Nokia Lumia 820

Nokia Lumia 820
Jos olet etsimässä Suojakuoria tai tarvikkeita Nokia Lumia 820 puhelimellesi, on Lux-Case.fi juuri oikea paikka sinulle. Valtavasta valikoimastamme löydät itsellesi varmasti kaiken tarpeellisen. Löydät varmasti sinunkin tyyliisi sopivat suojakuoret ja kotelot. Akun loppuminen on yleinen harmi älypuhelinten kanssa, meillä on tarjota tarpeidesi mukaiset varavirtalähteet jonka saat mukaan minne tahansa. Muista myös näytön suojakalvo! Lisätarvikkeet aina kuulokkeista autotelineisiin. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen kuljetuksen. Nautinnollista Shoppailua!
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Lumia 820 Kuoret

2013 Suomen markkinoille vihdoin saapunut Nokia Lumia 820 on hinta laatusuhteeltaan loistava valinta. Nokialaisen yksinkertainen muotoilu on pysynyt hillityn tyylikkäänä, puhelin on vain 9,9 millimetriä paksu ja kaikki kulmat on pyöristetty, mikä tekee puhelimesta erittäin hyvin käteen istuvan. Jo uutena Nokia Lumia 820 puhelin on saatavilla seitsemässä eri värissä. Värivaihtoehdot ovat keltainen, punainen, violetti, syaani ja tietysti classisen tyylikkäät musta ja valkoinen. Nokia Lumia 820 ClearBlack AMOLED näyttö on kooltaan 4.3 tuumaa, resoluutio ei aivan yllä kilpailioden tasolle, mutta se käyttää RGB-alipikseliasettelua joka takaa laajan katselukulman, erinnomaisen kontrastin ja näkyvyyden myös aurinkoisella kelillä. Tehokkaan 1,5GHz Qualcomm Snapdragon S4 tuplaydinprosessorilla varustettu Nokia Lumia 820 puhelin pyörittää kaikkia ohjelmia ja pelejä mutkattomasti Windows käyttöjärjestelmässään. Automaattitarkenteinen 8.7MP kamera, LED salamalla ja digitaalisella zoomilla varustettuna takaa kuviesi loistavan laadun, hämäräkuvaus on monissa älypuhelimissa suuri ongelma, Lumia 820 kameran hämäräkuvaus ominaisuudet ansaitsevat kiitettävän arvosanan. Akku on kapasiteetiltaan 1650mAh ja sille luvataan 8,1 tuntia 3G-puheaikaa tai 61 tuntia musiikintoistoa.

Lux-Case.fi tarjoaa sinulle parhaan valikoiman Nokia Lumia 820 suojakuoria monissa eri väreissä, kuoret on valmistettu markkiniden parhaista materiaaleista mittatilaustyönä juuri puhelimesi mittojen mukaan, joten ne istuvat täydellisesti puhelimesi suojaksi jättäen kuitenki kaikki painikkeet ja liitännät avoimiksi. Nakakotelo valikoimastamme löydät myös mallikohtaiset kotelot joilla suojaat tehokkaasti koko puhelimesi näytön mukaan lukien. Voit valita joko kirkkaan tai peilipintaisen näytön suojakalvon mallistostamme, suojakalvot on mallikohtaisia ja käyttöä täysin haittaamattomia.

Loistava lisätarvike valikoimamme kattaa loistavan valikoiman kaapeleita, kuulokkeita, standejä, kosketusnäyttökyniä, autotelineitä, kosketusnäyttö käsineitä, latureita, pyörätelineitä ja paljon muuta. Suuren näyttönsä ansiosta Nokia Lumia 820 toimii hyvin myös navigaattorina autossasi, sopivalla telineellä ja autolaturilla varustetussa autossa hyödynnät sitä parhaiten. Paristoilla toimivat Bloetooth kaiuttimet kulkevat mukanasi vaivattomasti minne tahansa menetkin ja ne antavat loistava kohennus puhelimesi äänentoistolle. Jos et jostai syystä löytänyt sopivia kuoria tai tarvikkeita puhelimellesi, ystävällinen asiakaspalveluumme auttaa sinua mielellään juuri sinulle sopivien tuotteiden etsinässä.