Nokia Lumia 928

Nokia Lumia 928

Nokia Lumia 928 tarvikevalikoimaan on kerätty täydellinen kokoelma laadukkaita suojakuoria, koteloita, latureita, kuulokkeita, kaiuttimia ja lukuisia muita tuotteita. Selaa valikoimaamme ja tee löytöjä! Lumia 928 puhelimelle on tarjolla latureita autoon sekä kotiin ja niiden kanssa yhteensopivia latauskaapeleita on tarjolla useita kymmeniä. Oikenlaisilla lisätarvikkeilla saat puhelimestasi paljon enemmän irti ja muokkaat sen oman tyyliseksesi. Valitse siis itsellesi sopivat tuotteet ja tilaa heti!

 

posti

Ilmainen Kuljetus

✔ Ilmainen toimitus

✔ Päivittäiset toimitukset

paytrail

Paytrail

✔ Suomen verkkomaksut

✔ 30 Päivän palautusoikeus

 

support

Asiakastyytyväisyys

✔ 100% Tyytyväisyystakuu

Nokia Lumia 928

Tämä Nokian huippu uutuus on suunnattu Yhdysvaltojen markkinoille, eikä sen Euroopan markkinoille tulemisesta ole tietoa. Nokia Lumia 928 on variaatio Lumia 920 mallista. Puhelin on varusteltu PureView kamera 8,7 megapikselisellä kennolla. Kamera on varustettu optisella kuvan vakaimella sekä tehokkaalla Xenon-salamavalolla. Tästä Lumiasta löytyy 4,5 tuumainen WXGA HD OLED ClearBlack näyttö, jossa on 1280 x 768 resoluutio. Pikselintiheys on noin 334 ppi, eli 334 pikseliä tuumalla. Lumia 920 puhelimeen verrattuna näyttö on saanut parannuksia IPS-paneelin muodossa. Puhelin hyödyntää Nokialle totuttuun tapaan Windows Phone 8 käyttöjärjestelmää. Nokia Lumia 928 puhelin on varustettu yhdellä markkinoiden kehittyneimmistä kaiuttimista.

Nokia Lumia 928 Tarvikkeet

Lux-Case.fi verkkokauppa on aina tarjonnut Suomen parhaan valikoiman Nokia älypuhelinten suojatuotteita ja lisävarusteita. Lumia 928 ei tee poikkeusta tämän suhteen. Puhelimelle on tarjolla satoja korkealaatuisia tuotteita. Suojakuori valikoimassamme on laadukkaita mallikohtaisia suojakuoria, joill tarjoat helpon ja edullisen suojan kalliille älypuhelimellesi. Suuri kosketusnäyttösi on suositeltavaa suojata laadukkailla mallikohtaisilla näytön suojakalvoillamme. Suuri näyttö ja tehokas prosessori ovat virtasyöppöjä, joten valikoimamme varavirtalähteet on sopiva hankita Nokia Lumia 928 omistajille. PowerBankit eli varavirtalähteet on helposti mukana kulkevia korkea kapasiteettisia vara-akkuja, joilla lataat puhelimesi akun monesti vain yhdellä PowerBankin latauksella. Autotarvike valikoimaamme on listattu laadukkaat autotelineet, monikäyttöiset autolaturit sekä erittäin tyylikkäät ja helppokäyttöiset langattomat bluetooth handsfree laitteet. Kaapeli valikoimassamme on tarjolla kymmeniä lataus ja datakaapeleita Lumia 928 puhelimelle. Puhelin on varustettu perinteisellä Micro USB liitännällä, joten sille on tarjolla kymmeniä kaapeleita. Muun muassa löydät pinkit, vihreät, vaaleansiniset ja violetit latauskaapelit puhelimellesi. Kaapelit tuoteryhmään on listattu myös monipuoliset matka-adapterit, joilla mahdollistat lataamisen useimmissa maissa. Suojapussit ja nahkataskut on erittäin tyylikäs ja helppo tapa suojata puhelimesi. Tehokkaan suojan tarjoavat nahkataskut antavat Lumiallesi hienostuneen tyylin ja tehokkaan suojan. Tarjoamme kaikille myymillemme Nokia Lumia 928 tuotteille ilmaiset kuljetukset koko Suomeen. Lähetämme tuotteita jokaisena arkipäivänä ja lähetämme tilaukset sinulle vielä saman päivän aikana, kun teet tilauksesi enne ilta kuutta. Koska tavoitteenamme on aina, 100% tyytyväinen asiakas tarjoamme sinulle tyytyväisyystakuun!