Nokia Lumia 800

Nokia Lumia 800

Tältä osastolta saat kaiken mitä Nokia Lumia 800 puhelimesi tarvitsee. Lux-case.fi verkkokaupan erittäin laajasta ja kattavasta tuote valikoimasta löydät puhelimeesi kuoret, kotelot, näytönsuojat, laturit, autotelineet, autolaturit, pyörätelineet, kuulokkeet, kaapelit, kaiuttimet ja muut lisätarvikkeet. Lumia 800 puhelimen näytön pidät hyvin suojattuna kätevillä näytön suojakalvoilla. Suojakuoria saat meiltä useita eri värisiä, hienoilla kuvioilla ja kuva/teksti yhdistelmällä varustettuja kuoria. Kuoret ovat valmistettu erittäin kestävistä materiaaleista. Nahkakoteloilla annat parhaan mahdollisen suojan älypuhelimellesi. Koteloissa oleva tuki tekee internetissä surffaamisen ja elokuvien katselusta entistä mukavampaa. Korttitaskut ovat erittäin käytännöllinen lisä, voit pitää tärkeimpiä korttejasi kätevästi puhelimesi mukana vaikka kaupassa käydessä. Tutustu samalla myös muihin Nokia tuotteisiimme. Tee tilauksesi jo tänään. Tarjoamme ilmaisen kotiinkuljetuksen kaikille tuotteillemme.

 


 

posti

Ilmainen Kuljetus

✔ Ilmainen toimitus

✔ Päivittäiset toimitukset

paytrail

Paytrail

✔ Suomen verkkomaksut

✔ 30 Päivän palautusoikeus

 

support

Asiakastyytyväisyys

✔ 100% Tyytyväisyystakuu

Lumia 800 Kuoret

Nokian lokakuussa 2011 esittelemä ensimmäinen Windows puhelin Nokia Lumia 800 on muotoilultaan erittäin tyylikäs paketti ja sitä saa alun perin jo useissa tyylikkäissä väreissä. Nokia Lumia 800 puhelinta on kehuttu olevan muotoilultaan markkinoiden tyylikkäin älypuhelin. 1,4GHz tehokas prosessori pyörittää Windows käyttöjärjestelmää, pelejä ja ohjelmia takertelematta. 8MP kameran ansiosta voit unohtaa normaali digi-kameran käytön ja kantaa vain Nokia Lumia 800 puhelinta mukanasi. Kuperalla näytöllä on kokoa 3,7 tuumaa, sen resoluutio on kiitettävät 800 x 480 ja se on valmistettu kestävästä Gorilla-lasista. Akun on keskitasoa markkinoilta löytyviin muihin älypuhelimiin verrattuna, sen kapasiteetti on 1450mAh ja puheajaksi luvataan 2G verkossa 13 tuntia ja 3G verkossa 9,5 tuntia.

Lux-Case on matkapuhelinten suojakseen erikoistunut yritys. Tarjoamme Nokia Lumia 800 puhelimelle markkinoiden parhaan valikoiman suojakuoria, koteloita, näytönsuojia ja tarvikkeita. Suojakuoremme on mittatilaus työnä täysin puhelimen mittojen mukaan valmistettuja, niissä on käytetty vain markkinoiden parhaita materiaaleja ja siksi ne istuvat täydellisesti puhelimesi tyylikkäitä muotoja mukaillen puhelimesi suojaksi jättäen kuitenkin kaikki painikkeet ja liitännät avoimiksi. Näyttösi on valmistettu kovasta Gorilla-lasista, mutta silti sille kannattaa antaa paras suoja meidän malli kohtaisilla näytön suojakalvoillamme.

Nokia Lumia 800 tarvike valikoimamme kattaa yli 300 tuotetta, joista jokainen löytää varmasti etsimänsä. Esimerkiksi bluetoothin kautta toimivat täysin langattomat kaiuttumet onvat hauska ja näppärä lisä ja ne kulkevat helposti mukanasi minne ikinä menetkin. Jokaisesta autosta tulisi nykypäivänä löytyä vaähintään autoteline ja laturi, jos sinulla ei niitä vielä löydy tai vanhat on päivitystä vailla voit otaa ne helposti verkkokaupastamme, tottakai tarjoamme myös kuulokkeet mikrofonilla joita voit käyttää handsfree laitteena. Tarvike valikoimastamme löydät myös varavirtalähteet, kaapelit, laturit, standit, näytön suojakalvot ja paljon muuta.