Nokia Lumia 720

Nokia Lumia 720

Meiltä saat helposti ja mukavasti tilattua Nokia Lumia 720 puhelimellesi käytännöllisiä suojia ja lisätarvikkeita. Lux-case.fi verkkokaupan pohjoismaiden laajimmasta tuote valikoimasta löydät puhelimeesi kotelot, kuoret, pussit, laturit, näytönsuojat, autotelineet, pyörätelineet, kaapelit, kaiuttimet, kuulokkeet ja muut hyödylliset lisätarvikkeet. Suojakuoria on tarjolla paljon eri värisiä, hauskasi kuvioituja sekä hienoja kuva/teksti yhdistelmällä koristeltuja kuoria. Lumia 720 puhelimen kauniin näytön pidät hyvin suojattuna näppärillä näytön suojakalvoilla. Puhelimesi saat suojattua kokonaisuudessaan ja samalla annat sille tyylikkään ilmeen hienoilla nahkakoteloilla. Koteloissa olevien standin ja korttitaskujen ansioista ne erottuvat edukseen muista koteloista. Autoillessasi autotelineet ovat ehdottomasti paras lisävaruste, saat niillä pidettyä puhelimesi tukevasti paikoillaan ja voit silti vapaasti käyttää sitä. Käy samalla katsomassa mitä muita Nokia tuotteita meillä on tarjolla. Tarjoamme tuotteillemme ilmaisen toimituksen joten hanki omasi jo tänään.

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Nokia Lumia 720

Tämä Lumia sarjan keskihintainen viimeisintä yksityiskohtaa myöten suunniteltu upea puhelin on tyylikäs ilmestys. Puhelin ei ole ainoastaan tyylikkään näköinen, se vakuuttaa myös muilla ominaisuuksillaan kuten erittäin tarkalla kamerallaan mikä hyödyntää Carl-Zeiss optiikkaa. Kevyt, ohut, tyylikäs, mutta silti todella tehokas, tätä on Nokia Lumia 720. Upea 4,3 tuumainen näyttö on erittäin kestävää Gorilla 2 Lasia. Yhden gigahertsin neliydinsuoritin takaa Windows 8 käyttöjärjestelmän ja kaikkien ohjelmien pyörimisen sulavasti ja täysin takertelematta. Nokia Lumia 720 puhelimen kosketusnäyttö hyödyntää uutta teknologiaa, jonka ansiosta pystyt käyttämään myös hanskat kädessä tai kynsillä. Puhelimen akkuna toimii kapasiteetiltaan huippu tasoa oleva 2000mAh akku, jonka 3G puheajaksi luvataan uskomattomat 13,4 tuntia ja musiikin toistoajaksi jopa 79 tuntia. Massamuistia puhelimessa on vakiona 8Gt, joka on kuitenkin helposti laajennettavissa MicroSD muistikortilla. Lumia 720 hyödyntää paljon kiitosta saanutta Nokian karttapalvelua, joka tarjoaa tarkat ja ilmaiset kartat. Puhelin tukee kaikkia yleisimpiä ääni ja video formaatteja, joten pystyt tallentamaan ja toistamaan kuvaa ja ääntä monipuolisesti.

Nokia Lumia 720 Kuoret

Lux-Case:lla on ilo tarjota tämä loistava valikoima suojakuoria Nokia Lumia 720 puhelimelle. Valikoimamme on Suomen paras ja siitä löydät varmasti omaan tyyliisi sopivat tuotteet. Valikoimamme sisältää kymmeniä eri malleja markkinoiden laadukkaimpia suojakuoria. Suojakuoremme ovat mittatilaustyönä valmistettuja Lumia 720 puhelimen muotoilun mukaisesti ja siksi ne istuvat virheettömästi puhelimesi suojaksi. Kuorien valmistukseen on käytetty tarkkaan valikoituja laadukkaita materiaaleja. Silikoni kuoret antavat puhelimellesi parhaan suojan iskuja vastaan, joustavan koostumuksensa ansiosta. On hyvä pitää mielessä, kuinka pieni sijoitus laadukkaat suojakuoret ovat puhelimesi käyttöiän pidentämiseksi. Suojakuorilla muutat myös tyylisi aina tilanteeseen sopivaksi. Kuorien asennus ja irroitus vie vain sekunteja, joten sinulla voi olla erilainen tyyli vaikka joka päivä. Jos suojakuori valikoimastamme ei löytynyt mieleisiäsi kuoria tai kaipaat jotain muuta, ota rohkeasti yhteyttä ystävälliseen ja asiansa osaavaan asiakaspalveluumme, niin voimme yhdessä yrittää löytää juuri sinulle oikeat tuotteet.

Lisätarvike valikoimamme on hämmästyttänyt kaikki laajuudellaan, siitä löydät kaikki tarpeelliset tuotteet millä pystyt hyödyntämään Nokia Lumia 720 puhelimesi huippu ominaisuudet 100%:sesti. Puhelimesi tukee bluetooth 3.0 yhteyttä, joka mahdollistaa valikoimastamme löytyvien langattomien mini kaiuttimien yhteensopivuuden Lumia:si kanssa. Langattomilla kaiuttimilla toistat musiikin loistavalla äänenlaadulla vaikka puhelimen ollessa taskussasi, ehdoton väline luomaan tunnelma piknikille tai vaikka rannalle. Pieni kokoiset mukana helposti kulkevat matkakaiuttimemme ovat myös yhteensopivia laitteesi kanssa, 3,5mm kuuloke liitännän ansiosta. Laadukkaat laturit, autotelineet, kaapelit, kosketusnäyttökynät, nahkakotelot, kännykkäpussit, standit ja telineet ovat myös osa suurta valikoimaamme. Toivotamme loistavia shoppailu hetkiä Lux-Case.fi verkkokaupassamme!