Nokia Lumia 625

Nokia Lumia 625

Nokia Lumia 625 puhelimelle on muiden Lumioiden tapaan tarjolla Pohjoismaiden paras tarvike valikoima Lux-Case:n verkkokaupassa. Helposti asennettavat ja tehokkaasti suojaavat mittatilaustyönä valmistetut suojakuoret Lumia 625 puhelimelle löydät sadoissa tyylikkäissä kuoseissa, joilla muutat helposti puhelimesi ulkoasun juuri sinun tyyliseksesi. Valikoimamme kattaa myös kuulokkeet, kaiuttimet, näytön suojakalvot, autotarvikkeet sisältäen autotelineet, handsfree laitteet, autotelineet, autolaturit ja monia muita laadukkaita tuotteita uutuus puhelimelle. Suojakotelot on valmistettu jättämään kaikki liitännät, painikkeet ja kamera vapaasti käytettäväksesi.

 

posti

Ilmainen Kuljetus

✔ Ilmainen toimitus

✔ Päivittäiset toimitukset

paytrail

Paytrail

✔ Suomen verkkomaksut

✔ 30 Päivän palautusoikeus

 

support

Asiakastyytyväisyys

✔ 100% Tyytyväisyystakuu

Nokia Lumia 625

Suomessa kaupan hyllylle 19. syyskuuta saapunut uutuus Lumia on loistava lisä Nokian valikoimaan. Suuren näytön omaava puhelin on saatu säilytettyä kompaktin kokoisena, siitä löytyy nopea 4G-yhteys ja sen suositus hinta pyörii vain 300 euron paikkailla. Uusilla väreillä piristetty ulkokuori ja 4,7 tuumainen kosketusnäyttä tekevät Lumia 625 puhelimesta täydellisen laitteen nettiselailuun, tuttujen MS Office-työkalujen käyttöön ja videoiden katseluun. Puhelin on varustettu tehokkaalla 1,2 gigahertsin tuplaydinprosessorilla ja 512 mt RAM-muistilla. Pääkamerana toimii keskitasoa edustava 5mp tarkkuudella kuvia taltioiva kamera automaattitarkennuksella ja LED-salamalla.

Nokia Lumia 625 Suojakuoret & Tarvikkeet

Suomen kattavimman valikoiman puhelintarvikkeita ja suojakuoria omaavana verkkokauppana, Lux-Case.fi tarjoaa kaikille Lumia-malliston puhelimille uskomattoman laajalti valinnan varaa puhelimen suojauksessa ja varustelussa. Komposiittimuovisia suojakuoria Nokia Lumia 625 älypuhelimelle on tarjolla esimerkiksi punaisina, valkoisina, mustina, pinkkeinä, vaaleanpunaisina, vaaleansinisinä, tummansinisinä, vihreänä ja monissa muissa tyylikkäissä väreissä. Nahkakoteloita löydät valikoimastamme useita monissa eri väreissä ja useilla käytännöllisillä ominaisuuksilla varustettuina. Nahkakotelot eli niin sanotut puhelinlompakot on varustettu standiksi taittuvalla kannella sekä erittäin käytännöllisillä pankkikortti taskuilla. Suojakotelot on valmistettu käsityönä tarkoin Nokia Lumia 625 puhelimen mukaisiksi ja siksi niiden istuvuus on täydellinen. Suojakotelot ja suojakuoret on suunniteltu jättämään kaikki puhelimesi painikkeet, liitännät ja kameran vapaasti käyttöösi, myös suojakuoren tai kotelon ollessa asennettuna. Nahkakotelot löydät niin lompakkomallisina, sivuttaissuunnassa avattavina malleina sekä pystysuunnassa suljettavalla kannella varustettuna. Smooth-sarjan suojakuoret on suosituimpia tuotteita Lumia puhelimille. Laadukkailla käsivarsikoteloillamme Nokia Lumia 625 puhelimesi saa tehokkaan suojan urheilusuoritusten ajaksi ja se pysyy mukanasi lähes huomaamattomasti, mahdollistaen musiikin kuuntelun tai vaikka puhelimessa puhumisen treenin aikana. Fitness urheilukotelot ratkaisevat myös lenkkeilijöiden ainaisen avain ongelman, siitä löytyvällä avain lokerolla. Suojapusseja ja suojataskuja Lumia 625 puhelimelle pääset valikoimaan yli viidenkymmenen tuotteen joukosta, josta löydät niin nahkaiset kuin kankaisetkin suojatuotteet puhelimellesi. Kuulokkeita etsiville me tarjoamme Suomen parhaan valikoiman korkealaatuisia ja tyylikkäitä kuulokkeita. Kuulokkeet on tyylitelty upeilla kuvioinneilla ja koristeilla, muun muassa kromireunuksin, tähdin, puukuvioinnilla, sydämillä, hymynaamoilla, kissan muodoilla, tekotimanteilla ja monilla muilla tyylikkäillä väreillä, kuvioineilla ja muodoilla. Kuulokkeet tarjoavat todella laadukkaan musiikin kuuntelukokemuksen ja osa kuulokkeista on varustettu käytännöllisellä kausäätimellä, josta hallitset musiikkia, äänenvoimakkuutta ja saapuvia puheluita. Tilaa laadukkaat puhelintarvikkeet Nokia Lumia 625 puhelimellesi verkkokaupastamme jo tänään ja pääset hyödyntämään loistavia tarjouksiamme ja ilmaista kuljetustamme.