Nokia Lumia 830

Nokia Lumia 830
Nokia Lumia 830 on luotu liikkuvaan elämään. Tässä puhelimessa on upea PureView kamera, viiden tuuman näyttö ja neli ytiminen Snapdragon 400 suoritin. Lux-case.fi verkkokaupasta löydät välineet, joiden avulla pidät tämän puhelimen ja sen upeat ominaisuudet turvattuna. Meiltä löydät laadukkaat ja tyylikkäät Nokia Lumia 830 suojakuoret, kotelot sekä lisätarvikkeet. Valikoimastamme löydät myös kaiken tarpeellisen autosi varusteluun kuten palkitut autotelineet, autolaturit sekä Bluetooth kuulokkeet. Tarjonnastamme löydät tietenkin myös latauskaapelit, verkkovirta-adapterit, kuulokkeet, mini-kaiuttimet, kosketusnäyttökynät, käsivarsikotelot, suojapussit, näytön suojakalvot, sekä paljon muuta. Selaa sivuamme alaspäin ja löydä lisätarvikkeet Nokia Lumia 830 puhelimellesi. Kaikki tuotteemme toimitetaan helposti, nopeasti ja täysin ilman postimaksuja, asuitpa sitten missä päin Suomea tahansa.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Nokia Lumia 830 Suojakuoret

Nokia Lumia 830 on todella kauniisti muotoiltu puhelin. Se on vain 8.5mm paksu ja siinä on todella hyvä PureView kamera, viiden tuuman näyttö ja neli ytiminen Snapdragon 400 suoritin. Lux-case.fi verkkokaupasta löydät kauniit ja kestävät suojakuoret Nokia Lumia 830 puhelimellesi. Kuoret antavat tälle hienolle puhelimelle ja sen ominaisuuksille hyvän suojan iskuilta ja naarmuilta. Nokia Lumia 830 kuoret on valmistettu millintarkasti mukailemaan kaikkia puhelimesi muotoja ja ne istuvat puhelimellesi täydellisesti. Kuorien ansiosta sinun ei tarvitse pelästyä jos puhelimesi sattuisi tipahtamaan kädestäsi tai taskustasi. Suojakuoret on valmistettu kestävistä materiaaleista kuten silikonista, alumiinista, muovista sekä TPU-materiaalista. Meiltä löydät myös puhelimen laidoille asennettavat bumber suojakehykset. Suojakuoren värin voit tietysti valita itsellesi sopivaksi ja se voi olla esimerkiksi punainen, sininen, vihreä, musta, valkoinen, pinkki, turkoosi tai vaikkapa läpinäkyvä. Meiltä löydät yksiväristen kuorien lisäksi myös hienoja kuvallisia kuoria. Lux-case.fi verkkokauppa on toiminut alalla yli 10 vuotta ja siksi tarjoamme kaikille tuotteillemme 100% tyytyväisyystakuun sekä 30 päivän palautusoikeuden. Vietä aikaa tarjontamme parissa ja tee tilaus, kaikki tuotteemme toimitetaan kotiisi ilman postikuluja.

 

Nokia Lumia 830 Kotelot, Laukut ja Pussit

Lux-case.fi verkkokauppa tarjoaa Suomen suurimman älypuhelinten suojakotelo valikoiman ja täältä löydät myös suojakotelot Nokia Lumia 830 puhelimellesi. Nokia Lumia 830 kotelo on paras mahdollinen suoja arvokkaalle puhelimellesi. Suojakotelot on valmistettu käsityönä nahasta ja kankaasta ja ne kestävät todella kovaa käsittelyä. Kotelo suojaa puhelimesi kauttaaltaan pölyltä, lialta, naarmuilta sekä iskuilta. Vaikka puhelimesi on kotelossa, niin suosittelemme silti käyttämään näytön suojakalvoa. Valikoimastamme löydät kauniisti kuvioidut kotelot esimerkiksi kaunis lootuskukka kuvio tai persoonallinen pöllökuvio. Kuvioitujen koteloiden lisäksi tarjonnastamme löytyy perinteiset yksiväriset kotelot. Useissa myymissämme koteloissa on myös käytännöllisiä ominaisuuksia kuten korttitaskut, standi ja smart view ikkuna. Mikäli et halua käyttää puhelimesi suojaukseen koteloa tai suojakuorta, niin valikoimastamme löydät kankaiset ja nahkaiset suojapussit, lompakot ja laukut. Laukut ovat erittäin hienoja ja niissä on olkahihna, joten puhelimesi kulkee todella helposti ja tyylikkäästi mukanasi. Kankainen suojapussi on kätevä ja halpa tapa suojata puhelimesi näyttö naarmuilta kun pidät puhelintasi esimerkiksi taskussasi. Selaa rauhassa valtavaa kotelo, lompakko, laukku ja suojapussi valikoimaamme ja tee tilaus!

 

Nokia Lumia 830 Lisätarvikkeet

Tarvitsetko kuulokkeita tai mini kaiuttimia musiikin kuunteluun? Nokia Lumia 830 tarvike valikoimasta löydät välineet musiikin kuunteluun. Jos suuri viiden tuuman näyttösi ei vielä ole suojattu, niin suosittelemme tilaamaan heti näytön suojakalvon Nokia Lumia 830 puhelimellesi. Tarvikelistamme on valtava ja meiltä löydät myös autoosi tarvittavat välineet kuten, USB-laturit, autotelineet ja Bluetooth kuulokkeet. Tarvike kattauksemme ei lopu tähän sillä meiltä löytyy myös pyörätelineet, urheilukotelot, muistikortit, kosketusnäyttöhanskat, telineet ja paljon muuta. Kaikki tuotteemme on nyt tarjouksessa, joten hyödynnä tämä tilaisuus ja tilaa lisätarvikkeet Nokia Lumia 830 puhelimellesi!