Nokia Lumia 920

Nokia Lumia 920

Tältä osastolta saat kaiken mitä Nokia Lumia 920 puhelimesi tarvitsee. Lux-case.fi verkkokaupan erittäin laajasta ja kattavasta tuote valikoimasta löydät puhelimeesi kuoret, kotelot, näytönsuojat, laturit, autotelineet, autolaturit, pyörätelineet, kuulokkeet, kaapelit, kaiuttimet ja muut lisätarvikkeet. Lumia 920 puhelimen näytön pidät hyvin suojattuna kätevillä näytön suojakalvoilla. Suojakuoria saat meiltä useita eri värisiä, hienoilla kuvioilla ja kuva/teksti yhdistelmällä varustettuja kuoria. Kuoret ovat valmistettu erittäin kestävistä materiaaleista. Nahkakoteloilla annat parhaan mahdollisen suojan älypuhelimellesi. Koteloissa oleva tuki tekee internetissä surffaamisen ja elokuvien katselusta entistä mukavampaa. Korttitaskut ovat erittäin käytännöllinen lisä, voit pitää tärkeimpiä korttejasi kätevästi puhelimesi mukana vaikka kaupassa käydessä. Tee tilauksesi jo tänään. Tarjoamme ilmaisen kotiinkuljetuksen kaikille tuotteillemme.

 

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Nokia Lumia 920

Syyskuussa 2012 New Yorkissa Nokia julkisti Nokia Lumia 920 uutuus mallinsa, joka on ensimmäinen Nokian Windows Phone 8 käyttöjärjestelmää hyödyntävä puhelin. Tämä hienostuneen tyylikäs puhelin on saanut paljon kiitosta suunnittelustaa, eikä ihme sen polygarbonaatti kuorien muotoilu on Nokian tyylinen reunoista vähän pyöristetty ja käteen loistavasti istuvaksi suunniteltu. Nöytönlasi on valmistettu uudesta Gorilla 2 lasista joka on 20% ohuempi kuin alkuperäinen lasi, mutta kestää silti yhtä hyvin iskuja ja naarmuutumista. Nokia Lumia 920 puhelin on mahdollista valita neljästä eri väristä punainen, keltainen ja tietysty classisen tyylikkäät valkoinen ja musta ovat vaihtoehtoina. Nokia Lumia 920 puhelimessa pääkamerana on huippuluokan 8,7 megapikselin PureView-teknologialla toimiva kamera. Ensimmäistä kertaa puhelimessa olevaan kameraan on tuotu optinen kuvanvakain, joka vähentää kuvien ja videoiden tärähtelyä ja tarjoaa muita puhelimia paremmat hämäräkuvaus ominaisuudet. Optinen kuvanvakain kerää viisikertaisen määrän valoa kilpailijoihinsa nähden ja siksi hämäräkuvaus ominaisuudet ovat omalla tasollaan. Nokia Lumia 920 tukee NFC-tekniikkaa jonka avulla mahdollistetaan NFC jako, parinmuodostus sekä NFC-merkintä. Akkuna puhelimessa toimii uskomattoman kapasiteetin omaava 2000mAh akku jonka ansiosta käytät puhelinta kauan ilman lataamista, esimerkiksi musiikin toisto ajaksi luvataan huikeat 74 tuntia.

Lux-Case.fi tarjoaa sinulle loistavan valikoima Nokia Lumia 920 suojakuoria, koteloita, näytönsuojia ja paljon muita puhelintarvikkeitta. Suojakuoremme ovat valmistettu mittatilaustyönä vain parhaita materiaaleja käyttäen. Mittojen mukaan valmistetut kuoret istuvat puhelimesi päälle sulavasti sen linjoja mukaillen, jättäen kuitenkin kaikki näppäimet ja liitännät avoimiksi. Tyylikkäillä kuorillamme erotut joukosta eduksesi. Suojakuoret ovat niin helppo asentaa paikalleen ja irroitta, että se vie vain sekunteja, tämä mahdollistaa kuorien vaihtamisen vaikka asuusi sopivaksi tai oikean tyyppisten kuorien vaihtamisen vaikka eri tyyppisiin juhliin sopivaksi. Näytön suojakalvot löydät kirkkaina tai voit valita peilipintaisen kalvon, joka antaa Nokia Lumia 920 puhelimellesi uuden lookin kuitenkin täysin käyttöä haittaamatta.

Nokia Lumia 920 puhelintarvike valikoimamme on loistava, siitä löydät varmasti kaikkitarvitsemasi lisä laitteet ja monia muita tuoteita mitä et välttämättä edes tiennyt olevan olemassa. Tarjolla on kuulokkeet, laturit, standit, kosketusnäyttökynät, pyörätelineet, autotelineet, kosketusnäyttö käsineet, Nokia puhelinte työkalut ja paljon muuta. Joka auton tulisi tänä päivänä olla varustettu autotelineellä, handsfree laitteella ja autolaturilla, mitkä helpottavat puhelimesi käyttöä navigaattorina, puhelimessa puhumisen vaivattomasti ajon aikana ja tekevät autostasi puhelin ystävällisen paikan helpottaen joka päiväistä elämääsi. Lux-Casen ystävällinen asiakas palvelu auttaa sinua mielellään kaikkien kysymyksien ja ongelmiesi kanssa, älä siis epäröi ottaa meihin yhteyttä.