Nokia Lumia 900

Nokia Lumia 900

Lux-case.fi verkkokaupasta löydät pohjoismaiden laajimman Nokia Lumia 900 puhelimen tuote valikoiman. Meiltä saat tilattua helposti ja luotettavasti puhelimellesi kuoret, kotelot, näytönsuojat, laturit, autolaturit, autotelineet, pyörätelineet, kaapelit, kuulokkeet, kaiuttimet ja muut lisätarvikkeet. Lumia 900 puhelimen näytön pidät kunnossa ja suojattuna kätevillä näytön suojakalvoilla. Suojakuorilla annat erinomaisen suojan puhelimellesi ja valittavana on useita värejä, kuviollisia ja kuva ja teksti kuoria joilla saat uutta ilmettä puhelimellesi. Nahkakoteloilla annat listavan suojan koko puhelimelle ja lisäksi niissä on standi jonka avulla internet surffaus ja elokuvien katselu onnistuu entistä mukavammin. Autotelineet ovat kätevä lisä autossa kun saat pidettyä puhelimesi tukevasti ja turvallisesti paikoillaan ja samalla se on vapaasti käytettävissä. Tee tilauksesi jo tänään. Tarjoamme ilmaisen kotiinkuljetuksen kaikille tuotteillemme.

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Nokia Lumia 900 Kuoret

Nokia Lumia 900 testivoittaja on Windows käyttöjärjestelmää hyödyntävä puhelin. Puhelimen muotoilu on saanut paljon kiitosta käyttöjiltä ja asiantuntijoilta, sen kaareva takakuori, suuri näyttö ja saatavuus useissa väreissä ovat muotoilun valttikortteja. 4,3 tuuman ClearBlack AMOLED lasinen kosketusnäyttö on valmistettu kestävästä Gorilla-lasista ja siinä on ympäröivän valon tunnistus, joka mahdollistaa automaattisesti kirhastuvan ja himmenevän näytön. Nokia Lumia 900 akun kapasiteetti on hyvä sen ollessa 1830mAh, sille luvataan 300 tunnin valmiusaika ja jo 60 tuntia musiikin toistoaikaa. Puhelimen upean ulkokuoren alta löytyy Qualcommin 1,4GHz prosessori, 512 Mt RAM-muistia ja 16Gt massamuistia jonka ansiosta Windows ja kaikki sen ohjelmat pyörivät sulavasti ja täysin takertelematta. Pääkamera on 8 megapikseliä, sen ominaisuuksiin kuuluu LED-kaksoissalama, tarkennus kuvaa koskettamalla, automaattinen valotus ja paikkatunnisteet. Kuvaustilan voit valita kymmenestä eri vaihtoehdosta. Nokia Lumia 900 puhelimessa on 3,5 millimetrinen audio-liitäntä ja se pystyy toistamaan kaikki yleisimmät ääni ja kuva formaatit. Nokia Lumia 900 puhelin tukee NFC tekniikkaa, minkä ansiosta voit esimerkiksi ladata akkusi langattomasti.

Lux-Case tarjoaa Nokia Lumia 900 uutuus puhelimelle uskomattoman valikoiman tarvikkeita, nahkakoteloita, suojakuoria ja näytön suojakalvoja. Suojakuoremme on valmistettu vain markkinoiden parhaita materiaaleja käyttäen. Mittatilaustyönä Nokia Lumia 900 puhelimelle valmistetut suojakuoret istuvat kaarevan takakuoresi päälle sulavasti jättäen kuitenkin kaikki painikkeet ja liitännät avoimiksi. Yleismallisia pusseja ja koteloita on saatavilla runsaasti, myös vesitiiviit kotelot ja käsivarsikotelot löytyvät valikoimastamme.

Nokia Lumia 900 lisätarvike valikoimaamme olemme saanet kerätty uskomattomat yli 300 tuotetta. Laturit, kaapelit, standit, kosketusnäyttökynät, autotelineet, kuulokkeet, pyörätelineet ovat vain esimerkkejä valikoimastamme. Puhelimesi näyttö on valmistettu kestävästä Gorilla-lasista, mutta se kannattaa kuitenkin suojata lialta, pölyltä ja naarmuilta meidän mallikohtaisella näytön suojakalvolla. Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään kaikkien kysymyksiesi ja ongelmiesi kanssa.