Nokia Lumia 620

Nokia Lumia 620

Meiltä löydät erittäin laajan valikoiman Nokia Lumia 620 puhelimen suojia ja lisätarvikkeita. Lux-case.fi verkkokauppa tarjoaa nopeat ja luotettavat toimitukset sinulle kotiin asti. Täältä saat puhelimeesi kuoret. kotelot, Näytönsuojat, laturit, autolaturit, kaapelit, kaiuttimet, kuulokkeet ja muut lisätarvikkeet. Lumia 620 näytön suojaat tehokkaasti ja kätevästi näytön suojakalvoilla. Suojakuorilla pidät puhelimesi turvassa lialta ja naarmuilta, valikoimassamme on paljon eri värisiä, kuvioituja ja teksti ja kuva yhdistelmä kuoria joista on helppo valita omalle tyylille sopiva. Parhaiten saat puhelimesi suojattua nahkakoteloilla jotka ovat erittäin kestäviä ja mukavan tuntuisia pitää kädessä. Koteloissa on mukana standi joka helpottaa huomattavasti esimerkiksi elokuvien katselua. Korttitaskut ovat hyvä lisä sillä saat pidettyä tärkeimmät korttisi puhelimen mukana vaikka kaupassa käydessä. Tilaa omasi jo tänään ja hyödynnä ilmainen toimitus.

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Nokia Lumia 620 kuoret

Suosittu ja arvostettu Nokia Lumia 620 on hyvä esimerkki Windows 8 älypuhelimista. Monen vuoden vuodenkokemuksella Nokian suojakuorista ja koteloista, Lux-Casella on ilo tarjota sinulle uusi valikoima silikoni kuoria ja kovia suojakuoria Nokia Lumia 620 puhelimelle. Vaikka tyylikkäästi suunnitellusta Lumia 620 valikoimasta löytyy useita värejä (kuten limenvihreä, oranssi, magenta, keltainen, syaani, valkoinen ja musta), mutta tottakai Lux-Caselta löydät paljon lisää väri vaihtoehtoja jotka antavat puhelimellesi uuden ja yksilöllisen ilmeen. Suojakuoret antavat myös loistavan suojan puhelimellesi kolhuilta ja naarmuilta.


Meillä Lux-Casella on tarjota sinulle paljon muutakin kuin suojakuoret ja kotelot. Suosittelemme suojaamaan myös näyttösi naarmuilta ja pölyltä, ammattimaisesti ja yksilöllisesti Nokia Lumia 620 puhelimelle suunnitelluilla näytön suojakalvoilla suorityskykyä ja käyttöä haittaamatta.


Oletpa sitten uusi onnellinen omistaja tai omistanut Nokia Lumia 620 jo jonkin aikaa, olet saattanut huomata tarvitsevasi muitakin lisätarvikkeita puhelimellesi. Tarjoamme laajan valikoiman korkea laatuisia Nokia Lumia 620 yhteensopivia tarvikkeita, kuten USB-kaapeleita, latureita, lisävirtalähteitä (PowerBank), autolatureita, standejä, kaiuttimia, kuulokkeita, kosketusnäyttökyniä, autotelineitä, pistoke adaptereita maitkoille ja paljon muuta. Etkö silti löytänyt etsimääsi? Jos et, ota yhteyttä asiantuntevaan ja ystävälliseen asiakaspalveluumme joka auttaa sinua mielellään löytämään tarvitsemasi tuotteet.