkkokauppa, joten meiltä löydät valtavan valikoiman suojakuoria ja koteloita. Suojakuoren valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota muuhunkin kuin vain tyylikkyyteen, eri materiaaleja on useita, ja kaikilla niistä on omat ominaisuutensa. Tehokkaimman suojan antaa hybridi kuoret mutta meiltä löytyy myös, kovamuovisia kuoria, TPU-materiaalista, alumiinistä, ja silikonista valmistettuja kuoria. Silikonikuoret antavat erityisen hyvän suojan putoamista ja kolhuja vastaan. Suojakuorten ohella kannattaa hankkia myös näytön suojakalvo, jolla pidät näytön naarmuttomana jopa vuosien ajan.

Nokia Lumia 929 Lisätarvikkeet

Vaikka olemmekin puhelinten suojaukseen erikoistunut liike, se ei tarkoita sitä että valikoimamme muiden tarvikkeiden osalta olisi huono. Meiltä löytyy satoja Nokia Lumia 929 tarvikkeita, joten voit olla varma että löydät etsimäsi meiltä. Meiltä tarvikkeita aina kosketusnäyttökynistä autotelineisiin. Katso esimerkiksi hauskat puhelimella ohjattavat radio-ohjattavat autot. Kuulokevalikoimastamme löydät satoja tyylikkäitä kuulokkeita joissa kaikissa loistava äänenlaatu. Matkakaiuttimillamme voit pitää musiikin aina mukanasi, riippumatta siitä missä kuljet. Kaikki tuotteemme ovat nyt tarjouksessa, joten käytä aikaa valikoimaan tutustumiseen ja tee mahtavia löytöjä! Kaikkiin tilauksiin nyt myös ilmainen kotiinkuljetus!